kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
'Bir sapığı oynamak isterdim'
'Bir sapığı oynamak isterdim'
'Serdar tek bir kadına bağlanamaz'

'Bir sapığı oynamak isterdim'

atv'nin yeni dizisi 'Gözyaşı Çetesi'nde Heykeltraş Serdar rolünü üstlenen ödüllü aktör Teoman Kumbaracıbaşı, 'Sapık bir karakteri canlandırmayı çok isterdim' diyor.

atv'nin, yarın ikinci bölümü yayınlanacak dizisi 'Gözyaşı Çetesi'nde Heykeltraş Serdar rolünü üstlenen Teoman Kumbaracıbaşıyla oyunculuk ve yeni dizisi ile ilgili konuştuk. Uğur Yücel'in 'Yazı Tura' adlı filminde oynadığı 'Teo' rolüyle tanınan oyuncu filmdeki performansıyla Altın Koza Ödülü de kazandı. Televizyona ise 'Aşka Sürgün'de canlandırdığı Civan karakteriyle geçiş yaptı. Kumbaracıbaşı, şu sıralar her şeyiyle kendisine ait olacak bir filmin çalışmaları içinde... Bir oyuncunun her rolü oynaması gerektiğini, bunun mesleğin bir parçası olduğunu belirten aktör, 'Bir sapığı canlandırmayı çok isterdim' diyor.

TV APTAL KUTUSU DEĞİL
* Televizyona karşı bir önyargınız olduğunu okumuştum bir röportajınızda. "Gözyaşı Çetesi" ikinci diziniz. TV ile ilgili düşünceleriniz değişti mi?
Önyargılar projelerle değişen şeyler. TV'de iyi işler yapılabilecegi ümidi, beni bir diziye sevkediyor, bazen üzülüyorum, bazen seviniyorum bazen iyi işler oluyor, bazen kötü... İyi bir TV izleyicisiyim. İşim gereği dizileri yakından takip ediyorum. Herkesin dediği gibi televizyonun bir aptal kutusu olduğuna inanmıyorum. Küçük ekranda da nitelikli işler yapılabilir. Ama nasıl olsa reyting alıyor diye kötü işler yapılıyor bazen. Bazı oyuncular televizyonun sinemanın katili olduğunu söylüyorlar. Ben tam tersini düşünüyorum. İnsanlar televizyonda seyrettikleri oyuncuları sinemada da görebilmek için sinemaları dolduruyorlar.

TEO İLE HAYATIM DEĞİŞTİ
* Yazı Tura'da eşcinsel Teo'yu canlandırdınız. Bu rolle tanınmaktan tedirginlik duymuş muydunuz hiç?
Hiç öyle bir endişem olmadı... Bir katili, bilim adamını ya da bir eşcinseli canlandırmak arasında nasıl bir fark vardır bilmiyorum...
* 'Asla bir eşcinseli oynamam' diyen aktörler var ama... Herkesin kendi tercihleri vardır. Çok da saygı duyarım ama benim öyle bir tercihim yok. Bunlar bence mantık dışı şeyler. Bu ülkenin bu tip konuları çoktan aşmış olması gerekir. Bunlar oyunculuğun içinde olan şeyler... Bu mesleğin içinde olan şeyler ve mesleğin dışındaymış gibi algılanması beni rahatsız ediyor. Oyunculuk kariyeri olarak Yazı Tura'daki Teo rolünün bana çok şey kazandırdığını düşünüyorum ama eşcinsel bir karakter olduğu için değil, karakterin kendisi çok kuvvetli olduğu için... Teo karakterini oynamamın benim hayatımı değiştirdiğini söyleyebilirim. Uğur Yücel'le çalışmam benim için büyük bir şanstı. Sinemaya çok tepeden, çok iyi bir rolle ve ödülle başladım. Bu şansı iyi değerlendirmeye çalışıyorum.
* Oynayacağınız yapımları seçerken nelere dikkat edersiniz? İlerisi için bana artısı olup olmayacağına bakıyorum ve ona göre karar veriyorum. Bu bir gay rolü de olabilir bir sapık da olabilir. Bir sapığı oynamayı çok isterdim mesela...
* Gözyaşı Çetesi dizisinde sizi çeken neydi? Oynadığım karakteri çok sevdim. Hikâyenin kendisi bana cazip geldi. Bir de benim TV dışında hayallerim var... Ve bu hayallerimi gerçekleştirebilmek için çok çalışmam gerekiyor. Televizyon da hayallerimi gerçekleştirebilmem için bana parasal destek sağlıyor.

BİR FİLM YAPIYORUM
* Aşka Sürgün'den kazandığınız parayla bir dublaj stüdyosu kurdunuz. Peki Gözyaşı Çetesi'nden kazandığınızla ne yapacaksınız?
Bir montaj stüdyosu kuracağım. Ayrıca da her şeyiyle bana ait bir film çekmek istiyorum. Şu sıralar onun hazırlıklarıyla uğraşıyorum. Senaryosunu yeni bitirdim... İçinde bir cinayet hikâyesi ve çok yoğun bir aşk var. Ama başka ayrıntı vermek istemiyorum şu an için... Sürpriz olsun.

DENİZ AYYILDIZ-Fotoğraf: Korkut KALAYCI

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Dışarıda manken Oscar alıyor!
 Kayıtsız şartsız gidip görün!
 Bir sanat aşığı olarak erotizme ilgiliyim!
 Oryantal Star'da F1 rüzgarı esti
 Ünlülerin unutulmaz tatil anıları
 'Bir sapığı oynamak isterdim'
 Yavuz Bingöl'den gençlere öğütler!
 İbo'yu dünya tanımalı
 'Evliliği düşünüyoruz ama zamana bıraktık'
 Orhan Baba single ile geliyor
 Ben polemiklerin adamı değilim'
 İkinci albümü hazır
 Emrah'tan bir ilk
 Her iki klibini de eşi çekti
 Kezman'ın Boğaz keyfi
 Bu sezon jean'ler içinde sıkışmaya hazır olun!
 70'li yılların ekose desenleri geri döndü
 Altın tüketiminde Türkiye 3'üncü ülke
 Herkes star doğmuyor
 2006 yılı onlara uğursuz geldi
AYŞE ÖZYILMAZEL
Bahçelerde börülce F1'de eğlence
Paddock alanında yer...
HAKAN & UTKU
Klimatik diyaloglar
- Bir zamanlar fakir ama onurlu bir...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Çikolata lokması
Un, kakao,...
Her ameliyattan önce duamı ederim
Her ameliyattan önce duamı ederim
Karaciğer nakline getirdiği yeniliklerle tıp dünyasında çığır açan...
Sıkı kalçalarınız olsun!
Sıkı kalçalarınız olsun!
Kadınların hayalini süsleyen sıkı ve biçimli kalçalara sahip...
Başına duvak taktı sahnede ceviz kırdı
Başına duvak taktı sahnede ceviz kırdı
Çorlu'da konser veren Hülya Avşar, başındaki duvakla hayranlarını...
Lugano'ya 'hoş geldin' yemeği
Lugano'ya 'hoş geldin' yemeği
Fenerbahçe'ye yeni transfer olan Diego Lugano için önceki gece...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.