kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Helin Avşar'ı hiç böyle görmediniz!

Son dönemde magazinin gündeminden düşmeyen Helin Avşar, Yunan adalarında yaptığı tatili izleyiciler ile paylaşıyor. İlginç görüntüler 'Helinik Tatil' programında..
Magazin dünyasının gündemdeki ismi, Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar'ın ilginç programı 'Helinik Tatil' gençlik kanalı S'NEK'te ekrana gelmeye devam ediyor. Bu program, iddialı giyim tarzıyla dikkat çeken ve eğlenmeyi fazlasıyla seven küçük Avşar'ın geçireceği bir tatil nasıl olurdu diye merak edenler için... Helin Avşar bu bölümde Yunan adalarındaki son derece keyifli tatil görüntülerini izleyicilerle paylaşıyor. Program Helin'in otel odasında uyanışı ile başlayacak. Helin duşunu alacak ve özel yüz maskesini yapıp bikinilerini seçecek. Ardından vücut kremini sürüp, makyajını yapacak. En güzel birikinisi giydikten sonra da arkadaşı Zeynep ile Mikanos plajlarını gezmek üzere yola çıkacak.

ÖNCE PLAJ, SONRA MASAJ
Helin sırasıyla Paradise Beach ve Elia Beach'e gidip bol bol güneşlenip denize girecek, dünyanın dört bir yanından gelen insanlarla konuşacak. Plajdaki Türkler'e Mikanos'u nasıl bulduklarını soracak. Akşamüstü yorulan Helin, masaj yaptırmak için Uzakdoğulu masöre gidecek ve tepen tırnağa yağlı masaj yaptıracak.

S'NEK 15.00
Haberin fotoğrafları