kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Aşk Tarifi, iştah kabartan bir aşk filmi.

Empire sunar

07.09.2007
Damadı Öpebilirsin
Adam Sandler, The King Of Queens dizisinden tanıdığımız Kevin James ile birlikte filmin hem oyuncusu, hem de yapımcısı. Chuck ile Larry, Brooklyn'de yaşayan iki itfaiyecidir. Larry, tek isteği ailesine iyi bir hayat sağlamak olan boşanmış bir erkektir; Chuck ise bekâr hayatının tadını çıkaran bir 'tek tabanca'... Kankalardan Chuck bir gün bir yangından canını zor kurtarır. Sonunda ikisi de anlar ki, hayat zor ve pahalıdır. Larry "Bana bir şey olursa çocuklarıma iyi bir gelecek kalmalı," diye düşünerek dostu Chuck'a yalnızca gay'lerin faydalanabildiği bir 'ortak hayat sigortası'na girmelerini önerir. Lakin bu sigortadan faydalanabilmeleri için sevgili olduklarını kanıtlamaları da gerekmektedir. Derken karşılarına oldukça seksi bir avukat çıkar: Jessica Biel. Sonrasını tahmin edebilirsiniz: Chuck avukata âşık olur, avukat onu gay zanneder, hikâye gelişir. Damadı Öpebilirsin, Adam Sandler-severleri pişman etmeyecek bir komedi.

Aşk tarifi

Gurmeler için, yemek yüklü bir aşk hikâyesi. Kate (Zeta- Jones) Manhattan'da ünlü bir restoranın baş şefidir, çılgın bir tempoda yüzlerce yemeği koordine eder, leziz soslar hazırlar, her yemeği mükemmel pişirir. Ancak mutfak ekibine katılan, neşeli ve vurdumduymaz yeni aşçı yardımcısı Nick Palmer (Eckhart) ile birlikte düzen değişir. Çalışırken opera dinleyen, etrafındakileri sürekli güldüren geniş mizaçlı Nick ile Kate'in arasında bir elektrik oluşur. Bu aşk masalının sonu da şöyle biter: "Ve sonsuza kadar mutlu mutlu yemek pişirdiler." Romantik filmleri sevenler, sizi iştah açan bir mönü bekliyor. Bu nedenle filmi açken izlememeniz tavsiye edilir.

Bratz
Son zamanların trendi olan Bratz bebekleri oyuncakçılardan ve televizyon ekranlarındaki çizgi filmlerden sonra beyazperdeyi de işgal ediyor. Dört kanka olan Bratz kızları, iki yıl ayrılıktan sonra yeniden bir araya geldiklerinde faşist liselerindeki sorunlarla uğraşmak zorunda kalır. Animasyon ve müzikal karışımı eğlenceli bir film. Jade, Yasmin, Cloe ve Sasha'yı üç boyutlu izlemek isteyen çocuklara duyurulur!

Serbest Bölge
Tür: Dram, komedi Yönetmen: Amos Gitai Oyuncular: Natalie Portman, Hanna Laslo, Hiam Abbass, Carmen Maura. Ünlü İsrailli yönetmen Amos Gitai'nin filmleri festival gösterimleri dışında pek nadir vizyon yüzü görür. O açıdan şanslı bir haftadayız. Usta yönetmen yeni filminde Kudüs doğumlu bir Hollywood yeteneğini de başrole yerleştirmiş: Yetenekli yıldız Natalie Portman'ı... Film, yolları tesadüfi biçimde çakışan üç kadının hikâyesini anlatıyor: Nişanlısından ayrılan Amerikalı Rebecca (Portman), kocasının iş ortağıyla buluşmak üzere Ürdün'e gitmekte olan Hanna ve Filistinli Leyla uzun yolculukları sırasında kader birliği edeceklerdir... Hana Laszlo'ya Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandıran Serbest Bölge, vizyonun sıradışı bir kulvarında koşmak isteyenlere...

Aşkın Kitabı
Aşkın Kitabı, Jane Austen'ın aşk romanlarının perde arkasına ışık tutuyor. 1795 İngilteresinde para karşılığı evlenme geleneğini reddeden 20 yaşındaki Jane, genç İrlandalı Tom Lefroy'a âşık olur. Jane kadının da özgür düşüncesini ifade etme hakkı olduğuna, edebiyata ve aşka inanır, etrafındaki düzene ve yaşadığı çağa da inatla direnir. Austen'ın aşk romanlarını sevenlerin, Aşk Ve Gurur'dan (Pride And Prejudice) sonra kaçırmak istemeyecekleri bir film.
Haberin fotoğrafları