kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
7 gün 7 gece
Dışarı çıkmadan önce
7 gün 7 gece

7 gün 7 gece

24 Şubat Cuma
İstanbul altyazıları 1. Bayan kuaför. İki kişi çalışıyor. Sahibi Dilek hanım 25 yaşında. Fön 3 . Kesim 4.5. Gölge, balyaj 45 YTL . Civarın en küçük kuaförü. Adı: Dilek Bayan Kuaför. Mehmet Akif Mah. Sakarya sokak . İkitelli. 2.Wonderland Restoran cafe. Boğaziçi'liler takılıyor. Kahvaltı veriyor. Asma Katlı. Tabu ve Jenga (tahtaları çekmece) oyunları oynanıyor. En meşhur yemeği Kajun Chicken Basket. 8 milyon. Üniversite içinde de şubesi var. Hisarüstü. 3. Askerlik şubesi karşısında yaz kış sabit tekne/büyük mavna. Cafe restoran. İsmi yok. Çay 75 kuruş. Kahvaltı da veriliyor. Sevgililerin buluşma mekanı. Halıcıoğlu. 4. Akvaryumlu çiğ köfteci/kebapçı. Büyük süs balıkları. Mekanın adı: Neco Restoran Çok temiz. Aileler için. Tel:(0212) 554 93 97. Yayla Durağında. Bahçelievler. Sokak istatistikleri bilgisi: Yer: Dolapdere Caddesi. No: 239. Eski/harap ev. Zaman: 21 Şubat. Kırık camlı pencere:7. Camsız siyah boş pencere: 9. Sağlam camlı pencere: 5.

25 Şubat Cumartesi
Dağılan poğaça Sevim Pastanesi. Sahibi Enver Acar. Kızı Hatice Acar gıda teknisyenliği okumuş. Kendi işinde çalışıyor. Mekanın en önemli özelliği hijyen. İmalathane şeffaf cam duvarla ayrılmış. Üzerindeki yazı: " Müşterilerin içeri girmesi serbesttir." Ağızda dağılan poğaça 30 kuruş. Tel: (0212) 624 93 96 Kanarya Mahallesi. Küçükçekmece. Kuytu bilgi: Eski plaklar, eski pikaplar. Pikabınıza göre her çeşit taş plak iğnesi. Ayrıca elektronik eşyalar. Dükkanın adı: Plakçı Baba. Füze Elektronikçiler 5. Çarşı. Tel: ( 0212) 416 04 04. Topkapı. Bilinen bilgi: Anadolu yakasına taşındığınızda telefonla telefon bağlatabiliyorsunuz. (0216) 342 92 68.

26 Şubat Pazar
Piknik yapmayı bilmek Pazar günü gezmelerinde sevinerek gittiğimiz ormanı aynı bulduğumuz haliyle de bırakıyor muyuz? Ayrılırken, evimize dönerken. Genelde hayır. Aralarında doktor, konsolos, avukat, gazeteci de olan bir grup arkadaş her Pazar bisikletleriyle Belgrat ormanına gidiyorlar. Bir yandan çöpleri temizleyip bir yandan da ormanla ilgili şikayetleri, tanık oldukları çirkinlikleri aralarında değerlendiriyorlar. Amaçları: Ormandaki doğayı yok eden çirkinlikleri kamuoyuna anlatmak. Yeni öneri/fikirler üretmek. Fazla bilgi için: (0212) 296 94 50 . Dr. Lütfi Koçyiğit Gruba webikeout@yahoogroups. com dan da ulaşılabilinir. Yeni açmış baharlarla/çiçeklerle bakışma müziği bilgisi: Kasetin adı: La Estudiantina. Magisterial. Los Andes. Yaparu Produksiyon. Tel: 260352 Cusco. Peru.

27 Şubat Pazartesi
Kadın sanatçılar
8 Mart Kadınlar Günü 'Kadın Sanatçılar Sergisi.' Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Aralarında Nazan Erkmen, Ayla Salman Görüney'de bulunuyor. İrtibat için; Tel: (0216) 326 26 67. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Kadıköy. Hayal bilgisi: Bu hafta hangi şairin dizelerinde yer almalı? Ziya Osman Saba. "Duvarlarda resimler, saksıda açan çiçek / Pencerenin içine kuşlar gelmişken renk renk"

28 Şubat Salı
Ispanaklı börekler

Köşede. Genellikle mekanın önünde ince uzun odunlara rastlanıyor. Çeşitli hamur işleri. Ispanaklı böreği güzel. Adı: Safranbolu Fırını. Şair Arşi Caddesinde Tel: (0216) 411 51 65. Göztepe. Bir başka ıspanaklı börek de Doğancılar Caddesi üzerinde. Adı: Meşhur Vakfıkebir Odun Ekmeği. Tel: (0216) 532 72 43. Günlük bilgisi: Cesare Pavese. 28 Şubat 1936. "Aramızdaki aşk hikayesi çarpıcı bir olaydan değil , en ince sezgilerle dolu iç yaşantılardan oluşuyor." Hayat bilgisi: Cebinize koyduğunuz simidin susamları ya da kırıntıları çakmağınızın ağzını tıkayabiliyor veçakmağınız yanmasını engelliyor.

1 Mart Çarşamba
Gülümser çiçekler

Adliyeye yakın sayılır. Sokak arasında. Geniş salon. Koyu kahverengi sakinleştirici kahverengi ahşap masa ve sandalyeler. Sigara içilen üst katta da aynı masa ve sandalyeler. Ayrıca duvarda gülümser, yalnız çiçek resimleri. Sahibi ve çalışanları bayan. Lezzetli sıcak ev yemekleri. Adı: Hamarat Ev Yemekleri. Tel: (0212) 343 84 75. Şişli. Medya bilgisi: Chronice - Hayatın Seyir Defteri. İki aylık dergi. Şubat 2006. Sayfa 44'de Pelin Özer, Gerçin Ailesi'ni anlatıyor. Futbol bilgisi: Dolunay Otel. İki yıldızlı. Denize sıfır. Kasabaya girişte solda. Denize giriliyor. Önü tekneli. En eski oteli. Ordu'daki futbol kulüpleri bahçesinde antreman yapıyor. Çamlıkta. (0452) 433 72 00. Fatsa.

2 Mart Perşembe
Masanın iki hali

Geçen hafta açıldı. Beş katlı mekanın birinci katı. Diğer katları daha sonra devreye girecek. Adı: Cut-Kat. Yabancı dil + Türkçe esprili. Kırmızı koltuklar, beyaz masalar. Solda bar. Sahibi Cevdet Çetin. DJ'ler: Pınar ve Savaş. Barmen Orhan, Fransız Sokağı'ndan gelme. Cafe bar. Masaların sandalyeleri gece kaldırılıyor ve yükseltiliyor. Gündüzkü cafe masaları gece bar oluyor. Büyükparmakkapı Sokak. No:7/2. Tel: (0212) 245 28 03. Beyoğlu. Mahalle bilgisi: Balıkpazarı'nın eski fırınlarından. Ambalajında tepside ekmek taşıyan naif iki pastacının resmi var. Bayraktar Unlu Mamulleri. Tel: (0212) 249 15 89. Özelbilgi: Amatör balıkçılıkla ilgili bilgiyi, ne zaman nerelerde hangi balık tutulur gibi bilgileri de edinebileceğiniz telefon numarası: (0532) 591 30 15 Değerli hediye bilgisi: Takı sanatçısı. Pınar A. İvedi. Uniqe/eşsiz takılar. (0532) 411 38 95.
DİĞER AJANDA HABERLERİ
 Dışarı çıkmadan önce
 Dışarı çıkmadan önce
 Dışarı çıkmadan önce
 Yediden yetmişe herkes aynı şeyi arıyor
 Herkese göre bir DVD var
 Dışarı çıkmadan önce
 7 gün 7 gece
 Çocuklarıyla vakit geçirmek isteyenlere
 Jimmy Hendrix'in ruhu Ankara'da
 Bu Divan'a oturulur
 Elif'in mutfağından
 Her telden müziğin mucidi
 Türk ağzına Meksika tadı
 Amerika'nın yeni pop idolü
 Çek bir hibeş üstüne dana tuffahiye
 Aşk 30 yıl sürer mi?
 Gerilim filmlerine hazır mıyız?
 En son hangi filmi izlediklerini sorduk
 Dışarı çıkmadan önce
    Yazarlar
    Alışveriş
    Yaşam
  » Ajanda
    Güncel
    Gezi
'Tigana tahrik etti'
'Tigana tahrik etti'
Beşiktaş yönetimi dün Demirören'in evinde toplandı. Kavga edenlere...
Sinan Vardar devam dedi
Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta istifa sinyali veren altyapı sorumlusu...
Okulda bıçaklı eğitim
Önceki gün Levent'te, dün Gebze'de bir ilköğretim okulu öğrencisi...
301'den beraat ettiler
İstanbul'da polisin her gün denetim yapmasına isyan ederek "İşyerimiz...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.