kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Geçtiğimiz yıl Tuba Ünsal ile Mehmet Aslan’ın öpüştüğü ‘Çılgın Dersane’de bu yıl aynı rolü Berksan ile Sevil Uyar üstlendi. Ağva’da çekilen filmde genç oyuncular ateşli bir öpüşme sahnesi canlandırdı.

'Çılgın Dersane'de öpüşme nostaljisi!

Mehmet ÇALIŞKAN
Tuba Ünsal ile Mehmet Aslan'ın öpüşme sahnesiyle zihinlere kazınan 'Çılgın Dersane'nin devamında da dudaklar buluştu!..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Çılgın Dersane'de öpüşme nostaljisi!
Geçen yıl 800 bin kişi tarafından izlenerek, sezonun en çok iş yapan filmleri arasında yer alan 'Çılgın Dersane'nin devamı; izleyicilere öpüşme nostaljisi yaşatacak!

DUDAKLAR BULUŞTU
Bir grup dersane öğrencisinin başından geçen hikayelerin konu alındığı 'Çılgın Dersane'de Mehmet Aslan ile Tuba Ünsal'ın ateşli öpüşmesi bu kez farklı oyuncular tarafından canlandırıldı. 'Çılgın Dersane 2'nin öpüşme sahnesinde Berksan ile Sevil Uyar'ın dudakları ateşli bir şekilde buluştu. Genç oyuncular, Tuba Ünsal ile Mehmet Aslan'ı aratmayacak bir görüntüye zemin hazırladı. Popçu Berksan, 'Çılgın Dersane 2'de, izleyicinin karşısına kendisi olarak çıkarken, Sevil Uyar ise 'Bahar' karakterini canlandırıyor.

ESKİ OYUNCULAR DA VAR
Faruk Aksoy'un yönettiği filmde; eski kadroda yer alan Hande Ataizi'nin rolünü şarkıcı Sibel Tüzün üstlendi. Mehmet Aslan ile Tuba Ünsal'ın yer almadığı filmde, eski oyuncular Cüneyt Arkın, Mustafa Topaloğlu, Okan Karacan ve Alp Kırşan ise oynuyor.
Haberin fotoğrafları