kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kaliteli bir iş yapalım istedik ne hale geldik!
Kaliteli bir iş yapalım istedik ne hale geldik!
Dayak yemedim sadece düştüm!
Kilom yüzünden çok iş kaçırdım
Birlikte film çevirebilsek

Kaliteli bir iş yapalım istedik ne hale geldik!

Polemik arenası 'Buzda Dans'ın 'ağır topu' Okan Karacan: Niyetimiz görsel bir şölen hazırlamak, ekrandaki kalite çıtasını yükseltmekti. Ama işler zaptedilmez bir hal aldı!.

Komedyen Okan Karacan, şu sıralar hem 'Buzda Dans' yarışması hem de geçtiğimiz hafta vizyona giren 'Çılgın Dersane' filmi ile gündemde. 'Buzda Dans'ta jüri üyeleriyle yaşadığı polemiklerle dikkat çeken 120 kiloluk Karacan, yaşananlardan memnun olmadığını belirterek, "Çok prestijli bir iş yapalım dedik ama ne hale geldi! Herkesi zaptetmek mümkün değil" dedi.

Hiçbir problemim yok
Yarışmanın jüri üyelerinden Sema Çelebi ile hiçbir problemi olmadığını vurgulayan Okan Karacan, "Geçtiğimiz günlerde röportaj yapmak isteyen bir gazeteci ortalığı kızıştırmak amacıyla bana 'Sema Çelebi'ye sosyetenin Sema Hanım'ı der misiniz?' dedi; cevabım 'Kesinlikle hayır!' oldu" şeklinde konuştu. Kilolarından dolayı 'Buzda Dans'ın diğer yarışmacıları kadar avantajlı olmadığını sık sık dile getiren Karacan'la hem yarışmada yaşananların perde arkasını hem de 'Çılgın Dersane'yi konuştuk.

* Sema Çelebi ile aranızdaki buzlar biraz eridi galiba; polemik nasıl başlamıştı?
İlk haftadan beri, 'İyi ve kaliteli bir yayın yapalım' diye anlaşmıştık. İkinci hafta Mehmet Aslan bana göre kötüydü. Bir baktım Sema Çelebi 5 puan verdi. Ben de 'Mehmet'e annesiyle çok iyi arkadaş olduğunuz için mi 5 verdiniz? Ben de sizi annemle tanıştırsam aynı puanı bana da verir misiniz' dedim. Hepsi bu kadar! Ben 'Bu kilolarıma rağmen yarışmada iyiyim' demek istedim. Sema Çelebi konuyu başka yere taşıdı.

Ben çıktım, ortalık yıkıldı

* Tribünlere oynuyor gibisiniz ama...
Hiçbir zaman hiçbir şeyi hesaplamadığım gibi bunu da hesaplamadım. Bir çıktım yıkıldı ortalık! Ben 12 senedir bu sektördeyim. Beni sevenlerin farkındaydım ama bu kadar çok olduğunu bilmiyordum. Şoktayım!

* Bu yarışmada yarışmacılar büyük ödülün dışında para alıyor mu?
Evet hepimiz standart bir para alıyoruz. Yayın başlamadan önceki 2.5 aylık eğitim dönemi için ayrı bir para aldık, şimdi de bölüm başına alıyoruz.

* Bütün yarışmacılar çok hırslı ve elenmemek için çok uğraşıyor. Siz de öyle, dua ediyorsunuz sürekli. Para mı cazip geldi sizlere?
Hiç alakası yok! Çünkü o kadar yüksek bir para değil. Ayrıca herkesin farklı farklı işleri var. Ben film çektim, dizide oynuyorum, radyo programı yapıyorum. Bu çalışmalar bir sürü işime de engel oluyor. Yarışmada 100 milyarlık büyük ödül var ama o da kimsenin umurunda değil.

* Yarışmaya neden katıldınız o zaman?
Benim asıl amacım; para kazanmak, ödül filan değil ki! Ekranda bir kalite düştü ya; bu iş de bana göre çıtayı yükseltecek gibi geldi. Ve de dekoruyla, kostümüyle çıtayı yüksellti.

* 'Kaliteli bir iş yapmak istedik' dediniz ama canlı yayınlarda yaşanan polemikler yüzünden, kaliteli bir iş olmaktan çıkıp, magazin dünyasına malzeme oldunuz bol bol...
Çok prestijli bir iş yapmak istedik ama ne hale geldi! Biz de bunu engelleyemiyoruz ki. Herkesi zaptetmek mümkün değil. Benim telefonum susmuyor; Esra Ceyhan, Şenay Düdek herkes arıyor, programına çıkmamı istiyor. Ama ben kabul etmiyorum. Geçen gün Mayadrom'da başıma ilginç bir olay geldi. Gazeteciler röportaj yapmak istedi ve bana 'Sema Çelebi için sosyetenin Semra Hanım'ı der misiniz?' diye sordular. 'Demem!' dedim. Ama Tuğba Ekinci 'Sosyetenin Sema Hanım'ı demiş; gidip kadına da söylemişler. O da çıldırmış! Sema Çelebi'nin de çok farklı bir hayatı ve sosyal ortamı var. Bu yüzden o da prestij kaybediyor.

Elektriklenme yaşadık

* 'Buzda Dans'ta çiftler arasında Alp Kırşan örneğindeki gibi yakınlaşmalar da oluyor. Siz de böyle bir şey yaşadınız mı?
Ben de öyle bir şey olamaz çünkü; benim özel hayatımda başka birisi var. Partnerimin de çok aşık olduğu bir erkek arkadaşı var. Biz ilk başladığımız zaman öyle yakın temaslı bir iş yapıyoruz ki; ister istemez tuhaf bir elektirik oluyor. Sonuçta karşı cins yani! Sen ona bakıyorsun, o sana bakıyor... Bir süre sonra kendimizi ifade etme zorunluluğu yaşadık. Yemeğe çıktık, sohbet ettik. Partnerimle çok iyi arkadaş olduk; hatta kız arkadaşımla birlikte filan geziyoruz.

BUGE CANKAT - GÜNAYDIN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 MBA: Evliyim ama müsaitim
 Tek hayali Oscar
 Kalite düşüyor seyirci küsebilir
 Demet'in kumaşı çok kalitesizmiş!
 Kaliteli bir iş yapalım istedik ne hale geldik!
 Bu fotoğraflar ders oldu
 Sıfır bedene itiraz etti
 Oscar'ın unutulmaz kıyafetleri sergilendi
 Erkin baba 'Şaşkın' savaşını kazandı
 Medyapım Akademi'nin başarılı öğrencileri sahnedeydi!
 Halk ne diyor?
ÖZAY ŞENDİR
Deniz, Seray'ı dövüyor
Deniz Akkaya ve Seray Sever...
RAHŞAN GÜLŞAN
Cem Yılmaz, tombulunu açıklasın
Geçtiğimiz pazartesi...
SİNAN ÖZEDİNCİK
2007'de caz rüzgarları esecek
Babylon, İstanbul Jazz...
Annesi ev işine dalınca çocuk yaramazlık yapar
Annesi ev işine dalınca çocuk yaramazlık yapar
Yarıyıl tatillerinde çocuklar evde olunca ortaya çıkan hengameyi...
Ben meyvemi bile evden getiriyorum
Ben meyvemi bile evden getiriyorum
Geçtiğimiz hafta Nişantaşı'nın ünlü gece kulübü STNBL'da sahne almaya...
Betül ünlülerin sahnesine çıkacak
Betül ünlülerin sahnesine çıkacak
Pop müziğin başarılı isimlerinin sahne aldığı STNBL'da 1 Şubat...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.