kapat
   
30 Eylül 2006 Cumartesi
 
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün içinden

Serbestte sıfır çektik
Dünya Serbest Güreş Şampiyonası'nda sırtımız mindere yapıştı. 120 kiloda Recep Kara (üstte) beşinci olabilirken, 96'da Sait Bingöl ikinci turda elendi. Sonuçta 7 siklette de madalya çıkmadı. Aslında çöküşün sinyalleri hazırlık kampında başlamıştı. Dağıstanlı iki sporcunun kampa katılması yerli sporcuların isyanına neden olmuştu. Teknik direktör İrhayhanov güreşçilerin idman yapmak istememelerinden yakınırken faal güreşi bırakır bırakmaz teknik heyete giren Adem Bereket'in yakın zamana kadar yenemediği sporcular üzerinde otorite kuramadığı gözlendi.

A.Sebat-Malatyaspor

Lig A'da bugün tek karşılaşma var. Zirve mücadelesi içindeki Malatyaspor, Akçaabat Sebat deplasmanına gidiyor. Saat 14.00'te başlayacak karşılaşmanın hakemi Feridun Aktuğ Çıkrıkçı. Diğer maçların programı şöyle: (Tüm maçlar saat 15.00'te) LİG B 2.Grup: İzmir-Marmaris Bld, 3.Grup: Pendik-Gebze, 4.Grup: Ünye-Y.Yozgat, Üçüncü Lig 1.Grup: Nusaybin Demir-Karaman, DİSKİ-Yeni Ereğli, 4.Grup: Y.Bosna-Beylerbeyi

Raul'a milli forma yok
İspanya Teknik Direktörü Luis Aragones, Avrupa Şampiyonası elemelerinde yapılacak İsveç ve daha sonra Arjantin ile oynanacak özel maçın kadrosuna, Real Madrid'in yıldız futbolcusu Raul Gonzalez'i çağırmadı. Milli Takımı'nın adeta "demirbaşlarından" biri olan Raul, en son 9 Ekim 1996 tarihinde Çek Cumhuriyeti'ne karşı Milli Takım kadrosuna alınmamıştı. Raul üzgün olduğunu söyledi.

Haislip'e 4 maç ceza
Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, geçen sezon Ülkerspor forması giyen ve sezon bitmeden izinsiz olarak takımdan ayrılan Efes Pilsen'in yeni oyuncusu Marcus Haislip'e 4 maç müsabakalardan men ve 8 bin YTL para cezası verdi. Yapılan açıklamada oyuncunun sorumluluğunu yerine getirmeyerek "sportmenliğe aykırı hareket'' fiilini işlemiş olduğu nedeniyle cezanın verildiği kaydedildi.

Kötü gidiş hastanelik etti
Lig B 1. Grup ekibi Etimesgut Şekerspor'daki kötü gidiş ve yaşanan şok gelişmeler nedeniyle sağlığı bozulan başkan Hızır Demir, hastaneye kaldırıldı. Sezona Sergen Yalçın, Ahmet Dursun, Ahmet Yıldırım, Evren Turhan ve Tamer Tuna gibi yıldızları kadrosuna katarak başlayan ve Fortis Türkiye Kupası'nda önüne büyük hedefler koyan Şekerspor'da, önce takımın kupadan sürpriz bir şekilde elenmesi, ardından ligde art arda gelen puan kayıpları, son olarak da yıldız futbolcuların kadrodışı bırakılması ve satış listesine konması başkan Hızır Demir'in sağlık durumunu olumsuz etkiledi. Tansiyonu çıkan dün hastaneye kaldırıldı.

Daum kadar değerim yok
Antalya Genel Direktörü Yılmaz Vural, ilkelerinden ödün vermediği için hep kısa süreli çalıştığını belirterek, "Bu ülkede işini doğru yapmak isteyen insanlar bir yerde fazla duramaz" dedi. FourFourTwo dergisine açıklamalar yapan Vural, "Almanca konuşuyorum, İngilizcem de var ama bu ülke bizi hiçbir yere getiremedi. Mustafa Denizli ve Fatih Terim dışında bu ülkede antrenör yok gibi bakılıyor'' dedi. Daum'un Türkiye'de 4 milyon euro aldığını söyleyen Vural, "Daum ile aynı okulda okuduğum için kıyaslıyorum kendimi. Bu ülkenin ona verdiği değere bak, bana verdiğine bak. Biz gariban Türk vatandaşı olarak onun ülkesine gidip, korakor biçimde o ne yapmışsa yapmışız. Gelmişiz, oyuncu yetiştirmişiz, kepaze takımları bir yere getirmişiz, ama esamemiz okunmuyor'' diye konuştu.

Bursa'ya kötü haber
Tahkim Kurulu, Sakarya maçında çıkan olaylar nedeniyle Bursaspor'a PFDK'nın verdiği 'seyircisiz oynama' cezası için aldığı yürütmeyi durdurma kararını kaldırdı. Bursaspor, 10. haftada yapacağı Ankaraspor maçına seyircisinden yoksun çıkacak.

Okçuluk'ta büyük başarı
Okçuluk Dünya Kupası'nda, Türkiye bayan milli takımı üçüncü oldu. Çin'in Shanghai kentinde devam eden kupada Derya Bard, Zekiye Keskin Şatır, Çiğdem Öktem'den oluşan Türkiye üçüncülüğü elde etti. Tunç Küçükkayalar, Yusuf Göktuğ Ergin, Vedat Erbay'dan oluşan erkek milliler ise bugün mücadele edecek.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 İşin sırrı yürekte
 Seri sürecek
 4 Büyükler'in reyting zirvesi Galatasaray'ın
 Bobo'nun altın golü!
 Böylesi görülmedi: 92-90
 Gökdeniz'le yeniden
 Filenin Sultanları sırat köprüsü'nde
 Ferrari'de Massa şoku
 Cansun: Fener'den ileri durumdayız
 Tigana turu geçemedi
 Ersen: Buz gibi goldü
 Şükür'ün yerine Kabze
 Sivas evinde ilk galibiyet peşinde
 G.Birliği gol arıyor
 Antep'e zor rakip
LEVENT TÜZEMEN
İlk 11 doğruydu
Ümit Karan: "Gerets'in sahaya sürdüğü...
ERGUN BABAHAN
Artık hazır olsun
F.Bahçe'yi eleştireyim diye...
İşte 'Bağımsızlar' kampı
İşte 'Bağımsızlar' kampı
PKK'yı dağdan indirme planında bir aşama daha... Talabani, tank...
Ya terk edecekler ya boğulacaklar
Ya terk edecekler ya boğulacaklar
Deniz Kuvvetleri Komutanı, TSK'ya saldıranlar için "Bu zavallılara...
Altın sarısı seneye de çok moda
Altın sarısı seneye de çok moda
İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen moda haftası tüm hızıyla...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu