kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
İş dünyasının ünlüleri sözlerinden çıkmıyor
İş dünyasının ünlüleri sözlerinden çıkmıyor

Onların ortak özelliği; iş dünyasına yön verenlerin hobilerine yön vermek! Taha-Serra Erpulat çifti, Güler Sabancı'yı pilates ile tam iki beden inceltti. Süleyman Memnun, Cem Hakko'ya motokros bağımlısı yaptı. Yıldırım Memişoğlu ise Cem Boyner'i kickbox ve taibox dersleriyle güçlendirdi. CNBC-E Business dergisine konuşan eğitmenlerin öğrencileri hakkındaki düşüncesi aynı: Çok disiplinliler.

Hakko bujileri bile kendisi değiştiriyor
Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko'nun en büyük tutkusu motokros! Hakko'yu bu konuda tam donanımlı hale getiren eğitmen ise; Türkiye'nin en çok yarış kazanan motosikletçi unvanını taşıyan Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Süleyman Memnun... Spor tutkunu olan Hakko, motokrosa merak salınca Süleyman Memnun'un kapısını çalmış. Hakko, pazar günleri 7-8 saati bulan eğitim sonrasında, hem iyi bir motokrosçu olmuş, hem de motosiklet mekaniğinden anlar hale gelmiş. "Cem Bey'in spora yatkınlığı; öğrenme sürecini kolaylaştırıyor. Öğrencilerim içinde en çabuk o öğreniyor!" diyen Memnun; araçlarının bakımı konusunda Hakko'nun titiz olduğunun da altını çiziyor: "Küçük bakımları kendisi yapıyor. Buji değiştirmek, zincir germek, debriyaj ayarı gibi zorlu derslerden de geçti!"

Sabancı Pilates'le kas yaptı
Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, yoğun iş hayatının yanı sıra, sağlığı için spor yapmayı ihmal etmeyen isimlerden... Kendini pilates ile forma sokan Sabancı, 16 yıllık profesyonel spor eğitmeni Taha Erpulat ve eşi Serra Erpulat'ın en 'sıkı' öğrencisi! Taha Erpulat, Sabancı'yı bir yıl çalıştırdıktan sonra görevi eşi Serra Erpulat'a devretmiş. İş dünyasının en güçlü kadınının öğretmenliğini bir süredir Serra Hanım yapıyor. Sabancı'nın yoğun bir temposu olduğunu, ancak sporunu aksatmadığını söyleyen Serra Erpulat, Güler Hanım'ın bu işi ne kadar ciddiye aldığını şöyle özetliyor: "Her fırsatta pilatese vakit ayırıyor. Hatta holdingteki ofisine makine koydurdu." Serra Erpulat, Güler Hanım'ın değil; kendisinin ona uymaya çalıştığını, ancak onunla çalışmaktan çok keyif aldığını söylüyor: "Haftada üç gün, birer saat çalışıyoruz. O çok keyif veren bir öğrenci. En kötü özelliği ise konsantre olmakta güçlük çekmesi... Çünkü aklında hep iş oluyor..." Pilates ile çok daha sağlam bir omurga ve çok güçlü karın kaslarına sahip olan Güler Sabancı, başladığı günden bugüne ise yaklaşık iki beden incelmiş...

Boyner kickbox'ta zorlamayı seviyor
Ali Desidero olarak ünlenen Yıldırım Memişoğlu, savunma sporları denince akla gelen ilk isimlerden! 26 yılını savunma sporlarına ayıran; bugüne dek Sophia Loren, ve Cameron Diaz gibi isimlerin korumalığını yapan Memişoğlu'nun öğrencilerinden biri; Boyner Holding'in patronu Cem Boyner... Memişoğlu, Boyner'e iki sene kickbox ve taibox konusunda eğitim verdiğini söylüyor: "Gördüğüm motivasyonu en yüksek öğrenci!" Memişoğlu, haftada 1.5 saat eğitim verdiği Boyner'in derslere çok kolay uyum sağladığını belirterek şunları anlatıyor: "Derslere çok hevesli ve dikkatliydi. Yoğun temposuna rağmen, derslere devamı istikrarlıydı. Çalışırken zorlanmayı seviyordu." Memişoğlu, iki ayda bir hâlâ Boyner ile bir araya geldiklerini ve ter attıklarını belirtiyor.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Eşim ilgilenmeyeceğine beni aldatsın daha iyi!
 Rock'ın tarihi bu belgeselle yazıldı
 2006'nın dijital şampiyonu İsmail YK ve Nazan Öncel
 Zehra'yla çok acı çektim
 'Fame' rüzgarı atv'de Şöhret Okulu'nda esecek
 Aşçı işte böyle kaçtı
 Playboy'dan da teklif gelse 'hayır' derim
 Sibel gitti yerine Yeşim geldi
 Shakespeare üç oyunla sahnede
 İş dünyasının ünlüleri sözlerinden çıkmıyor
 Lopez'in 4 bin 800 YTL'lik kremi Türkiye'de
 LTB İtalyanlar'ı fethetti
 Kadınlar mutluluğu erkekte arıyor
 Aşk yeminini Luke için bozdu
 Pahalı filmleri sevmiyor
 Al Pacino Dali oluyor
HAKAN & UTKU
Vize hususunda kafamıza takılan sorular
Başbakan sonunda...
SEDA KAYA GÜLER
Erkekler de doğuma girmeli
Önce Gülben Ergen ve Mustafa...
Dekolte özen ister
Dekolte özen ister
Dekoltede en sık güneş lekeleri veya kılcal damarların yol açtığı...
Şamdan'da sarı-kırmızı eğlence
Şamdan'da sarı-kırmızı eğlence
Etiler Şamdan'da doğum gününü kutlayan Galatasaraylı genç yönetici...
En spor geyşa
En spor geyşa
Moda Polisi
Kız kardeşi Şirin Yalçın ile kurucuları arasında...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.