kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
'Karakteristik doku önemli'
Tarih, deniz, güneş, seks klişesi ve Bodrum
'Gay turist kalite bekler'
'Karakteristik doku önemli'
'Tarih ve kültür yaşatılıyor'
'Bodrumlular daha hoşgörülüdür'
'Bodrum'u sevmek için çok fazla neden var'
'Bodrum'un daha çok reklamı yapılıyor'
'Görür ve görünürsünüz'
'Egeliler yeniliğe açıktır'

'Karakteristik doku önemli'

Oktay Varlıer, Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı.

"Bodrum, önceleri Türkler arasında aydınların tercih ettiği bir yerdi. Bunda karakteristik bir Ege şehri olmasının etkisi var. Bodrum'da tarım yoktur, bu nedenle turizme açılması hızlı ve kolay olagelmiştir. Antalya'da ise sulu tarım ve seracılık var. Antalyalıların yeniliğe karşı tavrı farklıdır. Antalya aynı zamanda büyük şehir ve bölgedeki tesisler de ortalama 1000'er yataklıdır. Böyle bir tesiste sporunuz yapar, denize girersiniz. Dışarıda eğlence Bodrum'daki kadar yoğun değildir. Bunların yanına tutuculuk ve güvenlik gibi faktörleri de ekleyin, eğlence sabaha kadar süremez."
DİĞER İYİ YAŞA HABERLERİ
 Sağlık ve gençlik iksiri
 60'ından sonra anne olmak
 Ali tüp'ü tut
 Leylekler mi getirse acaba?
 Ona karanfil ve canlı renkler çok yakışıyor
 Vitaminler, mineraller ve sağlıklı yaşam
 Beyazlatma yöntemleriyle rahatça gülün
 Yaşlanmaya yeni bir bakış
 Sudan güzellik elinizin altında
 Meyvelerden gelen güzellik
 Modern'de yaz okulu
 Banyonuzu bakım kürüne çevirebilirsiniz
 Yaz çiçeği gibi kokmak için
 Babanızı unutmayın
 Zindelik veren mucize diyet
 En büyük mağaza açıldı
 Başarılı seksin sırrı cinsel zekâda gizli
 Kısa ayrılıklar erotizmi besler
 Vücudunuzu yenileme zamanı
    Pazar Sabah Yazarlar
    Güncel
    Hobi
    Röportaj
    Gurme
  » İyi Yaşa
Gizemli bir din: Yezidilik
Vaftiz ediliyorlar, namaz kılıyorlar, ateşi kutsal sayıyorlar. Marul,...
'Devlet bizi Müslüman Kürtlerden kurtardı'
Osmanlı'dan 12 Eylül 1980 askeri darbesine kadar ülkemizde güven...
Adına destan yazılan lezzet: Pastırma
Kokusundan ve fiyatından çekinerek yenen pastırma, Türk icadı. Çiğ etin tuz ve...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.