kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Dana International'ın İbrahim Tatlıses gafı
Dana International'ın İbrahim Tatlıses gafı

1998 Eurovision Şarkı Yarışması'nı kazanan İsrailli transseksüel şarkıcı Dana International, İf'in partisi için Love Dance Point'te sahneye çıktı. Love'ın kapısında kuyruk, içerisi tıkış tıkış. Ahu Tuğba, Profesyonel yarışmasından (Keremcem'in eski sevgilisi olarak bu ara pek meşhur) Müge en ön sıralarda... O kalabalıkta açıkçası başka bir ünlü görmedim... Strip şovlar falan derken 01.30 sularında merakla beklenen 'kadın' sahneye çıktı. Payetlerle süslü, dekoltesi az bir kostümle... Kendisine eşlik eden iki yakışıklı İsrailli dansçı emin olun Dana kadar dikkat çekti. Sahnede 25 dakika kalıp 5 şarkı söyledi. Bir de Mavi Mavi'yi...(yoğun istek üzerine Eurovision'da birinci olduğu şarkı 'Diva'yı iki kez...) Bir ara iki Türk travesti de sahneye çıkıp Diva şarkısında doyasıya dans etti... İkinci kez gelmesine rağmen o 25 dakika kimseye yetmedi. Hemen yanıbaşımda duran ve sadece Dana'yı görmek için taa Ankaralar'dan gelen bir gay ve bir kız da şarkılara çığlık çığlığa eşlik etti.. Diğer yanımda ise 'yarıçıplak' garsondan 'elma suyu eklenmiş bira' içmek için yanıp tutuşan başka bir Dana fanatiği vardı... Biz "nasıl olsa yarın yeniden göreceğiz" deyip vedalaştık kendisiyle...

ERSOY GELSE...
Cümlenin devamı şöyle: "Gelse ne oluur, gelmese ne olur..." Partinin hemen ertesi gün Dana International gazetecilerin karşısına çıktı. 14.00'te yapılacağı söylenen toplantı yarım saat gecikmeli başladı. Sahne sonrası başka yerlere gidip eğlendi de, uyuya mı kaldı diye düşündük ama yanılmışız. Şuh kahkahalar eşliğinde teşrif etti. Bu kadar yakından görünce söylenebilecek ilk söz: "Resmen kadın abi!" Gecenin çok eğlenceli geçtiğini özetledi. Hemcinsi olarak Bülent Ersoy'un 'erkek olduğu dönemden bahsetmek istemediğini' anımsatıp fikrini sorduk kendisine: "Ne olduğumla gurur duyuyorum. Her sabah aynaya baktığımda ne olduğumu biliyorum ve bundan utanmıyorum" cevabını aldık. Ersoy'un gelmemesi de onu hiç enterese etmemiş.

TATLISES BİR KRAL
Sahnede 'Mavi Mavi'yi söyleyen Dana, şarkının Bülent Ersoy'a ait olduğunu sanıyormuş. Hemen düzelttik tabii bu yanlışını... İbrahim Tatlıses'in adı geçince birden heyecanlanan Dana "O Türkiye'nin kralı" diyeceğine 'kraliçesi' deyiverdi ve ardından bir çığlık attı. "No no no" Kraliçe'nin Bülent Ersoy, kralın İbrahim Tatlıses olduğunu söyleyerek durumu hemencecik toparladı. (Akıllı kadın vesselam...)

SEVGİLİSİ YOKMUŞ!
Aşk meşk flört durumlarına meraklı olduğumdan aklım siyasi sorulardan çok Dana'nın kiminle sabahları kahvaltı ettiğindeydi. E sorduk tabii; "BF (boyfriend) durumları nasıl ?" diye? Yokmuş efendim. Bizim meşhur kaynana Semra Hanım'ın dediği gibi 'daldan dala daldan dala' konuyormuş kendileri... Aşka ayıracak zamanı da yokmuş. (Kim inanır, Kadir İnanır esprisi iyi gidebilirdi ama anlamayabilirdi) Söylediğine göre 10 yıl önce büyük bir aşk yaşamış ama sevgilisini bir kazada kaybetmiş...

TAKILARI TÜRK'E AİT
Ünlü şarkıcının takılarında 25 yaşındaki Adanalı Ümit Temurçin imzası var. Temurçin, Miami'de takı tasarımı eğitimi almış, İsrail'in ünlü modacısı Moti Chasson sayesinde Dana ile tanışmış. Fotoğraflarda gördüğünüz takıların tasarımı Ümit'e ait. Bizden de Nefise Karatay müşterisiymiş. Kenan Doğulu'nun Eurovision sahnesindeki takılarını hazırlamak istiyor Ümit; duyurulur!

İSRAİL'DE GECE
Biz evlerimizin yolunu tutarken İsrail de gece hayatı 02.00'de başlıyormuş. "Bombalar patlıyor ve savaş devam ediyor" diyor Dana International, yaşamın devam ettiğine de dikkat çekiyor. İsrail'de 02.00 sularında açılan kulüplerde eğlence, öğleye kadar sürüyormuş.

SONUÇ: Güzel kadın, dansçıları da güzel... Neşeli ve alçakgünüllü; Yaşar Bey'in dikkatine: Lütfen yeniden gelsin.

TİMUÇİN GÜNER

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Onlar bir yastıkta kocadılar
 Seda ve Hande'ye uç renkler Diva ve Ebru'ya sade makyaj
 Akademi'nin kararları tahminleri yanıltmadı!
 '18'ler Takımı' tanıtım için Bağdat'ı karıştırdı!
 Son teknoloji duvar kağıtları
 Dana International'ın İbrahim Tatlıses gafı
 Kingston Londra'nın tadını çıkarıyor
 Olivier'yi değil köpeğini özlüyor
 Halle Berry ikinci baharını yaşıyor
 Bekar annelik Jolie'yi yormuş
 Yardım konseri için biraraya geliyorlar
 Halk ne diyor?
ÖZAY ŞENDİR
Sıcak Asena, cool Zeynep...
Pazar gecesi 'Buzda Dans'ın...
ŞENGÜL BALIKSIRTI
İlişkiler de gelişme gösterir mi?
Cuma günü "Ebru Gündeş...
RAHŞAN GÜLŞAN
Hande şaşırmasın 'Doktorlar' sabıkalı!
Pazar günkü...
AYŞE TÜTER
Kabak yemeği
Isıtılmış yağda soğanları karıştırarak 3-4...
Parmak çocuklara bile kalp ameliyatı yapılıyor
Parmak çocuklara bile kalp ameliyatı yapılıyor
Türkiye'de her yıl 12 bin bebek kalp hastalığıyla doğuyor. Ancak...
Şekerin makbulü esmer olanı
Şekerin makbulü esmer olanı
Doğal ve daha sağlıklı olduğu için beyaz şeker yerine, esmer...
Davetler Eda'sız geçiyor...
Davetler Eda'sız geçiyor...
Eda Taşpınar, giyim zevki sayesinde Vakko'da 'Haute Couture Satın...
Bülent Ersoy'dan Tatlıses'e: 'Denyo!'
Bülent Ersoy'dan Tatlıses'e: 'Denyo!'
Diva Bülent Ersoy, arabeskin kralı Orhan Gencebay, Ebru Gündeş ve...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.