kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kendimi büyük bir aşk ile seviyorum!
Kendimi büyük bir aşk ile seviyorum!
Evlenmeden aynı evde yaşayamam
Erkeklere güvenmiyorum

Kendimi büyük bir aşk ile seviyorum!

"2006 benim için çok kötü bir yıl oldu" diyen Seray Sever: Çok yakın dostluklarım bitti ve çok büyük kazıklar yedim. Dostu, düşmanı gördüm. Artık önceliği kendime veriyorum. Seray'ı çok seviyorum! Kimse bu aşkın önüne geçemez. Enerjimi kendime saklıyorum.

Bu yıl çıkardığı 'tartışmalı' albümü, İlhan Mansız'la aşk yaşadığı iddiaları, ses tellerinden ameliyat olması ve son olarak da 'Erkeksen Seyret' adlı televizyon dizisiyle adından söz ettiren Seray Sever, artık hayata son derece pozitif baktığını söyledi. "2006 benim için çok kötü bir yıl oldu" diyen seksi oyuncu; "Etrafıma enerji vermekten kendime enerji kalmamış. Artık başkalarını suçlamak yerine kendime bakıyorum. Bir şeyleri yoluna koymaya karar verdim. Hipnoz uzmanıyla birlikte haftada iki gün çalışıyorum" dedi. Yaklaşık 1.5 yıldır hayatında bir erkek olmadığını da vurgulayan Seray Sever'le hayata dair yeni bakışı ve yeni projeleri üzerine konuştuk.

BÜYÜK KAZIKLAR YEDİM

* Son zamanlarda sizi çok pozitif görüyoruz. Değişim içine mi girdiniz? Genelde pozitif bir insanım ama bu aralar hiperaktif pozitifim. Çünkü 1.5 aydan beri kendimle meşgulüm. 2006 benim için çok kötü bir sene oldu. Sadece albüm değil, özel hayatımda da depremler oldu. Çok yakın dostluklarım bitti çok büyük kazıklar yedim. Dostu, düşmanı gördüm. Herkesin maskeleri gitti. Pollyannacılık oynadığımı fark ettim. Ormandaki kurtla karşılaştım ama Allah'a şükür kurda kendimi yedirmedim.

* Bunları yaşarken duygusal anlamda çok mu yaralandınız? Biraz yaralandım ve şimdi toparlanma aşamasındayım. Vurdum duymaz görünürüm ama aslında ben detaylara takılan çok hassas bir yapıya sahibim. Bir yandan da güçlü olmaya çalışırım. Annemin yanında bile ağlamam mesela!

ANNE OLMAK İSTİYORUM

* Bu zorlu süreçte özel hayatınızda size destek verecek bir erkek olmadı mı peki? Hayatımda 1.5 senedir bir erkek yok. Niye? Bütün erkekler mi kötü! Bir şeylerde bir terslik olduğunu düşündüm. Herkesi de suçlayamazsın. Evlenmek istiyorum. Çocuk doğurmak istiyorum. Anne olmak istiyorum ama işlere daldım ve aile duygusunu unuttum. Şöyle bir durup düşününce de; kendimi çok ihmal ettiğimi anladım.

* Bu farkındalığı size yaşatan olay neydi? Kendinizi ihmal ettiğinizin farkına nasıl vardınız? Bu bir birikimdi ve bir anda oldu. Ses tellerimden ameliyat olduğumda bir hafta konuşamadım ve kendimle hesaplaştım. Bir haftada bir şeyler değişti; kararlar aldım. Bu kararlar yeni sayfalar açtı. Haftada 2 günü kendime ayırıyorum. Uzmanlarla çalışıyorum. Artık etrafı suçlamak yerine kendime bakıyorum. Seray'la aşk yaşıyorum. En büyük aşkım Seray şu aralar. Bunun önüne geçecek başka bir aşk da tanımıyorum!

TEK HATAM ÇIPLAK SESİM!


* Kendinizi yeniden keşfetmiş gibi misiniz? Evet! Bu belki de yaşla ilgili bir şey... Tuhaf bir şekilde kendimle mutluyum. Bir şeyleri çok geriye atmışım. Hatalarımı ölçüp tarttım ve utanacağım şeyler yapmadığını gördüm. Bugüne kadar evli erkekle birlikte olmadım! İleride çocuğumun utanacağı bir şey olmasın istedim. Bu anlamda benim en büyük hatam; çıplak sesimdir! (gülüyor) Başka bir şeyim de yok.

* Kaset olayında kendinizi hatalı mı buluyorsunuz yani? Ben zeki bir kadınım böyle hatalar yapmam; yapamayacağım işe de girmem. Ama eksiklerim vardı, hazırlıksız yakalandım. Pişman değilim ama yeni albüm yaparsam daha iyi hazırlanacağım. Önceliği oyunculuk ve televizyonculuğa verdim. Bir yıldır kendimi en sevdiğim işten mahrum bırakmışım.

* 'Erkeksen Seyret' isimli yeni bir TV dizisine başladınız; biraz rolünüzü anlatır mısınız? Bu sit.com benim için 'Dadı'dan sonra en heyecan veren dizi oldu. Erkeklere düşman bir televizyon programcısını oynuyorum. Daha ilk bölümden köşe yazarları 'Seray kimi oynuyor?' diye yazmaya başladı. Ben çok iyi bir oyuncuyum ve kimseyi taklit etmiyorum. O rolün bir modeli yok. Seda'nın erkeklere karşı duruşu, Yasemin Bozkurt'un agresifliği, Saba Tümer'in isimleri unutmasından bir şeyler alındı ve senaryo öyle gelişti. Savaş Ay ve Ali Atıf Bir'le yeni bir programa da başlıyorum. Başka bir kanalda da erkek konuklarla sohbet ettiğim bir program yapacağım.

ÖZLEM AVCI MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Hülya Avşar arabayı verdi
 Kendimi büyük bir aşk ile seviyorum!
 Öksürsem satar satar dedi ama duvara çarptı
 Sayın'ın tazminat davası reddedildi
 Teklifler Havuç'a paralar babasına
 'Basına kırgın değilim'
 Özel bir günle anılacak
 Jolie'den şaşırtan açıklama
 Milyon dolarlık ev aldı
 Yeni sezonu açıyorlar
 Daniel Daniel'in öldürüldüğü iddia ediliyor
 Hıristiyanlık dininden çıktı
 65 gündür içki içmiyor
 Halk ne diyor?
AYŞE ÖZYILMAZEL
Kadınlar Seray Sever'i neden sevmez!
Neden? Neden?...
ÖZAY ŞENDİR
Görüntüler neden Kanal D Haber'de yoktu?
Cübbeli Ahmet...
ŞENGÜL BALIKSIRTI
Tuğçe'nin aklı karışmış!
Televizyonda konuşmuş ama ben...
Diyetkolikler için yepyeni bir formül: ARL
Diyetkolikler için yepyeni bir formül: ARL
'Tek başına zayıflatmaz' denilen akupunktur, yeni geliştirilen ARL...
Çalıştığım yerde sigara içiliyor
Çalıştığım yerde sigara içiliyor
* Defterdarlıkta memurum. 14 yaşımdan beri astım teşhisiyle tedavi...
Avladığı bıldırcınları dostlarıyla yiyecek
Avladığı bıldırcınları dostlarıyla yiyecek
Yarı yaşındaki sevgilisi Eda Taşpınar ile büyük bir aşk yaşayan...
Hindistan yolcuları...
Hindistan yolcuları...
İki yıl önce kasım ayında nikah masasına oturarak İstanbul'un...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.