kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ürdün Kraliçesi Rania kürklerini buradan alıyor
Ürdün Kraliçesi Rania kürklerini buradan alıyor
Adil Işık gecelere hazır

Ürdün Kraliçesi Rania kürklerini buradan alıyor

Hugo Boss, Escada ve Barbara Bui gibi dünyaca ünlü markalar için üretim yapan kürk mağazası Punto'nun sadık müşterileri arasında; Ürdün Kraliçesi Rania, Siren Ertan, Güler Sabancı ve Ruken Mızraklı gibi isimler bulunuyor.

Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'nde 'Punto' adlı yepyeni bir kürk mağazası açıldı. Hugo Boss, Escada, Comme Des Garcons ve Barbara Bui gibi dünyaca ünlü markalar için fason üretim yapan mağazada, Punto'nun özel koleksiyonunun yanı sıra, Gianfranco Ferre'nin kürklerini de bulmak mümkün. Mağazanın en büyük özelliği ise; satışa sunulan kürkler dışında, 'modası geçti' diye kullanılmayan kürklerin günün modasına göre yeniden tasarlanıyor olması... Kullandıkları kürkleri İspanya ve İtalya gibi Avrupa ülkelerinden aldıklarını söyleyen mağazanın Tasarım ve Halkla İlişkiler Müdürü Berrin Şen, kullandıkları aksesuvarların İtalya garantili olduğunu belirtiyor. Kürklerin, av değil, çiftlik hayvanlarından elde edildiğinin altını çizen Mağazalar Koordinatörü Kemal Oruç, "Kürklerimiz C.I.T.I.E.S (Nesli tükenen hayvanları koruma sistemi) damgalı ve sertifikalı" diyor.

'ÇİFT TARAFLI KÜRK ÜRETTİK'
*
'Punto Vizon Servis' adlı bir kürk oteli kurduk. Dünyada ilki ABD'de açılan kürk otelini Fransa takip etmişti. Bu amaçla hizmet veren mağazaların bir benzerini Türkiye'de ilk kez biz Zeytinburnu'nda açtık. Havalar ısınmaya başlayınca derinin kurumasını önlemek ve nemli tutmak, tüyleri de korumak gerekiyor. Bu da eksi 8 derece sıcaklığı sabit tutarak sağlanabiliyor. 50'den fazla müşterimizin soğuk hava depomuzda kürkleri var.

* Materyalleri yurtdışından sağlıyoruz. Kullandığımız kürkleri, İtalya ve İspanya gibi Avrupa ülkelerinden alıyoruz. Daha sonra bu malzemeler buradaki Türk, İtalyan ve Fransız tasarım ekiplerimiz tarafından hazırlanıyor.

* Çift taraflı ürünlerimiz var. Bir bayan, jean'ini giyip üzerine de bizden aldığı spor bir kürkü giyebilir. İsterse kürkünü ters çevirerek aynı kıyafetle şık bir davete de katılabilir. Bunun yanı sıra ürünleri yaş sınırlamasından çıkarmak istedik. Günümüz trendlerine en uygun jean yıkamalarıyla derilerimizi yumuşattık. Bu kıyafetleri kadınlar çok rahat kullansın istedik. Bizim hedefimiz, jean üzerine giyilen kürkün, aynı zamanda gece tuvaletinin üzerine de giyilebilmesiydi...

* Bazı müşterilerimiz aile büyüklerinden kalan kürklerini, bazıları ise modası geçen ve giyemediği kürklerini ne yapacağını bilmiyordu. Biz de bu kürklere biraz enerji katalım ve günün trendlerine göre düzenleyelim dedik. Bunu da astarlarını değiştirerek, ekleme-çıkarmalar yaparak yapmaya başladık. Bazen bedene oturtuyor, boyunu kısaltıyoruz-uzatıyoruz, bazen de yakasına havalı bir arjante takarak kürkü daha gösterişli bir hale getiriyoruz.

* Hugo Boss ve Barbara Bui gibi ünlü moda markalarına fason kimliğimizle hizmet veriyoruz. Çünkü onlar tüm deri ve kürk koleksiyonlarında bulunan mamulleri kendi etiketleri altında satıyor. Biz sadece onlar için bunları dikiyoruz. Burada ise Gianfranco Ferre satılıyor.

KRALİÇE RANIA'NIN OTELİNE SERVİS
*
Kürk ve kürk türevleri çok moda. Bu dönem 'Çinçilla'nın moda olduğu söyleniyor ancak bazı insanlar birkaç rengi barındıran bu kürkü sevmiyor. Çinçilla'nın çok yumuşak bir materyali var. Tıraşlanmış kürklerimiz de var. Dolayısıyla yüzde 50'lere yakın kilo kaybıyla kürkler artık çok daha hafif.

* Siren Ertan, Hande Demir, Gül Ergi, Güler Sabancı ve Ruken Mızraklı buradan alışveriş yapar. Onlar zaten Zeytinburnu'ndayken de bizi biliyorlardı. Ürdün Kraliçesi Rania da buradan alışveriş ediyor. Kraliçe Türkiye'ye geldiği zaman oteline özel olarak son moda kürkleri yolluyoruz.

DUYGU GÖKMENOĞLU

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 İkramiye yükseldi ünlüler aşka geldi
 Reha Muhtar: Mavi kanlıların mekanı Papermoon...
 Takı tasarımı artık üniversitede öğreniliyor
 Mobilyalara 'hanımeli' değiyor
 Troia Müzesi için yarışma yapılacak
 Esnafın yüzü güldü
 Salvador Dali'yi örnek alıyorlar
 Fotoğrafçıların yeni gözdesi Maşukiye
 Demiryollarında Ata'nın sevdiği şarkılar çalacak
 Miniklerin 'Keloğlan' sevinci
 Deri kadın gibidir, önce bakacaksın, sonra okşayacak ve...
 Hediyenin TülİN'i ve TülOUT'u
 Gençlik fuarı Trend Show'06 gövde gösterisine sahne olacak
GÜLSE BİRSEL
Bilgisayar adamı öldürür mü?
Gözlerim kıpkırmızı.
AYŞE TÜTER
Keyifle okuyun, zevkle pişirin, afiyetle...
Kadir Gecesi'nde namaz kılıyorum
Kadir Gecesi'nde namaz kılıyorum
On yıldır Türkiye'de yaşayan manken-oyuncu Julia Nitu, din...
Güzeller mutfağa girdi
Güzeller mutfağa girdi
Antalya'da gerçekleşen dünyanın en büyük turizm yarışması olan Miss...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.