kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yönetmen Kırmızıgül, oyuncularla çok iyi bir bağ kurduğunu söylüyor.

'Rüyamda hâlâ film çekiyorum!'

02.09.2007
-Çekimler bitti. Şu an neler düşünüyorsunuz? - Çekimler bitti ama ben filmi hâlâ her gece rüyamda çekmeye devam ediyorum. Ve ben hâlâ çektiğim sahnelerin etkisindeyim. Çok sancılı bir dönem geçiriyorum. Film çekmek, yazdığın masalı görüntülere aktarmak çok güzel bir heyecan, hayal ettiğim tüm resimleri ve oyunları çektim, çok mutluyum. Bu filmde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

- Film izlenmez diye korkuyor musunuz? - Sinemalarda oynayan, bence çok kötü olan birçok yerli ve yabancı film inanılmaz hasılat yapıyor. Film izlenmez diye bir kaygım yok. derdim beğenilmesi.. Bence Beyaz Melek yılın en çok konuşulan ve tartışılan filmi olacak!

- Beyaz Melek'i çekmek için beş ay sahneye çıkmadınız. Bu size çok pahalıya mal oldu mu? - Evet çok pahalıya mal oldu ama önemli değil, ben içimden geleni yaptım ve hayatımın sonuna kadar da içimden gelenleri yapmaya devam edeceğim. Bu uğurda maddi anlamda ne kaybedersem kaybedeyim önemli değil.

- Filmin müziklerine de dokunacak mısınız? - Dokunacağım. Çünkü benim en başarılı olduğum iş müzik! Film için özel müzikler yaptım.