kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
  » Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yıldızların çocukları nasıl büyüyor
Yıldızların çocukları nasıl büyüyor

Dünyaca ünlü yıldızların çocukları yetiştiriliş tarzlarıyla herkese parmak ısırtıyor. Her daim annelerinin yanında olan minik yıldızların çoğu İngilizce'den önce İspanyolca konuşmaya başlıyor. Erken yaşta yogayla tanışıyor.

Tüm dünyanın hayranlıkla izlediği Madonna, Gwyneth Paltrow, Kate Moss, Christy Turlington, Helena Christensen ve Catherina-Zeta Jones gibi isimlere onlar anne diyor. Peki ya ünlü minikler nasıl bir çocukluk geçiriyor? Kimileri ünlü annelerin çocuklarının mutsuz ve yalnız olduğunu düşünse de, onlar kendi ayakları üzerinde durmayı erken yaşlarda başarıyor. Tabii ki bunda yıldız annelerinin payı da çok büyük. Çünkü ünlü yıldızlar, insanları adeta şaşkına çeviren yetiştirme tarzlarıyla çocuklarını daha minicikken sıradan biri olmaktan kurtarıyor. Çocuklarının birden fazla yabancı dil konuşması için ellerinden geleni yapan ünlü anneler, çocuklarının 'ne giydiği' konusunda da oldukça dikkatli.

10 BİN DOLARLIK KART
Ünlü model Kate Moss'un minik kızı Lila Grace, ilk kez babası Jefferson Hack'in yanındayken objektiflere yakalanmıştı. O gün üzerindeki küçük kürk yeleği, sevimli pembe atkısı, pembe çantası ve jean'iyle ne kadar şık bir bebek olduğunu göstermişti. Bunda ünlü modelin payı tartışılmazdı. Kimi gün askeri bir ceketle kimi gün de mini elbisesi ve onu tamamlayan zımbalı kemeriyle gazeticilere poz veren minik Lila, Versace çocuk parfümünü ve boyama kitaplarını yanından eksik etmiyor. Daha şimdiden kendine ait bir giyinme odası olan Lila'nın en sevdikleri Baby Dior giysileri. Tam bir İngiliz olarak yetiştirilen Lila, haftada iki gün özel müzik dersi alıyor. Dünyanın dört bir yanında hatrı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Madonna için kızı söz konusu oldu mu akan sular duruyor. Kızı Lourdes Maria Ciccone Leon'a hiç televizyon izlettirmeyen ünlü popçu, ona sürekli İspanyolca radyo kanallarını dinletti. Tabii ki bu çabasının sonucunu da çok geçmeden aldı. Çünkü Lourdes, İngilizce'den önce İspanyolca konuşmaya başladı. Daha 8 yaşındayken manikürpedikürle tanışan Lourdes'in saçları ise 10 yaşında boyatıldı. Amaç küçük kızı yıldız annesinin gözetiminde sanatçı yaratıcılığı ve duyarlılığına sahip bir leydi olarak yetiştirmekti. Ayrıca Madonna tüm kuralları yıkarak kızı 8 yaşına bastığında ona 10 bin dolar (13 bin YTL) limiti olan bir kredi kartı armağan etmişti. Sanatçı bunu kızının paranın değerini daha iyi anlaması için yaptığını söylemişti. 7 yaşından beri ünlü modacı Donatella Versace'yle tanışan Lourdes, daha o yaşlardayken kendi elbiselerini kendi seçiyordu. İngilizce'si kadar Fransızca'sı da çok kuvvetli olan minik yıldızın fotoğraf çekmeye, araba yıkamaya ve yemek yapmaya çok meraklı olduğu söyleniyor. Hollywood'un en güzel kadınları arasında yer alan Catherina-Zeta Jones, oğlu Dylan ve kızı Carys'i için hiçbir masraftan kaçınmıyor. Jones, çocuklarının Galler lehçelerini öğrenebilmeleri için bir eğitmene ders başı 5 bin dolar (6 bin 500 YTL) ödüyor. Haftanın üç günü ünlü yıldızın Bermuda'daki yazlığına giden eğitmenin ulaşım, konaklama ve yeme- içme masrafları da ayrı karşılanıyor. İbranice'ye de önem veren ünlü sanatçı, çocuklarına istedikleri gibi dekore edecekleri minyatür bir ev yaptırmış.

MİNYATÜR VALENTİNO
Gwyneth Paltrow'un kızı Apple, İngilizce'den önce İspanyolca konuşan ünlü bebeklerden. Kızını daha ufacıkken yogayla tanıştıran ünlü anne, kızına yoga öğretmesi için bir eğitmen bile bulmuş. Daha 2.5 yaşında olan Apple, yoga hareketlerini ustalıkla yapıyor. Londra'dayken U2'nun efsanevi solisti Bono'nun çocuklarıyla parkta oynayan Apple, bebeklerini minyatür Valentino'larla giydiriyor. Her daim şık olan minik kızın kıyafetleri ünlü modacı Stella McCartney'e ait. Victoria Beckham çocukları Romeo ve Brooklyn'in eğitimleri ve kıyafetleri için para harcamaktan asla kaçınmıyor. Ünlü yıldız, oğullarının gardırobunu Dolce Gabbana ve Christian Dior gibi ünlü markalardan aldığı giysilerle donatıyor. Hollanda asıllı süper model Helena Chgistensen'in 1999 doğumlu bir oğlu var. Şu anda 6 yaşında olan Mingus Lucien Reedus şimdiden annesi gibi model olma yolunda emin adımlar atıyor. Minik Mingus Calvin Klein'ın yeni çocuk koleksiyonunda modellik yapmaya hazırlanıyor.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Eşcinsellik beyazperdede altın yılını yaşıyor
 Hayatları çizgi dizi oluyor
 Onlar da ABD'nin Mavi'siyle Çınar'ı
 En hayırlı anlaşma!
 Çağla'nın ex aşkı Esin'le
 Türkiye'nin yeni starı için av başladı
 Mısır 'Best Model'ini seçti
 A La Mode'a damgasını vurdu
 'Küpenizde haç var' dediler çıkardı
 Ben çok dayak yiyerek büyüdüm
 Uzayan diziler oyuncu için çok riskli
 Sinemada 'Dabbe' mucizesi
 Aslan Max'lı pastalar Pelit'te
 Ejderha avcıları işbaşında
 GeBe'den yeni koleksiyon
 Deniz'le birlikte yeniden doğduk
 Miniklerin sanat yolculuğu
 Ferahlatıcı çilekler
 Hem uçak hem otomobil
 Ne kadar olgunsunuz?
RAHŞAN GÜLŞAN
1 film ve 1 kitap...
Kitap okumakta zorluk çekiyorum.
HAKAN & UTKU
Alternatif taraftar çıldırtma metodları
Gol attıktan...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Yaz türlüsü

Zeytinyağı ve...
Tek gün regl olmanız mümkün
Tek gün regl olmanız mümkün
Hormonlu spiraller yalnızca doğum kontrolü sağlamıyor; ayrıca...
Yalıdan Penthouse'a
Yalıdan Penthouse'a
Derin Mermerci'nin annesi ile yaşadığı Vaniköy'deki yalıdan...
Kırışıklıktan rahatsız sosyetiklere müjde!
Kırışıklıktan rahatsız sosyetiklere müjde!
Botox ve Restylane gibi maddelerle yüzlerini istedikleri...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.