kapat
   
08 Ağustos 2006 Salı
 
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
VAR MISIN İDDİAYA? Kazım Kanatın Beşiktaş devrim yaptı sözlerine Ahmet Çakar, Var mısın iddiaya Kazım Ağbi. Beşiktaş bu kadrosuyla ilk ikiye giremez. Girerse saçlarımı keserim cevabını verdi.
Ze'yi Alex engelledi
"Sayın Yaşar Büyükanıt'a arz ediyorum"
Keşke bende zenci olsam
Gerçek devrimi F.Bahçe yapmış
Trabzonspor elenirse yönetim ayakta kalmaz
Avrupa'da ne yaparız?
Polat çok konuşuyor!

Ze'yi Alex engelledi

Kazım Kanat'ın bu sözleri gündemi belirleyecek: "G.Saray, Ze Roberto ile anlaştı ancak Fenerbahçeli Alex devreye girip, "Gitme, paranı alamazsın" dedi ve vazgeçirdi. Şimdi Beşiktaş için aynısı söz konusu" Ahmet Çakar: "Ze Roberto eğer gelirse olay olur" İskender Günen: "Büyük futbolcu ama Türkiye'ye gelmez." Kazım Kanat: "Neden Beşiktaş'a gelmesin kardeşim. Hepinizde aşağılık kompleksi var.".

Türk spor basınının lideri SABAH Spor, bir yeniliğe daha imzasını atıyor. Her Salı günü SABAH gazetesi bünyesindeki yazarlar, geride kalan haftayı SERBEST KÜRSÜ'de tartışacak. Gündem yaratan açıklamalar, ilginç yorumlar bu köşede yer alacak. Ama SABAH Spor'un en çok önem verdiği unsur olan habercilik, kürsünün de vazgeçilmezi olacak. Özel haberler, gün yüzü görmemiş gerçekler bu sayfanın manşetini oluşturacak. SERBEST KÜRSÜ, önümüzdeki haftadan itibaren siz değerli okurlarımızın görüşleri, önerileri ve sorularıyla daha da renklenecek. Türkiye, futbolunu okuruyla, taraftarıyla, yazarıyla SABAH Spor farkıyla konuşacak.

SERBEST KÜRSÜ'de ilk sözü SABAH'ın en kıdemli yazarı Kazım Kanat alıyor ve Süper Lig'in ilk haftası için değerlendirmesini yapıyor. "Lig başladı ama transfer bitmedi. Fenerbahçe'nin aldığı oyuncu (Lugano) henüz gelmedi. G.Saray hala Hakan Şükür'e bağlı durumda. O kadar yetenekli gençleri var. Gerets onların önünü açmalı. "Beşiktaş'a Delgado yetmez, bir paşa lazım" dedim. Tigana benim 10 gün önce söylediklerimi Manisa maçı sonrası basın toplantısında söylüyor." Burada biraz duruyor Kazım Ağbi ve Türkiye'de gündemi değiştirecek bombasını patlatıyor: "Bakın, Beşiktaş Ze Roberto ile anlaştı. Manisa dönüşü AliAhmet ÇakarDoğan bana şunu söyledi. Daha önce G.Saray, Ze Roberto ile anlaşıyor. Fakat Fenerbahçeli Alex Ze Roberto'yu arayarak, Galatasaray'ın zor durumda olduğunu ve geldiği taktirde parasını alamayacağını söylemiş. Bunun üzerine Ze Roberto da Galatasaray'a gitmekten vazgeçmiş. Aynı durum şu an Beşiktaş için de geçerli. Ze Roberto, Beşiktaş ile anlaşınca yine Alex devreye girmiş ve transferi engellemiş."

* AHMET ÇAKAR: Kazım Kanat'ı kınıyorum. Geçen hafta Beşiktaş devrim yaptı dedi. Ne devrimi yapmış Beşiktaş? Yapılanlar ortada. Takımı gençleştirdiler ama takımda kimse ne yapacağını bilmiyor gibi. Ayrıca Ze Roberto çok iyi bir futbolcu. Transfer olması durumunda yılın transferi olur. Türkiye'de en az 3 sene daha oynar.

* İSKENDER GÜNEN: Ze Roberto yetenekli ve büyük bir oyuncu. Ben geleceğini düşünmüyorum. Avrupa'nın kalbur üstü takımlarında rahat oynar. Bu nedenle Türkiye'yi tercih edeceğini sanmıyorum.

* K.K: Hepiniz aşağılık komplekslisiniz. Neden gelmesin kardeşim adam Beşiktaş'a! Ben bunları uydurmuyorum. Adam Beşiktaş'ın sponsoru. Ben kimsenin avukatlığın yapmıyorum. Haber olarak bunu ortaya koyuyorum sadece. (Sonra da Ahmet Çakar'ın eleştirisine cevabını veriyor Kazım Ağbi) Beşiktaş'ın yapması gereken iki transferleKazım Kanatorta saha sorununu çözmek. Gençleşen bir kadroyla herkesin gıpta ettiği bir takım oldu. Tüm starlarını göndererek devrim yaptılar.

* A.Ç: Baki Mercimek mi gençleştirme, bu mu devrim? Sen takım mı kuruyorsun bakliyat firması mı?

* İ.G: Beşiktaş'ta Baki Mercimek çok zor oynar. Ben o kapasitede görmüyorum.

* K.K: Beşiktaş'ın aldığı oyuncuların hepsi yetenekli ve genç oyuncular. Uzun takipler sonrası, Fatih Terim'in önerisi sonucu gerçekleşmiş transferler.

* A.Ç: Kazım abi, gel seninle iddiaya girelim. Beşiktaş bu sene bu kadroyla ilk ikiye girsin ben de saçlarımı keserim. Delgado sadece iyi bir Güney Amerikalı. Lanse edildiği gibi bir futbolcu olsa Basel'den Beşiktaş'a gelmez.

* LEVENT TÜZEMEN: Beşiktaş'a verilen zararı Manisa maçında gördük. Koray'dan stoper olmaz. Oynarsa orta sahada oynar. Tigana kimin nerede oynatacağını bile bilmez gibi bir görüntü çiziyor.

* A.Ç: Beşiktaş'ta kanat adamı yok. Ortaları oyuncular yapmıyor Allah yapıyor. Doğru yere giderse gider. Öylesine yani.

* K.K: İlk maçta Vestel Manisaspor taktik fauller yaptı. Beşiktaş'ın sorunu şut atamama. Tigana, İbrahim Akın kompleksini yenmek zorunda. Türkiye Süper Ligi'nin fotoğrafı 3-4 hafta sonra ortaya çıkar.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Gol atıp geleceğiz
 Cimbom'da revizyon
 İçiniz rahat olsun
 Şike yapmadım, dayak yedim
 Gaziantep maçına Delgado'yu yetiştirin
 Zico'dan uyarı: Havaya girmeyin
 Elvan'a sert geldi
 Yerlilerin isyanı
 İki şok daha
 Polat: Gerets'le sorunumuz yok
 Vogel'de taksit pazarlığı
 Yine doping belası
 Atletizm Günlüğü
 "Türkiye bizi çok iyi izlesin"
 Takım tura inandı
 Top-10
 Günün içinden
ÖMER ÜRÜNDÜL
Gerets ile yönetim soğuk!..
Galatasaray'da bu sezon...
Astsubay evinde öldürüldü acısı babasını da yaşatmadı
Astsubay evinde öldürüldü acısı babasını da yaşatmadı
Şırnak'ta jandarma başçavuş Levent Çevik, evinde dinlenirken kapıyı...
Kral'ın ilk bombası dev sağlık merkezi
Kral'ın ilk bombası dev sağlık merkezi
Suudi Kralı Abdullah, İstanbul'da ABD'deki Houston Tıp Merkezi...
Plajlar rengârenk
Plajlar rengârenk
Brezilya'nın Sao Paulo kentinde düzenlenen moda haftasında, Sais'in...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu