kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Şöhret'ten muhteşem bir veda...

Şöhret yüzünden büyük kayıplar veren Gülşen, eski mutlu günlerine dönecek mi? Müberra'nın başına ne gelecek? Hakan'ı nasıl bir sürpriz bekliyor? Hep birlikte öğreneceğiz... ..
Ahu Türkpençe, Murat Ünalmış, Nurseli İdiz ve Atilla Saral'ın oynadığı 'Şöhret' akıllardan çıkmayacak bir final bölümüyle ekrana veda ediyor. Bu akşamki bölümde olaylar şöyle gelişiyor: Gülşen'le bir bebekleri olacağını öğrenen Tuğra, sevinçten havalara uçar. Artık tek yapması gereken iyileşip Gülşen'in yanında olmaktır. Ancak Gülşen'in doğumu oldukça risklidir. Bu Tuğra'yı çok tedirgin eder. Herkes sonucu büyük bir ızdırap içinde beklemektedir.

HAKAN'A SÜRPRİZ VAR
Hapiste her şeyden umudunu kesen Hakan için beklenmedik bir gelişme olacaktır. Yeşim hâlâ Gülşen'le konuşmamaktadır. İki eski dost çok zor günler geçirmektedir. Müberra'nın başına gelenler herkesi şoke eder. Hayatı kayıplarla dolu olan Mert, bu sefer her şeyle yüzleşecektir... Bu arada Gülşen'i gelini olarak asla kabul etmeyen Macide beklenmedik bir tavır sergiler. Halime ise hayatıyla ilgili zor bir karar alır. atv 20.30