kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
  » Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hakkolar'ın evliliği sallantıda...
Hakkolar'ın evliliği sallantıda...
Örnek Çift Olarak Gösteriliyorlardı
Ronit'e son model BMW Z4 almış

Hakkolar'ın evliliği sallantıda...


Sosyete dünyası bugünlerde Vakko'nun sahibi Cem Hakko'nun yasak aşkıyla çalkalanıyor. Cem Hakko, 23 yıllık eşi Bettina Hakko'yu, 28 yaşında genç bir kızla aldatıyor.

Birkaç hafta önce kulağıma öyle bir dedikodu geldi ki, önce inanamadım. Bu yüzden de yazmadım. Ancak son günlerde kiminle sohbet etsem aynı konudan söz ediyor, resmen sosyete bu dedikoduyla çalkalanıyor! 'Bu kadar çok dile düştüğüne göre dedikodudan öte bir durum var' diye düşünüp biraz araştırdığımda, son yılların en büyük yasak aşkıyla karşılaştım: Cem Hakko yasak aşk yaşıyor! Vakko Holding Yürütme Kurulu Başkanı Cem Hakko, üç çocuğunun annesi olan 23 yıllık eşi Bettina Hakko'yu, Ronit Gülcan isimli genç bir kızla aldatıyor! Cem Hakko'nun yasak aşkıyla ilgili birçok detaylı bilgiye ulaştım. İşte son yılların en büyük yasak aşkının detayları...

KUZENİNİN GELİNİ TANIŞTIRMIŞ...
Cem Hakko'nun Musevi Cemaati'nin en güzel kızı olarak tanınan Ronit Gülcan ile ilişkisi yaklaşık 7 ay önce başlamış. 1977 doğumlu olan Ronit, Cem Bey'in kuzeni Alberto Elhadef'in gelini Marina Elhadef sayesinde Power FM'de Dış İlişkiler Sorumlusu olarak işe başlamış. Ronit ile Cem Hakko yakınlaşması da bundan sonra başlamış. Patron-işçi ilişkisi kısa süre sonra aşka dönüşmüş ve ikili birbirlerine deli gibi tutulmuşlar.

GİZLİ AŞKINI BABASINA ANLATMIŞ
Bu yüzden olsa gerek Cem Bey, yasak aşkını babası Vitali Hakko'ya anlatmış. Daha sonra da annesi Kathy Hakko devreye girmiş ve Ronit'in annesine gidip, çocuklarının bu yasak ilişkiyi bitirmesi için yardımcı olmasını istemiş. Ancak Ronit'in annesi Ben de kızımın yasak ilişki yaşamasını istemiyorum ama Ronit çok asi bir kız, beni dinlemiyor" diyerek elinden bir şey gelmediğini söylemiş.

ÖĞRENİNCE EVİ TERK ETMİŞ
Cem Bey'in yakın çevresi de bu yasak aşkın şahidiymiş, çünkü artık Cem Bey saklama gereği duymuyormuş. Tabii Cem Bey'in yasak aşkı bu kadar dallanıp budaklanınca, Bettina Hakko durumdan haberdar olmuş. Cem Bey itiraf edince de Bettina Hanım önce 9 aydır Power FM'de çalışmakta olan Ronit'i işten çıkarttırmış, sonra da bir süreliğine evi terk edip İsviçre'ye ailesinin yanına gitmiş. Peki Bettina Hanım bundan sonra ne yapacak? Kulağıma gelenlere göre Bettina Hanım boşanma taraftarı değilmiş. Eşinin bu yasak ilişkiye son verip evine geri dönmesini istiyormuş. Bettina Hanım'ın eşinden vazgeçmek istememesini çok doğal karşılıyorum çünkü Bettina Hanım, Cem Hakko için dinini bile değiştirip Hıristiyanlık'tan Musevilik'e geçmişti.

VAZGEÇMEYE NİYETİ YOK
Şimdi sosyete Cem Hakko'nun bu yasak ilişkisiyle çalkalanıyor. Herkes, her şeyi biliyor, merakla bu aşkın nasıl sonuçlanacağını bekliyor. Cem Hakko'ya yakın birçok kişi "Cem, Ronit'e deliler gibi aşık, vazgeçmeye niyeti yok" derken, Hakko Ailesi'ne yakın çevrelere göre de Cem Bey'in Bettina Hanım'dan boşanması çok zor... Bettina Hanım da göz göre göre eşinin bu ilişkisine uzun süre katlanamayacağına göre yakın zamanda ya Cem Bey yasak aşkına son verecek ya da boşanacak... Umarım Cem Bey, yasak aşkından vazgeçip, ikinci şıkkı tercih eder...
DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Albümün geliri Mehmetçik'e
Diziler olmasa hepsi yanmıştı
Diziler olmasa hepsi yanmıştı
Üç yıl önce Işıl Kasapoğlu tarafından kurulan 'Semaver Kumpanya'nın...
Dernek üyeleri yeniyılı birlikte kutladı
Dernek üyeleri yeniyılı birlikte kutladı
Bizim Lösemili Çocuklar Derneği Başkanı Gündüz Gedikoğlu, dernek...
2006 Falı
Duygu dolu Balıklar burçlar aleminin belki de en hayalci üyeleridir.
Irak'ta seçimler
Irak'ta 15 Aralık 2005 tarihinde yapılan genel seçimlerde, 30 Ocak...
Cep telefonları kayıt altında
Cep telefonu kullanımı ve ticaretine ilişkin düzenlemeler getiren...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.