kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Skandal malzemesi olmak istemezdim!
Skandal malzemesi olmak istemezdim!
Korkulu rüya değilim
Erkan Bey'in dikkat etmesi gerekirdi

Skandal malzemesi olmak istemezdim!

Kaya Çilingiroğlu'nun ardından geçtiğimiz hafta da Erkan Petekkaya ile öpüşürken 'patlayan' Sinem Erülgen: Kaya ile sevgili olabilirdik ama diğeri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim! O fotoğrafları gördükçe midem bulanıyor.

Türkiye Sinem Erülgen adıyla; geçtiğimiz mayıs ayında tanıştı. Kaya Çilingiroğlu'nun babası adına düzenlediği golf turnuvasında Kaya Bey'le öpüşürken çıktı karşımıza! Sinem kendini bir anda farklı bir dünyanın içinde buldu; bütün kamera ışıkları ve flaşlar üzerindeydi! Ne yapacağını bilemeden kabuğuna çekilmeyi tercih ederek üç ay kendini gizledi, sessiz kaldı. Fakat dönüşü muhteşem oldu. Yine objektiflere ünlü biriyle öpüşürken yakalandı! Erülgen'in yeni bir skandala imza attığı kişi; bu kez evli ve bir çocuk babası oyuncu Erkan Petekkaya idi. Gecenin 3'ünde Emirgan'da bir kayığın üzerinde öpüşüyorlardı. Bu durum Sinem'i yeniden gazete manşetlerine taşıdı. 'Merak edilen kadın' Sinem Erülgen kendini ilk kez GÜNAYDIN'a anlattı.

* 'Skandal aşkların kadını' olarak tanındınız. Siz aslında nasıl birisiniz? Almanca öğretmeni bir annenin, elektrik mühendisi bir babanın kızıyım. 91 yılında Ankara Koleji'ni bitirdim. Sonra Bilkent Üniversitesi'nden mezun oldum. 96'da İstanbul'a taşındım. Avrupa ve Amerika'nın en iyi reklam şirketlerinden biri olan Mccann-Erickson'da üst düzey yönetici olarak görev yaptım. Çok sevilen ve sayılan bir insandım.

'BANA ESKİ MANKEN DEMEYİN'

* Bir dönem mankenlik yapmışsınız...
Vakko ve Beymen'in ekspozisyonlarına çıktım. İstanbul'a geldiğim zaman birazcık para kazanmak için mankenlik yaptım. Okuldan yeni mezundum ve teklifler alıyordum. Mankenlik benim için bir hevesti. Ama hiçbir zaman kameraların önünde olmadım. Çok kısa bir süre mankenlik yaptım. Bu yüzden artık 'eski manken' olarak anılmak istemiyorum. O yıllarda da benim amacım farklıydı. Ben eğitimime ve kariyerime yatırım yaptım.

* Hiç şöhret olmayı istemediniz mi? Hiçbir zaman içine kapanık, fotoğraf makinalarına küskün bir tip olmadım. Ama skandallara malzeme olmak istemezdim. Ünlü olmak ülkemizde biraz bu anlama geliyor. Kameralarla dalga geçeceksin ve skandallara malzeme olacaksın!

'KAYA RAHAT BİR ADAMDIR'

* Skandallarla gündeme gelmemek; biraz da sizin elinizde değil mi? Neden hep ünlü ve hayatında bir kadın olan erkeklerle birliktesiniz?
Benim daha önce de ünlü sevgililerim oldu. Ama onlarla ilişkilerim kesinlikle basına yansımadı. Üstelik ben ilişkilerimin hiçbirini saklayıp, gizlemem. Benim hayatıma giren sadece bu iki kişi değil yani. Ayrıca Kaya sonuçta bekar bir adam. Bugün gazetelerde başka bir bayanla fotoğrafları var. Sonuçta rahat bir adam. Feraye ile ilişkisi belli. Rahat, özgür, bekar bir adam. Kaya'da hiçbir zaman yalan, dolan bir insan değil. Ama diğerini o kadar tanımıyorum.

* Sıradan, ünsüz erkeklerle ilişkileriniz olmadı mı? Kameraların beni döverken çektiği Mehmet ünlü bir insan değildi. Ankara'da 5 sene birlikte olduğum bir erkek arkadaşım vardı. O da ünlü değildi. Sürekli ünlülerle birlikte olmuyorum. Benim beğendiğim, beni beğenen, aklımın aklına uyduğu insanlarla birlikte oluyorum.

* Kaya Çilingiroğlu ve Erkan Petekkaya ilişkisinde yanlış tercihler yaptığınızı düşünüyor musunuz? İlk başta kimse yanlış yaptığını düşünmez. Her ilişki bittikten sonra kötüdür. Uzun süren ilişkilerimle ilgili hiç pişmanlık yaşamadım. Ama o ilişkilerim Kaya ve Erkan Bey ilişkisi gibi değildi. Onlarla bir flört dönemi yaşadık. Zaten bunlar basına yansıyınca bitti. İki insanın karşılaşması, konuşması flörttür. Ama sevgililik ilişkisi değildir.

* Yani her ikisiyle de flört dönemi mi yaşadınız? Kaya'yı ayrı yerde tutuyorum. Çünkü biz Kaya ile arkadaş olduk. Güldük, eğlendik, yedik, içtik. Daha önceden de tanışıyorduk. Kaya ile sevgili olabilirdim ama diğeri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

'BU BİR FLÖRT DURUMUDUR'

* İki insanın karşılaşması konuşması flörttür diyorsunuz. Ya öpüşmesi?
Erkan Bey ile bir yemek ve eğlence sonrası ayrılırken birbirimize sarılıp öpüştük. Bu da bir flört durumudur.

* O gece mi tanıştınız? Erkan Bey ile görüntülerden bir gece önce tanıştık. Neyse sonuçta o evli bir insanmış! Bu konuyla ilgili konuşmayalım.

* Evli olduğunu bilmiyor muydunuz? Gerçekten sonra öğrendim. Eninde sonunda öğrenirdim. Bu olayı hiç yaşamamak, tanımamak, görmemek isterdim.

* Erkan Bey'in evli olduğunu öğrendikten sonra bitirir miydiniz? Tabii ki!

* Yani asla evli bir erkekle birlikte olmam diyorsunuz? Asla asla olmaz dediğim her şeyi yaptım. O yüzden büyük konuşmuyorum. Evli erkeklerle ilgili de büyük konuşmayacağım.

GÜLŞEN YÜKSEL - MAGAZİN

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Skandal malzemesi olmak istemezdim!
 Sosyetik güzeller Öykü Osma yüzünden dövüştü
 Cahide'de coşkulu kutlama
 Yasak aşktan son gelişmeler
 Aşk bitmiş dostluk başlamış
 Müslüm Baba'dan 'Duman'lı konser
 Gülben Ergen bu gece Hisar'da
EMRE AKOZ
'Çakkıdı' ve Fidel Castro
Kenan Doğulu'nun 'Çakkıdı'...
Şenlendirici ile konser için ünlüler yarışıyor
Şenlendirici ile konser için ünlüler yarışıyor
Hüsnü Şenlendirici ile konser vermek isteyen ünlülerin sayısı her...
Yarının mesleğine şimdi hazırlanıyor
Yarının mesleğine şimdi hazırlanıyor
Meltem Ören, Türkiye'de henüz açılmayan bir iş kolu üzerine...
Marmara depreminin 7. yıldönümü
Merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesi olan 17 Ağustos 1999 yılındaki...
Uyuşturucu Dosyası
16 yaşındaki liseli Melis'in ölümü, gözleri yeniden uyuşturucu...
Tek umut ÖSS değil
ÖSS'de başarılı olamayanlar için SABAH'tan dev yazı dizisi Yurtdışı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.