kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
  » Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
ALEX ALAVES
Günün içinden

Denizli'de üç imza
ANTALYA'DAKİ 15 günlük kampını tamamlayan Denizlispor, üç oyuncuyla sözleşme imzaladı. Yeşil-siyahlı ekip; Botafogo'dan alınan Alex Alves ile 6 ay artı 1 yıl opsiyonlu, Konya'dan gelen Levent Kartop ile 1.5 yıl artı 1 yıl opsiyonlu, Diyarbakır'dan transfer edilen Ahmet Çağıran ile de 1.5 yıl artı 1 yıl opsiyonlu sözleşme imzaladı. Denizlispor Menajeri Can Çobanoğlu düzenlediği basın toplantısında transferi büyük ölçüde noktaladıklarını söyledi.

12 Dev Adam iddialı
JAPONYA'DA düzenlenecek 2006 Dünya Şampiyonası'na katılacak olan A Milli Erkek Basketbol Takımı oyuncuları umutlu konuştu. Brezilya, Avustralya, Katar, Yunanistan ve Litvanya ile aynı grupta yer alan 12 Dev Adam'ın kaptanı İbrahim Kutluay, "Zor bir gruba düştüğümüz doğru. Ama biz gerçek kimliğimizle mücadele edersek, bu gruptan çıkarız" dedi. Kerem Gönlüm de yaptığı açıklamada, "Yenemeyeceğimiz takım yok" diye konuştu.

Kartal'ın rakibi Kazan
ERKEKLER basketbolda ULEB Kupası C Grubu'nda mücadele veren Beşiktaş, gruptaki 9. maçında bugün Rusya'nın Unics Kazan takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşma Sky Türk'ten naklen yayınlanacak. Öte yandan ULEB Avrupa Ligi'nde ter döken Ülker'in yarın Abdi İpekçi'de Real Madrid ile yapacağı maçın biletlerinin ücretsiz olduğu açıklandı. Mücadelenin başlama saati 20.15...

2005'in en iyi 11'i
UEFA.COM'DA 1.5 milyon kişinin oylarıyla 2005'in en iyi takımı belirlendi. Oyuncu listesi şöyle: Petr Cech (Chelsea); Cafu (Milan), John Terry (Chelsea), Carles Puyol (Barcelona), Paolo Maldini (Milan); Luis Garcia (Liverpool), Steven Gerrard (Liverpool), Ronaldinho (Barcelona), Pavel Nedved (Juventus); Samuel Eto'o (Barcelona), Andriy Shevchenko (Milan). Teknik direktör: Jose Mourinho (Chelsea).

Beni Matt Damon oynasın

ÜNLÜ Amerikalı bisikletçi Lance Armstrong'un hayatını konu alan bir film için görüşmeler yaptığı belirtildi. Kendisini Amerikalı aktör Matt Damon'- un oynayabileceğini belirten Armstrong, "Matt, tanıdığım biri ve bu rolü oynamaya hazır" dedi. Armstrong, Sunday Times gazetesine telefonla yaptığı açıklamada ayrıca, nişanlısı Amerikalı rock şarkıcısı Crow ile ilkbahar sonunda evlenebileceğini de söyledi. 1996 yılında kansere yakalanan ancak bu amansız hastalığı yenerek kariyerine devam eden Armstrong, 15 eylülde "emekliye ayrıldığını" açıklamıştı.

Kayseri stoper alıyor
LİGİN ilk yarısını üçüncü sırada bitiren Kayserispor'da teknik patron Ertuğrul Sağlam, fiziksel ve zihinsel olarak ikinci devreye hazır olduklarını söyledi. Kendi tesislerinde Trabzonspor maçı hazırlıklarına başlayan Sağlam, "İkinci yarıya hazır durumdayız. Transfer çalışmalarımız da sürüyor. Özellikle savunmaya oyuncu arıyoruz. Birkaç gün içinde Avrupa'dan bir stoper transfer edeceğiz" ifadesini kullandı.

'Destek bekliyoruz'
BAYANLAR voleybolda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Vakıfbank Güneş Sigorta, bugün Azeri takımı Azarrail Bakü'yü konuk ediyor. Yarı finale ikinci olarak çıkmaya çalışan iki ekibin Haldun Alagaş'taki maçı saat 16.00'da başlayacak... Menajer Nalan Ural, "Bu karşılaşmayı kazanmalıyız. Seyirci desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.

Erdener istifa etti
TÜRKİYE Okçuluk Federasyonu Başkanı Uğur Erdener görevini bıraktığını açıkladı. 23 yıldır federasyon başkanlığı yapan Erdener, aynı zamanda Uluslararası Okçuluk Federasyonu Başkanlığı görevini sürdürdüğü için istifa ettiğini dile getirdi. Uğur Erdener, "Bu iki görevi aynı anda yürütmem etik olarak doğru olmazdı" dedi.

Nihat'ın gitmesi hayırlı!
İSPANYA'NIN Real Sociedad takımının başkanı Miguel Fuentes, "Nihat Kahveci'nin ayrılması hem bizim hem de onun için yararlı" dedi... Sağlık kontrolünden geçen milli futbolcumuz halen Rus Spartak Moskova'nın kararını bekliyor. Öte yandan Real Sociedad'ın Sırp forveti Darko Kovaçeviç, sakatlığı nüksettiği için sezonu kapadı.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Siyaset karıştı-rdı
 Ulusoy çekilsin!
 Bir garip işler
 Ödeme yoksa başarı yok!
 İşte yalanın iç yüzü
 R.Carlos'u da alırız başka bir yıldızı da
 İnsan katil olur
 Şölen sürprizli başladı
 James kâbus gördü
 Bul kupayı al parayı
 Kar da yok yarış da
 Gürhan Gürsoy yeniden doğdu!
 Hedef 5'te 5
 Kicker: Cimbom dağılıyor
 Banttan: Ulusoy Naklen: Kararsız
 İpi göğüslemeye artık yakınım
 Futbolun karargahı Ankara'ya taşındı
 Şok sorular!
 Lig öncesi para dopingi
 Zico'yu örnek alıyorum
 Trabzonspor'un yeni golcüsüne özel test
 Halilhodzic sıkıntılı
ÖMER ÜRÜNDÜL
Appiah'ı arayacak
Fenerbahçe'nin ligin ikinci...
Çürük raporu alan Ağca askere gitmiyor
Çürük raporu alan Ağca askere gitmiyor
Üst üste çıkan aflardan yararlanarak tahliye olan Abdi İpekçi'nin...
Meriç'ten cesetler akıyor
Meriç'ten cesetler akıyor
Avrupa'ya kaçmak isteyen on binlerce göçmen Meriç Nehri'ne gömülüyor.
2006 'Brook' geçecek
2006 'Brook' geçecek
Ünlü İngiliz model Kelly Brook, kendi adını taşıyan 2006...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu