kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sibel Can, albüm fotoğrafları için Özlem Süer’in hazırladığı kostümleri giydi ve Zeynel Abidin Ağgül’e poz verdi.

Ticari kaygısız 'Akşam Sefası'

BÜLENT İPEK MAGAZİN
Sibel Can, 19 Haziran'da piyasaya çıkacak olan 'Akşam Sefası' adlı albümü için Tarkan, Serdar Ortaç ve Sezen Aksu'dan beste desteği aldı. Ünlü sanatçı, 12 şarkılık albümü için en ufak bir tiraj kaygısı taşımadığını söyledi..
Geçtiğimiz günlerde Umre hayalini gerçekleştiren ünlü sanatçı Sibel Can, önümüzdeki hafta piyasaya çıkacak yeni albümü için çok heyecanlı. Başarılı besteci ve aranjörlerle çalışan Can, başarısını şansa bırakmamak için ünlü sanatçılardan da beste desteği aldı.

ARŞİVLİK BİR ALBÜM
Serdar Ortaç, Sezen Aksu ve Tarkan'dan şarkı alan Sibel Can, Tarkan'la düet yaptığı 'Çakmak Çakmak'ı ise albümünün çıkış şarkısı olarak belirledi. 'Akşam Sefası' adlı albümünü hazırlarken 550 şarkı arasından seçim yaptıklarını söyleyen Can, "Bir yıl süren yoğun çalışma tempomuz sırasında hiçbir zaman ticari kaygı gütmedik. Selim Çaldıran yönetmenliğinde arşivlik bir albüm hazırladık. 'Akşam Sefası', bu yaza damga vuracak. Sadece yaz aylarında değil uzun yıllar dinlenecek" dedi.

SESİM DAHA ÖNEMLİ
Sibel Can, artık kilo alma ya da verme konularıyla gündeme gelmek istemediğini belirterek şunları söyledi: "Artık bunları aştım. Sesim ve şarkılarımın daha önemli olduğunu düşünüyorum. Kilo değil şarkıların konuşulduğu bir dönemdeyim. Öyle olması da gerekiyor." Albümünün fotoğrafları için Zeynel Abidin Ağgül'ün objektifine poz veren Sibel Can, modacı Özlem Süer'in tasarladığı dört kıyafet giydi. Nişantaşı'ndaki bir villada yapılan çekimlerde, 2 bin kare fotoğraf çekildi.