kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Alışverişe botoks molası
Alışverişe botoks molası
Çocuklar buz pistinde anneler güzelleşmede

Alışverişe botoks molası

Estetikte sınır tanımayan kadınlar, alışveriş merkezlerinde botoks yaptırmaya başladı. Alışveriş arasında botoks ve dolgu maddeleri enjekte ettirip sonra mağazaları gezmeye devam ediyorlar. İş kadınları da öğle molasında 5 dakikalık bir işlemle 10 yaş gençleşmiş olarak ofislerine geri dönüyor.

Güzellikte artık mekan ve zaman sınırı kalmıyor! Kadınlar artık alışveriş merkezlerinde botoks yaptırıyor. Güzelleşmek için en çok tercih edilen adresler ise İstanbul'un en işlek alışveriş merkezlerinden Mayadrom, İş Kuleleri ve Galleria... Aynı zamanda ofislerin de bulunduğu bu alışveriş merkezlerinde çalışan kadınlar hafta içinde öğle yemeği saatlerini güzelleşme fırsatına çeviriyor. Üst düzey yönetici konumundaki kadınların daha fazla ilgi gösterdiği öğle yemeği arasındaki estetik uygulamalarda da, en çok botoks ve dolgu maddeleri tercih ediliyor. Sadece beş dakika alan bu uygulamalara, zaman zaman micro peeling ve lazer uygulamaları da eklenebiliyor. Yeni trend; yoğun iş koşuşturmacası arasında kendine zaman ayıramamaktan şikayetçi olan kadınlar kadar akşam partiye katılmak isteyenler ya da arkadaşının doğum günü kutlamasından son dakika haberdar olanları da kurtarıyor. Onlar da öğle tatilinde uğradıkları estetik merkezinde 5 dakikada çoğu kez 10 yıla kadar genç bir görünüm kazanmış olarak günlük hayatlarına devam ediyor.

ABD'DE
ÇOK MODA
ABD ve Avrupa'da değişik kliniklerde plastik cerrahi eğitimi alan Dr. Teoman Doğan, İş Kuleleri'ndeki ofisinin öğle saatlerinde hayli yoğun olduğunu belirtiyor. Amerika'daki alışveriş merkezlerinde bunun çok fazla örneğini gördüğünü anlatan Op. Dr. Doğan, şöyle devam ediyor: "Böyle büyük iş merkezlerinde çalışan çok ünlü ortopedistler, psikiyatrlar, cildiyeciler ve dişçiler bile var. Bu herhalde günümüzün yoğun iş temposu nedeniyle ortaya çıktı. Ofis hayatı çok yoğun geçiyor ve şimdi güzelleşme imkanı ellerinin altında. Yakın olmak da avantajlardan biri. İnsanlar Nişantaşı'nda bir yere gideceklerine buraya öğle tatilinde gelebiliyorlar ki; bu büyük bir rahatlık. Ofislerinden iki kat aşağıda olmamız da onların kendilerini daha emniyette hissetmesini sağlıyor."

GÜZELLEŞTİREN KAÇAMAK
Etiler'deki alışveriş merkezi Mayadrom'da bulunan M- Onep Güzellik Merkezi Direktörü Dermatolog Hayat Öz ise kadınların, kendilerine daha fazla zaman ayırma fırsatı yakaladıklarını ve bu fırsatı değerlendirmekten de büyük keyif aldıklarını söylüyor. Çevrede bulunan diğer ofislerin çalışanlarından da talep aldıklarını anlatan Dr. Öz, yılbaşı ve bayram üzeri en yoğun günlerini yaşadıklarını vurguluyor. Yaş gruplarına bakıldığında 18 üzeri geniş bir gruba hizmet verdiklerine dikkat çeken Dr. Öz, "Bazen uygulamalardan memnun olan genç kadınlar, annelerini de yanlarına alarak gelmeye başlıyor" diyor.

SEVDİCAN GÜNEŞ - SAĞLIK SERVİSİ

DİĞER SAĞLIK HABERLERİ
 Kardeşten kardeşe yumurta dokusu naklİ
 Sarmısağı yağlayıp saklayın
 Her yaşta yumurta yiyin
 Annelik için büyük şans 14. gün
 Hayatınıza hareket katın
 Açık hava anti-aging ilacı
 Vücudu baştan yaratmanın en yeni formülü: Lazerlipoliz
 Alışverişe botoks molası
 Sosyetik güzelden Kurban Bayramı diyeti
 Yoğurdun suyunu dökmeyin
 HPV aşısı Türkiye'ye uygun mu bilmiyoruz
 BCG kanser aşısı da oldu
 Kurbanımı lösemili çocuklara bağışlamam
 Yılbaşı partisine yer bırakın ve tatlıya saldırmayın
 20 yaşına kadar cep telefonundan kaçın!
Dr. Eren Eroğlu
Bebeğim sebepsiz yere sürekli ağlıyor
Altı aylık bir...
Halk ne diyor?
Halk ne diyor?
Bitmiş Saddam'ı dirilttiler asıl şimdi uğraşsınlar!...
Eşim 'gel barışalım' dese bile artık ona dönemem!
Eşim 'gel barışalım' dese bile artık ona dönemem!
8 yıllık eşi Namık Güldeniz'den ayrıldıktan sonra köpek eğitmeni Bora...
En sakin yılbaşı gecesiydi!
En sakin yılbaşı gecesiydi!
İstanbul'un elitleri bayram tatilini 9 güne çıkarıp top yekun...
Serdar'dan Kenan'a büyük destek geldi
Serdar'dan Kenan'a büyük destek geldi
Ünlü popçu Serdar Ortaç, Eurovision'da ülkemizi temsil edecek olan...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.