kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
'Keşfedilmemiş değilim değerlendirilemedim
'Keşfedilmemiş değilim değerlendirilemedim
Sting'in şan hocasıyla çalıştı

'Keşfedilmemiş değilim değerlendirilemedim

Bu yıl her yerde Demet Tuncer çıkacak karşınıza! TV dizilerinde, TV filmlerinde, TV şovunda, kulüpte, tiyatroda, radyoda, klipte... 'ABD'li Mary Hanım' karakteriyle tanınan Tuncer, çok yönlülüğünü herkese gösterecek.

Çocuklar Duymasın'ın Amerikalı Mary Hanım'ı olarak tanıdık ilk olarak Demet Tuncer'i. "Hâlâ çok insan beni Amerikalı sanıyor. Hatta o karakterden çıkmak için saçlarımın rengini değiştirdim, televizyona ara verdim, iki yıl tiyatro yaptım" diyen güzel oyuncu -ki oyuncu demek, onu anlatmak için yetersiz- bu yılki projeleriyle adından sıkça söz ettirecek! ABD'de siyasal bilgiler okuyan Tuncer; babasının kendisine hep "Sen diplomat olmalıydın" dediğini söylüyor ve ekliyor: "Evet diplomat olacağım. Fakat ben, Türkiye'yi kendi koşullarımda, seçeceğim platformlarda yurt dışında sanatçı olarak temsil edeceğim. Türkiye'den bir Hollywood starı çıkıyor!" Demet Tuncer, şu an Mikael ile yaptığı düet; daha doğrusu sesiyle konuşuluyor, müthiş şov yeteneğini bir kulüpte gözler önüne sermeye hazırlanıyor, TRT için çekilen 'Dede Korkut Hikayeleri'nde at üzerinde kılıç kuşanan Burla Hatun rolüne, bunun yanı sıra Sinan Çetin ile bir film çekmeye hazırlanıyor, yeni sezon için bir televizyon şovu projesi üzerinde çalışıyor ve kendi albümü için kendini ateşlemeyi bekliyor!...

MARY ŞANS GETİRDİ

* Müzikal yapıyorsunuz, şarkı söylüyorsunuz, dans ediyorsunuz, şov yönünüz var... Peki neden sadece 'Çocuklar Duymasın'da canlandırdığınız Mary karakteriyle hatırlanıyorsunuz?
O zamana kadar yabancı rolünü oynayanlar Türk olduklarını bildiğimiz insanlardı. Yabancı olduklarını hissettiremiyorlardı. Ama iki sene boyunca Mary'nin Amerikalı olduğu sanıldı ve çok sempatik geldi insanlara. Ben bundan çıkmaya çalıştım. Bu, Türkiye'deki ilk projemdi ve bana çok şans getirdi.

* Acaba 'Amerikalılık' bir nevi sizin etiketiniz mi oldu? Türkiye'de yabancı bir karakteri oynuyorsanız 'bu kadın sırf yabancıyı oynar' etiketi yapışıyor size. Onun kalmasını istemedim çünkü ben karakter oyuncusuyum. O yüzden saçlarımı değiştirdim, TV'ye ara verip tiyatroya başladım. İki sene tiyatro yaptım. Tiyatro İstanbul'da 'Aşkın Yaşı Yok' adlı oyun ile başladım. O rol ile 2005'te komedi dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandım. İkinci sene Sadri Alışık Tiyatrosu'nda 'Kaç Baba Kaç' adlı bir fars komedi oynadık. İkisinin arasında AKM'de Batı Yakası'nın Hikayesi'nde misafir sanatçı olarak rol aldım. Asıl branşım müzikal tiyatro. O yüzden iki sene TV'den uzak kaldım; Mary'yi unutturmak adına değil ama Demet'in yapabileceklerini göstermek adına...

* Peki yeni sezonda görecek miyiz sizi televizyonda? Evet. atv için 'Gizli Patron' adlı yazlık bir dizisiye başlamıştık. Ama şu an bekleme döneminde. Eylül-ekim sezonu için görüşmelere başladım. Şimdi bol bol senaryo okuyorum.

BİR AJANI OYNAMALIYIM

* Mary Hanım komik, ciddi, heyecanlı, samimi ve Türkleşmeye başlamış bir Amerikalıydı. Canlandıracağınız bir sonraki karakteri nasıl hayal ediyorsunuz?
Kesinlikle bir ajan rolü! Veya çok karakterli bir kadın rolü. Çünkü kadın her şeyi yapabilir, dans da edebilir şarkıcı da olabilir. CNBC-e'de yayınlanan bir dizi vardı; Allies. İşte o kadın ajan, benim hayalimdeki rol ama Türkiye'de yapılabileceğini zannetmiyorum. Ümit ediyorum 'Komiserim, bir hırsızlık oldu n'apalım?' demeyecek sıkı bir kadın ajan rolü canlandırırım! (Gülüyor)

*
Sinan Çetin ile 'Arapsaçı' ve 'Kadın Terzisi' adlı 90'ar dakikalık iki TV filmi çekmiştiniz. Sinema filmi projeniz var mı? Evet, tiyatrodaki fars komedilerini TV'ye uyarlamıştık. Bunların devamı gelecek. Şimdi TRT için 'Dede Korkut Hikayeleri'ni yapıyoruz. Orada at üzerinde kılıç kuşanan Burla Hatun'u oynayacağım. Osmanlı'da kadınların cengaverliğini, sadakatini, anaçlığını ve namusunu simgeleyen bir kadınmış. Kapadokya'da çekeceğiz. 90 dakikalık TV filmi olacak.

* Liza Minelli, Bette Midler karışımı olduğunuz söylendi; siz de bunu onaylıyorsunuz. Peki neden bir şov yapmıyorsunuz? Bir yerle görüşüyoruz fakat şovuma uygun bir yer olmasını istiyorum. İnsanların küçük sandalyelerde içkisini içeceği bir yerde kabare şovu sevreder gibi rahat olmasını istiyorum. Mini bir müzikal gibi... Görüşmelerimiz sürüyor.

* Peki ya bir televizyon şovu? Teklif geldi. Henüz bir anlaşma söz konusu değil. Eylül gibi başlasın istendi ama onun üzerinde çok iyi çalışmak gerek.

* Sizce Türkiye'de değeriniz yeterince biliniyor mu? Sözüm meclisten dışarı... Sektörde bu işi bilerek yapanlar da var bilmeden yapanlar da. Şu ana kadar benim hedefim 'hemen popüler olayım, herkes beni tanısın, her şeyi bir anda yapayım' değildi. O zaman onun yollarını biliyoruz... Çok da eğlenerek yapardım. Ama belki doğru belki yanlış; popülariten yükseldikçe, sen büyümeye başladıkça senin daha da küçülmen gerekiyor. Herkesin de bir zamanı olduğunu düşünüyorum.

* Yani? (Uzun bir sessizlik) Aslında hayır demek istiyorum bu soruya. Zannetmiyorum. Keşfedilmemiş değil ama değerlendirilemememiş diyebiliriz benim için...

SEZEN BAŞARAN GÜNAYDIN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Afişini halk seçecek
 'Şöhret mikrobundan kurtulmak için kaçtım
 'Keşfedilmemiş değilim değerlendirilemedim
 Burada rock dinlemek bedava!
 Yeniden ağaçlandırmaya tam destek verecek
 'Ezo Gelin'den vazgeçmedi
 Ricky ile hem düet hem de konser istiyor
 Özülkü Ailesi tatilde
 Superman nişanlandı
 Eddie Murphy evleniyor
 Paris'e kimono hediye ettiler
 Kocasına beğendiremedi
 Britney'in posteri Tokyo'da yasaklandı
 Halk Ne Diyor?
AYŞE ÖZYILMAZEL
Yıllar Ajda'ya hiç ihanet etmiyor...
O bir süperstar ama...
HAKAN & UTKU
Cep telefonu insanları
* İkilemliler: Cep telefonsuz...
ŞENGÜL BALIKSIRTI
Bir nefes yeter mi?
Kadın-erkek ilişkilerinde bir...
Meme kanserinden bebek temizlenmeli mi?
Meme kanserinden bebek temizlenmeli mi?
Kanser riski taşıyan bebekler, henüz anne karnına girmeden 'genetik...
İlaçlar kuralına uygun kullanılmalı
İlaçlar kuralına uygun kullanılmalı
* Çoğu zaman biraz iyileşince ilaç kullanmayı bırakıyoruz.
Yüzükler takıldı dolarlar  asıldı
Yüzükler takıldı dolarlar asıldı
Ünlü işletmeci Emre Ergani, sevgilisi Şebnem Işık'la Bodrum'da...
Yorgunluk attı
Yorgunluk attı
atv'nin yaz dizisi 'İşte Benim'de başrol oynayan Kenan Kalav,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.