kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
  » Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kemerli burnumu hiç sorun etmedim
Kemerli burnumu hiç sorun etmedim
Uy ben mis törkey cüzeliyim da!

Kemerli burnumu hiç sorun etmedim

atv için çekilecek 'Kuşdili' adlı dizi ile oyunculuğa adım atmaya hazırlanan Hande Subaşı, kendinden çok emin: "Doğuştan böyle bir burnum yoktu, darbe sonucu oldu. Törpületmeyi düşündüm ama burnumun şekli değişir diye vazgeçtim".

Geçtiğimiz yıl 'Türkiye Güzeli' seçilen Hande Subaşı'nın şansı; oyunculuktan yana da açıldı. Uğurkan Erez Ajans'a bağlı olarak mankenlik yapan 22 yaşındaki güzel, önümüzdeki haftalarda atv'de yayınlanacak olan 'Kuşdili' adlı dizinin başrollerinden birini kaptı. Trabzon Uzungöl'de çekilecek dizide 'köylü güzeli' Fidan'ı canlandıracak olan Subaşı, önümüzdeki hafta Uzungöl'ün yolunu tutacak ve tam 1 ay burada yaşayacak. Ülkemizi Çin'de düzenlenen 'Miss World Güzellik Yarışması'nda başarıyla temsil eden ve giydiği kıyafet 'en iyi kostüm' seçilen Hande Subaşı'yla güzellik yarışmaları ve 'Kuşdili' üzerine konuştuk...

'KENDİME GÜVENİYORDUM'

* Miss Turkey'de birinci oldunuz, Miss World'de ise dereceye giremediniz. Her iki durumda da neler hissettiniz?
Miss Turkey benim ülkemde gerçekleştirilen bir yarışma. Çapını ele alırsak Miss World'den daha küçük bir organizasyon. Sadece 20 yarışmacı var ve kendinizi tahlil edebiliyorsunuz. Bu yarışmada zaten kendime güveniyordum. Çok büyük rakibim yoktu. Miss World'de de umutluydum. Fakat kaybetmeyi de göze almıştım. Orada, bir ay süreyle sevdiklerimizden ayrıydık. Dereceye giremeyince ülkemize dönüp sevdiklerimize kavuşacaktık. Bu durum kaybedenleri çok rahatlatmıştı.

* Dereceye giren ülkesine dönemiyor muydu? Dönemiyorsunuz. 15 gün daha orada kalıyorsunuz. Bu yarışmayı İngilizler düzenliyor. İngilizler'e bağlı oluyorsunuz ve onlar nereye derse oraya gidiyorsunuz. Kafanıza göre ülkenize dönemiyorsunuz.

'DEMİRE ÇARPTIM KEMER OLDU'

* Azra Akın bu yarışmada birinci seçilmişti. Anlattıklarınıza bakılırsa çok büyük bir iş başarmış demek ki...
Onun başarısı gerçekten de çok büyük. Tebrik ediyorum onu. O da bu sene jüri arasındaydı. Herkes onu tanıyordu. Reklam fragmanlarında onu gösteriyorlardı. Kendi adıma Azra'nın orada olması, isminin duyulması beni çok gururlandırdı. Sonuçta Türkiye'nin adı geçiyordu.

* Burnunuzdaki kemer doğuştan mı? Sonradan oldu. Bir darbe aldım. Okuldayken servise binerken gözüm kararmıştı. Kansızlık varmış zaten bende. Düşüp, servisin arka tekerleğinin üzerindeki demire çarptım. Oradaki kemik zamanla büyüdü.

'ESTETİK YAPTIRMAYI İSTEMEDİM'

* Bayanlar hep burnundan şikayet eder. Burun ameliyatı yaptırmayan ünlü kalmadı. Siz bu burnunuzla Türkiye Güzeli seçildiniz. Kompleks yapmadınız mı?
Bu kendine güvenle ilgili. Çevremdekiler de burnumun bana karakteristik bir özellik kattığını söylüyor. Doğuştan böyle bir burnum yoktu, darbe sonucu kemik devamlı sivrildi. Törpü yaptırmayı düşündüm ama burnumun şeklinin değişeğini söyledikleri için vazgeçtim. Estetik yaptırmayı hiç düşünmüyorum.

* Yarışma sonrası hayatınızda neler değişti? Açıkçası çok fazla bir şey değişmedi. Yüzüm daha çok tanınıyor ama yolda karşıma çıkan her insan da benimle konuşmaya çalışmıyor.

* Playboy diye anılan ve şöhretli kadınlarla görünmekten hoşlanan insanlar sizi rahatsız ediyor mu? Açıkcası bana henüz o tarz insanlar bulaşmadı. Ben insanlara o tarz bir ışık vermiyorum. Beni tanımayanlar buna kalkışabilir ama karşılığında ne göreceği çok önemli. İşim gereği telefonlarımı bulmak zor değil ama Allah'tan hiç rahatsız etmediler beni.

ZAFER AKBAŞ

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Sosyetik modacının defile maratonu...
 Detoks kampında güzelleşti
 Dersimiz İsmail YK
 'Galaya özel kostüm' trend haline geldi
Kulin'e hizmet ödülü
Kulin'e hizmet ödülü
Ünlü yazar Ayşe Kulin'e, 'Antalya Aspendos Rotary Kulübü', 'Meslek...
Rakıya üçüncü albüm
Rakıya üçüncü albüm
Yeni Rakı, 'Dillerde eski bir şarkı kadehlerde Yeni Rakı' adlı 3'üncü...
İki kazak giyin
Doğalgaz krizi sanayide şimdilik atlatıldı... Ancak Topbaş, halkı...
Üç kişi donarak öldü
Kayseri, Ağrı ve Denizli'de 3 kişi donarak öldü. Ağrı'da hava...
50 soruda öldürücü virüsten korunmanın yolları
Kuş gribiyle ilgili merak ettiğiniz soruları bu konuda Türkiye'nin...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.