kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

En eğlenceli yakar top savaşına hazır olun!

Hollywood'un komik adamı Ben Stiller ve gözde oyuncu Vince Vaughn 'Yakar Top'ta biraraya geliyor. Bir spor kulübünde yaşanan olayları anlatan filmi, TV'de ilk kez atv yayınlıyor..
atv'de bu akşam TV'de ilk kez yayınlanacak bir komedi filmi var: 'Yakar Top- Dodgeball: A True Underdog Story'... Hikâyenin kahramanı Peter LaFleur, artık güncelliğini yitirmiş bir spor kulübünün karizmatik sahibidir. Jimnastik kulübünün üyeleri ise ortalamanın altında garip insanlardır. Peter'ın bu gösterişsiz jimnastik kulübü, White Goodman denen güçlü, zengin ve egomanyak bir diğer kulüp sahibinin gözüne batar. White Peter'ın bu küçük ve garip kulübünü ele geçirmeye karar verir. Peter'ın tutulmamış muhasebe defterleri White'ın işini kolaylaştırır.

KURTULMAK ZOR
Peter'ın çocuksu çekiciliği bankada çalışan ve onun hesaplarını, kredilerini kontrol eden Kate'i kendi yanına çeker. Kate de artık bu küçük kulübü kurtarmaya çalışan oyuncularından biri olmuştur. atv 20.30

KİMLİK KARTI
Senaryo: Rawson Marshall Thurber Yönetmen: Rawson Marshall Thurber Yapım: ABD 2004 Oyuncular: Vince Vaughn (Peter LaFleur), Christine Taylor(Kate Veatch), Ben Stiller(White Goodman), RipTorn (Patches O'Houli-han), Justin Long (Justin)