kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna
Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna
'Hülya, Ali Güven ile mutlu olacak'

Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna

Sahnelerin sivri dilli ismi Petek Dinçöz, sanat dünyasının ünlüleri ve hayatları hakkında konuştu, sevgilisi Can Tanrıyar'la yedi yıldır süren ilişkisi hakkında verdiği kararı da açıkladı: Bizim artık nikah yapmamız şart oldu!.

Petek Dinçöz her ağzını açtığında günlerce kamuoyunu meşgul edecek açıklamalar yapar, hakkında konuştuğu kişiler onu cevap ve eleştiri yağmuruna tutar. Sahnelerin açıksözlü yıldızı bu kez de alışkanlığını bozmadı ve tartışmalar yaratacak, gündemi belirleyecek açıklamalarda bulundu. Bodrum'da yaptığı tatil sırasında konuştuğumuz Petek'in zehirli oklarını yönelttiği isimlerin başında ise uzatmalı sevgilisi Can Tanrıyar yer aldı.

Evlenmezsek biter!
Petek Dinçöz, uzatmalı nişanlısı Can Tanrıyar ile bu kış kesin olarak evlenmek istediğini, şayet Can Tanrıyar'ı nikah masasına oturtamazsa ondan ayrılacağını da açıkladı: "Yedi yıldır nişanlıyız. Bana gına geldi artık bu uzatmadan, yıllar gitgide uzuyor. Bilmiyorum artık, bu kış nikah olayı oldu oldu, olmadı ayrılacağım. 'Tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna Can Tanrıyar' diyeceğim. 20 yaş fark var ilişkide, ben daha olgunum, o daha çocuk... Can 46 yaşında, ben 26 yaşındayım. Tabii ki aramızdaki yaş farkı fazla ama ben adamdan daha çok olgunum... Denize gireceksek bana soruyor, yemek yiyeceksek bana soruyor. Ama artık bir nikah, bir yüzük takmak lazım, nişan yüzüğüm var ama takmıyorum. Niye takmıyorum; yedi yıl sonra o yüzüğün de bir anlamı kalmıyor işin açıkçası... Bu sektördeymiş, basındaymış artık benim hiç umrumda değil." Petek Dinçöz, sevgilisi Can Tanrıyar'ı kendisinin şöhret ettiğini de iddia ediyor. Petek bu konuda şöyle konuşuyor: "Can'ı kim tanıyordu düne kadar. 'Kiminle berabersiniz?' diye soruyorlardı ilk albümüm çıktığında, ben 'Can Tanrıyar' diyordum. 'Kimdir Can Tanrıyar' diyorlardı... 'Benim birlikte olduğum, hayatı paylaştığım insan' diyordum. Şimdi ne oldu, bir yere gidince herkes Can Tanrıyar'ı biliyor. Benim girdiğim mekanlarda rezervasyon yaptırabiliyor, her gün elimi öpüyor."

SİBEL GİYSİN, BEN GİYMEM
Sanat dünyasındaki ünlü isimlerin özel hayatı hakkında konuşmaktan hoşlanan Petek Dinçöz, Sibel Can'ın tangası ile ilgili yorum yapmaktan da çekinmiyor: "İnsan aynanın karşısına geçtiği zaman ne ile kendini iyi hissediyorsa, seksi ve güzel hissediyorsa onu giyer. Ama ben giymem. Giymeyi de düşünmüyorum, giyemem de... Bana çok pornografik geliyor." Kendisi hakkında pek fazla konuşmayan Petek Dinçöz, müziği çok sevdiğini ancak tatilde müzik dinlemek istemediği de söylüyor: "İş hayatımda zaten müziğe canım kurban ama tatilde müzik sevmiyorum. Beynimde o sesler uğulduyor. Benim yaşıtlarım eğleniyor hopluyor zıplıyor, benim derdim de odaya gitmek uzanmak kafayı dinlemek...

MEYDAN LAROUSSE TAŞIYORUM!
Tabii bizim sorumluluklarımız farklı gençlerden. Ama benim yaşımdaki gençlerde de böyle bir iş imkanı yok. Benim bir sürü sorumluluğum var; okuttuğum insanlar, ailem var. Eskiden okul çantalarımız vardı sırtımızda taşıdığımız, şimdi kimse okul çantası bile taşımıyor. Hayatımı, sanki Meydan Larousse'nin tüm serisini sırtımda taşıyormuş gibi hissediyorum. Röportaj yaparken bile dikkatli konuşmaya dikkat ediyorum. Ama arada da gırgır şamata yapıyorum ve yapmak da lazım ama benim gırgırım da, yarışım da kendimle. Ama ağır olmaktan ve her hareketime dikkat etmekten de sıkıldım, bıktım..."

ÖZAY ORAL MAGAZİN

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna
 Altın Portakal'a ünlü isimlerden destek
 Festival afişini Yücel hazırladı
 Harun'a 'ateşli' kutlama
 Gül'e yeni bir Emre
 Motorize Tuğba
 Beyaz'dan araba şovu
 Dilek Sabancı'nın sevgilisi icralık oldu
 Başkan takipte ailesi tatilde
 Tükürdüğünü yine yaladı!
 Lucca'da ilk arbede!
 'W'dan ikinci konser
 Dolce & Gabbana Partisi Bodrum'da
ŞENGÜL BALIKSIRTI
300 bin dolar teklif eden iş adamı kim?
Eski İTO Başkanı...
Bir taşla iki kuş vuracaklar
Bir taşla iki kuş vuracaklar
Geçtiğimiz haziran ayında hayatını country müzik şarkıcısı Keith...
Tom ve Katie bu hafta evleniyor
Tom ve Katie bu hafta evleniyor
Geçtiğimiz haftalarda küçük kızları Suri'nin doğumuyla mutlulukları...
Uyuşturucu Dosyası
16 yaşındaki liseli Melis'in ölümü, gözleri yeniden uyuşturucu...
Tek umut ÖSS değil
ÖSS'de başarılı olamayanlar için SABAH'tan dev yazı dizisi Yurtdışı...
SABAH ile Serbest Ekonominin 20. yılı
SABAH ile Serbest Ekonominin 20. yılı eklerini görmek için ...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.