kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Mayıs 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

'Aile hayatımızı çok özlüyorum'

İLİŞKİLİ HABERLER
'Aile hayatımızı çok özlüyorum'
- Görüntüde erkek de olsa bizim toplumumuzda evin patronu aslında hep kadınlardır. Sizde patron kim, siz mi, Abdullah Bey mi?
- Sadece birimiz diyemem, ortak. Ama bizim evde tam demokrasi vardır. Herkes fikrini söyler, paylaşır. Hata yaptığımızda da hepimiz birbirimizden özür dilemeyi biliriz.

- Eşinizi eleştirdiğiniz yönler var mı?
- Eşimi en çok ben eleştiriyorum diyebilirim, bir de küçük oğlumuz Mehmet. Eşim espriyle karışık "Herkese yarandım, bir sana yaranamadım," der bazen. Tabii ki onu ne kadar sevdiğimi biliyor ama ben onun için en iyisini istiyorum. Özellikle eleştirdiğim bir yönü yok.

- Abdullah Bey, ünlü oyuncu George Clooney'ye benzetiliyor. Merak ediyorum bunun esprisi yapılıyor mu aranızda, siz benzetiyor musunuz?
- Valla ben de okuyorum ama benim eşim bana özel! Aslında bunu küçük oğluma sorsanız o, "Benim babam daha yakışıklı," diyebilir.

'SİYASETİ BIRAK DİYEMEM'
- Neyi özlüyorsunuz en çok?
- Aile hayatı... Özel bir hayatınız kalmıyor çünkü, ona vakit kalmıyor. Çocuklarınızla beraber rahatça bir akşam yemeğine gidemiyorsunuz, herkes size bakıyor... Biz gitsek de çocuklar gelmiyor çünkü öyle bir ortamda mutlu olmuyorlar. Zaman zaman çocuklarım için çok üzülüyorum. Her gencin hakkı olan şeyden babalarının konumu yüzünden fedakârlık yapmak zorunda kalıyorlar. Benim kızım benimle alışverişe bile çıkmıyor biliyor musunuz? Hatta birlikte seyahat ederken uçakta bizimle yan yana bile oturmaz hiçbiri.

- Hiç görevini bırakmasını, siyasetten vazgeçmesini isteğiniz oldu mu Abdullah Bey'den?
- Çok üzüldüğüm zamanlarda belki "Niye?" demişimdir ama bu kadar bencil olamam. Böyle bir noktada ondan bunu istemem bencillik olur çünkü.