kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
  » Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
"Evleneceğim biri karşıma çıkmadı"

Sevgililer Günü'nü yalnız geçiren Türkan Sultan evliliğe sıcak baktığını söylese de temkinli konuştu: İnsan, uzun yıllar birlikte olmak için evlenmeli. Yıllardır öyle biri ile karşılaşmadım. Belki çevremde evlenebileceğim bir insan var. Ama o buluşma olmadı.

O kişi belki de çevremdedir

Yeni bir evliliğe sıcak baktığını itiraf eden Türkan Şoray "İşte o kişi" diyebileceği birinin yıllardır karşısına çıkmadığını söylüyor.

Aile olmayı özledi!..
Sultan adlı sinema filminden 28 yıl sonra Bulut Aras ile yeniden kamera karşısına geçen Türkan Şoray, dizi film 'Cemile'de tıpkı gerçek hayatında olduğu gibi dul bir kadını canlandıracak. Peki Türkan Şoray Cihan Ünal'la olan evliliğini bitirdikten sonra neden yeniden evlenmedi? Evliliği, aynı evi paylaşacağı bir adamı özlemiyor mu? Kızı Yağmur annesinin ikinci kez evlenmesine acaba ne derdi? Sözlerinden anlaşılan o ki; Türkan Şoray tekrar bir aile olmayı çok özlemiş...

* Neden evlenmiyorsunuz Türkan Hanım. Siz mi istemiyorsunuz yoksa şartlar mı uygun düşmüyor? Evlilik elbette önemli bir kurum. Aile kavramına büyük saygım vardır. Evlilik olacaksa öyle bir evlilik olmalı ki iki yıl sonra bitmemeli. Birini görüp de 'Bu adam beni çok heyecanlandırdı, haydi ben evleneyim bu adamla' deyip de oturamam nikah masasına. Bu yanlış olur. İnsanların birbirini çok iyi tanıması gerekiyor. İnsanlar birbirleriyle uzun yıllar birlikte olmak için evlenmeli. Ben öyle bir insanla karşılaşmadım uzun yıllardır. Belki vardır. Belki çevremde, belki çevremin çok uzağında bir yerlerde evlenebileceğim bir insan vardır. O buluşma olmadı belki de.

* Yağmur yeni bir evliliğe nasıl bakar? Yağmur benim mutlu olmamı ister. Artık koca bir kız oldu. Okulu da bitirdikten sonra kendi ayaklarının üstünde duracak. Ben neler diyorum, sanki yarın evlenecekmişim gibi. Yok yok. Sakın yanlış anlamayın. Şartlar uygun olabilseydi sanıyorum Yağmur benim mutlu olacağım bir evliliğe sıcak bakardı.

* Genel anlamda mutlu musunuz? Çok şükür sevdiğim bir işim, beni seven insanlar, sağlıklı bir kızım var. Bu anlamda mutluyum ama insan günün her saatini mutlu olarak yaşayamıyor. Başkalarının mutsuzluğunu görmek herkesi olduğu gibi beni de mutsuz kılıyor. Mutluluğum başkalarının mutsuzluğuyla zehirleniyor.

* Yağmur sizi mutlu ediyor mu? Sanıyorum zaman zaman Yağmur'dan dolayı sıkıntı yaşıyorsunuz. Hayır, Yağmur'dan dolayı bir sıkıntı yaşamıyorum. Yaşadığım sıkıntı Yağmur'un yanlış anlaşılması. Yağmur genç bir insan ve içinde bulunduğu yaşın gereklerini yaşayacaktır. Ama bazen öyle yanlış anlaşılmalar oluyor ki.. Örneğin arkadaş grubundaki bir arkadaşıyla ayrılacaklar. Ne yapar arkadaşlar ayrılırken? Tokalaşıp öpüşürler. Herkes öyle yapmıyor mu? Ama öyle bir fotoğraf çekiliyor ki.. Sanki Yağmur ile o arkadaşı dudak dudağa öpüşmüşler gibi.

* Yağmur'a birçok oyunculuk teklifi geldiği halde şu ana kadar oyunculuk yapmadı. Kendisi mi istemiyor yoksa siz mi engel oluyorsunuz? Bir insanın hayatında tahsil çok önemli. Yağmur şu anda okuyor. Bu yıl son sınıfta. Ben oyunculuk yapması tahsil hayatını sekteye uğratır diye düşündüm. Üniversiteyi bitirsin, diplomasını alsın ondan sonra kendi kararını verecek. İsterse oyuncu olsun. Ben karışmam. Tahsili varken oyuncu olması için engel oldum. Artık olmam. İsterse ben destek veririm çünkü oyunculuk çok cazip bir meslek.

Mehmet ÇALIŞKAN / MAGAZİN


1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 Şehir bir günlüğüne ona emanet
 Vatandaş 'üç maymun'
 Kurtuldum derken öldü
 Okula kaymakamlık taşınacak' haberi velileri ayaklandırdı
 Bağcılar'da kundaklama dehşeti
 Pankartla katil arıyor
 Çılgın âşığa 28 yıl hapis
 Soba iki can aldı
 Damar ilacı toplatılıyor
 Suyumuz artık yeraltında depolanacak
REHA MUHTAR
Eski ve yeni kadınlar...
Ayrılan kadınlar, ayrıldıkları...
MEHMET BARLAS
Bardağı taşıran damlayı damlatmamak aklın...
SAVAŞ AY
Söz sırası Trabzon Valisi Yavuzdemir'in
Nasıl...
EMRE AKÖZ
Benim efendim değil!
Kendisini protesto eden çiftçiyle...
HINCAL ULUÇ
Sevgili olmak, önceliktir..
Her yıl ayni şeyleri...
Hatasız kul olsaydı
Hatasız kul olsaydı
Hakem hatalarının damga vurduğu ligde, zirvedeki iki takımın...
Kaptan dümende
Kaptan dümende
Hakan, Gaziantep maçı öncesi arkadaşlarını "Yenilirsek haksız oluruz.
Boş bulundum
Erdoğan Bakanlar Kurulu'nda Kemal Öncel'le ilgili "Polisin...
AK Partili vekillere Kemal Ağabey takibi
Unakıtan'a sahip çıkan Erdoğan, CHP'nin yarın oylanacak gensoru...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu