|
|
|
|
| | 'Aşk olmadan aş pişmez' Ton balığı ve kalamardan yapılmış bir döner, karabiberli çilek ya da sebzelerden yapılmış havyar... Hayatta en büyük tutkusu yemek yapmak olan Hollandalı ünlü şef Rudolf Van Nunen, yaratıcılıkta sınır tanımıyor. Sekiz yaşındayken bisikletiyle önünden geçtiği ekmek fırını, Rudolf Van...devamı | |
| | Yemek mucitleri Siz hiç zeytinyağı havyarı yediniz ya da toz halinde zeytinyağına ekmek bandınız mı? Bu adamlar bandı. Ünlü tasarım dergisi wallpaper'ın 'Dünyanın En İyi Yeni Restoranı' seçtiği müzedechanga'nın yaratıcıları ile aldıkları ödülü ve yeme içme dünyasında gelinen en uç noktayı konuştuk.devamı | |
| | 'Boğaz'da balık'a kardeş geldi: Boğaz'da kebap Boğaz'da yavaş ama emin adımlarla ilerleyen kebapçılar, 'Boğaz'da balık' klasiğinin tahtına göz dikti. Asya ve Avrupa yakalarının sahil yolunda yer alan üç kebapçının yanı sıra üç ünlü balıkçıya da "Boğaz'da neler oluyor?" diye sorduk. İstanbul'un gelmiş geçmiş en ünlü klasiklerinden...devamı | | |
|
|
|
|