kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Daniel Day-Lewis cuma günü İstanbul'da

Amerikan ve İngiliz film enstitüleri tarafından desteklenen Grand Classics komitesinde Catherine Deneuve, Charlize Theron, Daniel Day-Lewis, Dustin Hoffman, Goldie Hawn, Gywneth Paltrow, Jude Law, Kevin Costner, Meryl Streep, Nicole Kidman, Robin Williams ve Whoopi Goldberg gibi dünyaca ünlü 117 oyuncu bulunuyor..
Ülkemizin önde gelen moda kuruluşlarından biri olan Vakko'nun Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, yine bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Cem Bey 11 Eylül sonrası insanları bir araya getirme, klasik filmlerin galalarla gündemde kalması ve telif haklarının korunması amacıyla 2002 yılında başlatılan Grand Classics serisini New York ve Londra'dan sonra ilk kez İstanbul'da düzenleyecek. Grand Classics, dünyanın önde gelen aktörlerine, aktrislerine ve moda tasarımcılarına, kendilerini etkileyen sıra dışı filmleri yeni kitlelere gösterebilme ve sinemanın onların üzerindeki etkisini tartışabilme fırsatını veriyor. Vakko'nun organizasyonuyla gerçekleşecek Grand Classics serisinin İstanbul ayağına ev sahipliği yapmak üzere dünyaca ünlü aktör Daniel Day-Lewis, ünlü yazar Arthur Miller'ın kızı olan yönetmen eşi Rebecca Miller ile geliyor.

İSTANBUL'UN ELİTLERİNE 'IF' FİLMİNİ İZLETTİRECEK
Cuma akşamı Les Ottomans'da gerçekleşecek Grand Classics serisine katılacak olan Oscarlı aktör Daniel Day-Lewis, konuklarına izlettirmek için Lindsay Anderson'un yönettiği, 1968 yapımı 'If' filmini tercih etmiş. Les Ottomans Otel'de kurulacak özel sinema salonunda gerçekleştirilecek geceye İstanbul'un elitlerinden de tam 300 kişi davetli. Şu sıralar sadece iftar davetlerinde sosyalleşebilen İstanbul'un elitleri, Cem Hakko sayesinde yine unutulmaz bir geceye şahitlik etmiş olacaklar. Bu arada böylesi bir organizasyonu İstanbul'a getirdiği için Cem Bey'e de kocaman bir alkış.