kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
  » Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
'Baharları beklerken ne kışlarla uğraştım
'Baharları beklerken ne kışlarla uğraştım
Kimse beni çözemedi
Kendimi hep yaşlı hissettim
Aşık olmam için adamın70'inde olması lazım

'Baharları beklerken ne kışlarla uğraştım

Ahu Tuğba, üç aydır hafta içi her gün 'Sabah Yıldızları' programıyla ekrana geliyor, hayatı televizyonda gösteriliyor. Bugüne kadar 7 kez evlenip boşanan ve ihanetler yüzünden çektiği acıları anlatan Tuğba, hep 'sert' duruyor, "Çocuk kalbimi kimse bilmez" diyor.

Stüdyoda 50 kadar izleyici... Televizyonları başında olanlar ise (reyting sonuçlarına göre) daha kalabalık... Ne burada, bu stüdyodaki ortamı anlatmanın gereği var, ne de konuşulanlardan yola çıkarak olayın sosyolojik boyutunu irdelemenin... Bizi ilgilendiren bu programdaki star, yani Ahu Tuğba... Neden yıllar sonra (gerçi geçen yıl onu Ünlüler Çiftliği'nde inek sağarken görmüştük...) hayatının bu programda, televizyonda gösterilmesine razı? Neden bir adamın kendisine çok aşık olduğunu 'acayip' şekillerde ortaya koymasına izin verdi (artık 'o adam' yayında değil, programdan 'atıldı' bunun nedeni hakkında türlü tevatürler var, yazamıyoruz) ve kendisi bu aşkı 'farkında' olmadan reddettiğini cümle aleme gösterdi... Yayın bitiyor, rahat bir nefes alıyoruz... Ahu Tuğba ve beraberindekiler stüdyoyu terk ediyor, bir sigara içme süresi geçiyor ve konuşmak için koltuklarda yerimizi alıyoruz.

14 YILDIR YOKTUM
Daha "Nasılsınız?" der demez, Ahu Hanım "Şimdi ben kendimden kaçtım" diye bir başlıyor... Konuşma zaman zaman kontrolden çıksa da onunla ilgili birçok şeyi öğreniyor, gözlemliyoruz; 44 yaşındaki Ahu Tuğba'yı, psikolojisini, kafasındaki anlık karışıklıkları, gülümseyişindeki sıcaklığı, müthiş etkileyici gözlerindeki o tarifi imkansız çelişkiyi, kendine güveni, yılların getirdiği şöhretin farkındalığını, kibarlığını... "Sabahları 4'te kalkıyordum ibadetimi yapıyordum, sonra 7'de sette oluyordum, ondan sonra hanımlar matinesi oluyordu, ondan sonra tekrar sete gidiyordum, sonra tekrar gazino vardı, haftada iki gün böyleydi... Şimdi de sabahları buradayız. Buradan dizi çekimlerine (Manukyan'ın hayatını oynuyor) gidiyorum... Yine döndü Ahu Tuğba!.. Yani benim kocalarım beni boynuzladıysa ben hak etmişim! Kadını evde gören yoktu. Evleniyordum kocam elimi tutamıyordu, o kadar yoğundum..."

* Bundan hoşlanıyorsunuz... Ben vericilikten hoşlanıyorum. Ben kendim için hiç yaşamadım! İnsanlar mutlu olsun diye yaşadım.

* Ben aslında bu hayattan hoşnut olduğunuzu kast etmiştim... 14 yıldır yoktum. Demek ki mesleğimi devam ettirmem lazımmış. Ben aşka inanan bir kadın değilim.

* Neden? Çok çirkin ihanetlere uğradım. En yakın arkadaşlarımla yakaladım kocalarımı... Çok acılar çektim...

* Peki siz bunları kamera karşısında mı unutuyorsunuz? Unutuyorum. Ben dünü unutmak mecburiyetindeyim. Ben hep kendi beynimle konuşurum. Çok çocuk bir kalbim vardır benim. Allah'a çok şükrediyorum. Bu kadar akıllı bir kadına bu çocuk kalbini vermeseydi çok tehlikeli bir kadın olurdum ben.

* Mesela ne yapardınız? Eşlerimi ya mezara ya hapse sokardım. Ama bu benim çocuk kalbim, benim bu aşırı akıllılığımı, mantığımı, şeytani tarafımı durduruyor...

* Şu anda bu programda, bu kameralara mı ihtiyacınız var? Onun için mi kabul ettiniz bu programa çıkmayı? Seyircileri aileden görüyorum. Bu programa Savaş Kalafat istediği için çıktım. Bakın ben 7 tane gazete açtırdım... Eşime, sevgilime 'gazete aç' diyordum, açıyorlardı. Kaç kişi ekmek yedi benden. Ve o gazetede ilk kapak benim nişanlımla oluyordu. Ama benim bir suyumu içmeyen Savaş Kalafat'tır. Basının ilkeleri ne kadar doğruysa onu da bir Savaş Kalafat'ta gördüm.

ÜÇ AYDIR DEVAM EDİYOR

* Bir başkası getirseydi bu teklifi kabul etmez miydiniz?
Hayır. Asla! Burada para pul da almıyorum, beni diğer sanatçılarla karıştırmayın. Benim hayatım neyse çekin diyorum. İlkelerim ve doğrularım var. Bu bana nasipmiş. Onun bir sözüyle ben bu ekranı aldım.

* Şu anda içinde bulunduğunuz bu durumdan hoşnut musunuz? Savaş Kalafat'la olmaktan mutluyum. Allah onu çocuğuna ve ailesine bağışlasın. Daha büyük yerlere getirsin. Onu burada iki görmeyeyim, bana 1 milyon dolar da verseler beni kimse tutamaz burada.

* İçerideki o kavgalar, o konuşmaların içinde yer almaktan hoşnutsunuz yani? Onları görmüyorum... Ben orada tek bir insana bakıyorum. Gözünü gördüğüm an ben kavgaları duymuyorum. Ben dostumu arıyorum. Menfaatsiz bir arkadaşlık bu.

* Siz bu programa katılarak borcunuzu mu ödüyorsunuz? Tabii.. Çünkü o kalemini hayatım boyunca benim için kötü kullanmadı.

* Ne kadar sürecek bu program? Ben bir aylığına geldim. Üç aya giriyoruz. Allah bilir...

* Kaç saat çekim yapılıyor? Hayatım onlarla geçiyor. Evim hariç çekim yapılıyor.

* Ve her şey gerçek, zannedildiği gibi kurgu yok? Yok. Herkes ne isterse düşünsün. Beni kimse parayla pulla satın alamaz. Ben para alsam açık açık söylerim.

Belgin ÇOBAN / GÜNAYDIN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Alışık Ödülleri için adaylar açıklandı
 Seda Akman'la alışveriş turu
 Seven Hill'de kadınlar öne çıkıyor
 Benetton'da hippi şenliği başladı
 Baharlık çamaşırlar
 Rengarenk bacaklar
 Masmavi nazar taşları
 41 tane pırlantalı saat
 Yeni sezonun ayakkabı trendleri
 Rum şarkıcı gelecek kanal kanal gezecek
 Sarıyerli minikler atv'ye ödül verdi
 'Optik yanılgı' kazandı
 Görme engelliler yararına söyledi
 Yarattıkları kadın karakterler çizerlerinden daha şöhretli!
 Aşkınızın düşmanları
 J-Lo'nun dolabına kocası el koydu!
 Araları yine bozuldu
AYŞE ÖZYILMAZEL
Roma, doyamam sana
Balkonları çiçekli, yemekleri...
HAKAN & UTKU
Galatasaraylılar dikkat!
Günlerdir konuşulan asrın derbi...
AYŞE TÜTER
Keyifle okuyun, zevkle pişirin, afiyetle yiyin
Fırfır...
Diyalize bağlı ÖSS'ye girdi,sağlığını kazandı !
Diyalize bağlı ÖSS'ye girdi,sağlığını kazandı !
Onsekiz yıl boyunca böbrek hastası olan Didem Seymen, hayata karşı...
Ebru Destan:
Ebru Destan: "1-0 öndeyim!"
Bir zamanlar defilelerin aranan isimleri arasında sayılan eski...
'Herkesin düşüncesi kendisine aittir!'
'Herkesin düşüncesi kendisine aittir!'
Hülya Avşar, geçtiğimiz akşam eski eşi Kaya Çilingiroğlu ve...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.