kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Asena'ya sinirliyim'

20.05.2007
- En son ne zaman ağladınız?
- Hep gizli gizli ağlarım ben. Çok gizli gizli ağlarım kimse görmez, kimseye göstermem. Ne televizyonda, ne de kız arkadaşıma gösteririm. Şuna da inanırım, hanımların yanında fazla ağlamak da iyi bir şey değildir. Ama bir kere sağlam ağlarsın, tekrar âşık olur sana.

- Peki en son bir kadının önünde ne zaman ağladınız?
- Bir zaman oldu herhalde. Evet bir kadının önünde ağladım, "Evet ben hata ettim," diye. Tabii ki, robot değiliz ki. Şöhretliyim ama pop star değilim. Tabii ki ağlayacağım.

- Kadınlar üzerindeki etkinizden haberdarsınız ama..
- Beraber olduğum bütün kadınlar üzerinde çok etkili oldum, aynen onların benim üzerimde çok etkili oldukları gibi.

- Asena'nın size olan aşkını okumuşsunuzdur, bir değeri var mı sizin için?
- Değeri var tabii. Bir de bu röportajında bunu o kadar hoş bir şekilde anlatmış ki... Böbürlenmedim, kendime pay çıkarmaya çalışmadım, Asena'nın benimle ilgili ya da bir başkasıyla ilgili duygularını böyle nazik ve safça, dile getirişine bayıldım.

- Karşılaşsanız nasıl bir an olur?
- Bir kere ona karşı sinirliyim. Seray Sever'le beraber programı dağıttıklarından beri, ikisine birden hem de. Çünkü geldiler ve iki yaramaz kız olarak programı dağıttılar. Ve benim programımı sürekli takip edenlerin beni çok ağır bir şekilde sözlüklerde, forumlarda, sokakta, gazetelerde eleştirmelerine neden oldular. Karşılaşsak röportajdaki laflarından çok hoşlandığımı söylerim ama bir taraftan da ona kızgınlığımı yine dile getiririm.