kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Kültür Sanat
   Turizm Rehberi
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ot yemeklerinin 'Kare As'ı
Ot yemeklerinin 'Kare As'ı
Nesos
Cibalikapı Balıkçısı
Changa
Zencefil
Village Park Country Resort Otel
Feriye Lokantası
Melengeç Restoran
Maria'nın Bahçesi
Kaplan Dağ Restoran
Deniz Restoran
Nature & Peace
Nuh'un Ambarı
Çiya
Tam Liste

Ot yemeklerinin 'Kare As'ı

Tijen İnaltong
(Gurme. Bir Ot Masalı ve Yurdumun Yenilebilir Otları adlı kitapların yazarı)
1-Melengeç Restoran
2-Çiya Sofrası
3-Nesos (Cunda)
4-Kaplan Dağ Restoran (Tire)

Neslihan Kozanoğlu
(Ekolojik tarım yapıyor. Bugün gazetesinde yemek yazıları yazıyor. Yakında yemek kitabı çıkacak)
1-Feriye Lokantası
2-Village Park Country Resort
3-Doğa Balık
4-Nuh'un Ambarı

Gönül Paksoy
(Modacı. Sebze yemekleriyle ünlü. Yemek İçin Tasarımlar kitabının yazarı)
1-Doğa Balık
2-Cibalikapı Balıkçısı
3-Changa
4-Deniz Lokantası(İzmir)

Harun Kolçak
(Sıkı bir vejetaryen olan müzisyen Harun Kolçak yemek dergilerine de düzenli olarak yazılar yazıyor)
1-Maria'nın Bahçesi
2-Zencefil
3-Nature and Peace
4-Tüm Bozcaada restoranları

Doğa Balık

(Aldığı oy: 2)
Mevsime göre servis edilen otlu mezeleriyle ünlü. Yaklaşık 35 çeşit otlu mezesi var. Bahar ayları bu otların en yoğun olarak bulunduğu dönem. Rezene, kuzu kulağı, gelincik, kuş otu, yabani semizotu, börülce, arapsaçı, radika, turp otu, hardal otu en beğenilenler arasında. Otların çoğu Ege'den geliyor. Mekânın ot yemeklerini çok beğenen
Gönül Paksoy: "Müthiş bir manzarası var. Ot yemekleri müthiş, ama sürekli aynı şeyi yapmayıp kendilerini yenileseler daha da müthiş olacak," yorumunu yapıyor.
Neslihan Kozanoğlu da Doğa Balık'ın otlarını beğenenler arasında, "Ot yemeklerinin en lezzetli yapıldığı yerlerin başında Doğa Balık geliyor. Otların lezzetini ve tazeliğini öldürmeden hazırlıyorlar," diyor.
Tel: (0212) 293 91 44
DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 Sezen Aksu'yu bu kadar sevmeye mecbur muyuz?
 Açık havada eğlence başladı
 Rol verilmez alınır
 Haftanın filmleri
 Rolling Stone Türkiye'de, Türkçe
 Kıyafet kirletmeden oyun oynanmaz
 Kahvaltının 'Kare As'ı
 Where is Bayhan?
 Hafta sonu hareket bereket
 Peter Hook
 Sevgili 'adını vermek istemediğim' okurum;
 Al di Meola
 John Digweed
 Elektronik oyuncak çılgınlığı artacak
 'Sen git, ben park ederim'
 İzmir'de heyecan dorukta
 Haftanın filmleri
 dvd ekranı
 Evler saray gibi olacak
    Yazarlar
    Alışveriş
    Yaşam
    Ajanda
  » Güncel
    Gezi
MEHMET TEZ
Dergi insanları
Fazla kafa ütülemeye niyetim yok. Ama...
ÜLKÜ TAMER
Tahinci Şifresi
Tahin helvacı Sırrı Bey karanlık sahilde...
Atış poligonunda eğitim yapılırken patlama oldu
Atış poligonunda eğitim yapılırken patlama oldu
Özel güvenlik elemanlarının atış eğitimi sırasında, elektrik...
Türk ve Yunan gemileri çarpıştı
Ege'de bir Türk kargo gemisi Yunan tankeriyle çarpıştı. Bir...
Rusya sürpriz yaptı
Rusya Dışişleri Bakanı, "Soykırım iddiası ve Azeri sorunuyla ilgili...
Beyaz Saray Sözcüsü darbe sözünde şaşırdı
Beyaz Saray Sözcüsü, Türkiye'de darbe iddialarını soran gazeteciye...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.