kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Otomobil
    Detaylı Arama
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    İşte İnsan
    Sinema
    20. YILA ÖZEL
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Klasik sevenlere siyah yenilik arayanlara mor ve bordo
Klasik sevenlere siyah yenilik arayanlara mor ve bordo
Jarse bir elbise ile her mekana uyum sağlayın

Klasik sevenlere siyah yenilik arayanlara mor ve bordo

Yeni yıla girerken herkesin aklındaki 'Ne giyeceğim?' sorusudur. Hazır vakit varken mağazalarda neler var, gezdik gördük. İşte yeni yıl vitrinlerinden sizler için seçtiklerimiz
Özel geceler için kıyafet seçimi oldukça dertli bir iş. Özellikle yeni yıl gecesi giydiklerimizle fark yaratmak, fark yaratırken de seçkin bir görüntüye sahip olmak isteriz. Bu telaşınızı hafifletmek için mağazalara yeni girmeye başlayan yeni yıl koleksiyonlarını toparladık. Artık seçim size kalmış, dilerseniz yeni yılı romantik tül bir elbise ile karşılayın, dilerseniz de ışıl ışıl kadifelerle... Ama emin olun bu yılbaşı gecesi cazibenize herkekapılacak!

ATALAR
Firmanın sonbahar-kış koleksiyonuna hakim olan, 60'lı ve 70'li yılların estetik ruhu; yeni yıl için hazırlanmış ara koleksiyonun kıyafetlerinde de kendini hissettiriyor. Romantikliğin ön plana çıktığı koleksiyonda, hacimli tül etekler, dantel, jarse, şifon ve kadife kumaşlardan üretilmiş elbiseler dikkat çekiyor. Karizmatik, ağır renkler olan "siyah" ve "bordo" hakim... Hacimli tül etekler ve elbiseler, işlemeli brodeli bolerolar ve gümüş, altın rengi ile yapılan işlemeler göze çarpıyor. Dantel, jarse, şifon ve kadife kumaşlardan elbiseler ise öne çıkan diğer unsurlar arasında.

GAMZE SARAÇOĞLU
Genç moda tasarımcısı Gamze Saraçoğlu yeni yılda kişiye özel tasarımlarıyla her zevke hitap ediyor. Sonbahar- kış koleksiyonunda yer alan "Vintage" ve "Haute Couture" tasarımlar yılbaşı için kadınlara şık alternatifler sunuyor. Gamze Saraçoğlu'nda dilerseniz yeni yılı karşılayacağınız ortama ve kişisel özelliklerinize göre size özel tasarımlar da yaptırabilirsiniz.

BOSS HUGO BOSS
Çağdaş çizgileri, asil bir konsept içinde sunan Boss Hugo Boss, 2006 kadın ve erkek koleksiyonuyla ayrıcalıklı görünmek isteyenlerin moda anlayışını yansıtıyor. Boss Hugo Boss'tan yılbaşı gecesi için seçtiğiniz özel bir modelle gecenin en şık kadını olabilirsiniz. Romantik stili yansıtan gece elbiselerinde; yeşil, gece mavisi, dut rengi, siyah, bej gibi renkler göze çarparken, kullanılan kadife kurdelalar, şeritler ve Swarowski boncuk süslemeler elbiselere hareket kazandırıyor. Tersyüz edilebilir elle örülmüş paltolar ya da ipek kumaş eklemeleri olan keçeden yapılmış hırkalar, yılbaşı gecesi için spor alternatif arayan kadınlara hitap ediyor. Buradan seçeceğiniz tavşan kürkünden yapılmış giyilip çıkarılabilir yakası olan uygun bir bomber ceket de hem spor hem şık olmak için ideal...

MACHKA
Machka kadife, ipek şifon ve ipek satenlerin kullanıldığı yılbaşı kreasyonlarıyla 40'lı ve 50'li yılların büyüsünü geri getiriyor. Nostaljik ve romantik çizgileriyle kabarık eteklerin hakim olduğu modeller; etek uçlarındaki danteller, yakalardaki taşlar gibi ufak detaylarla zenginleştirilmiş. Siyah rengin ağırlıklı olarak tercih edildiği yılbaşı kreasyonlarının diğer gözde rengi ise bordo ve tonları.

İPEKYOL
Aynı zamanda hem romantik hem de seksi bir hava yaratan saten, ipek, tafta ve ipek satenlerin ağırlıklı olarak kullanıldığı ve 60'lı yılların romantik ve yumuşak çizgilerini taşıyan İpekyol, yeni yılı bir peri kızı gibi karşılamınızı öneriyor. Kürk, yarı değerli taşlar ve akıcı silüetlerdeki keskin kontrastlar ile zenginleştirilen gece elbiseleri oldukça hoş. Elegant ve feminen, aynı zamanda yaramaz bir silüet çizen modellerle bu yılbaşı partisinde göz kamaştırabilirsiniz...

TOPSHOP
Topshop, yeni kış koleksiyonunda parlak dore ve lame süslemelerle kombine edilmiş parçalarla göz alıyor. Eski görünümlü tüylü, boyundan bağlı bluz, elbise ve diz boyu çan şeklinde ipek jarse etek seçenekleri ile kadınların yılbaşında daha feminen bir görünüme sahip olmaları mümkün. Yılbaşı gecesinde farklı bir tarz denemek isteyenlere alışverişlerinde Topshop stil danışmanı Serpil Erol da yardımcı Machka İpekyol Vakko Machka yardımcı oluyor, aklınızda olsun...

DKNY
romantik ve nostaljik sonbahar- kış koleksiyonu ile geceden gündüze uzanan şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor. Özellikle sezon rengi mor, uçuk pembe, siyah ve kahve tonlarındaki ipek ve şifon elbiselerin kesiminde zarafet ve rahatlık ön planda. Elbiseler ve volanlı, dağınık etekler şifon, ipek ve saten kumaşlardan hazırlanmış. Transparan, dantelli ve parıltılı bluzlar, vücudu saran saten pantolonlar ve katkat eteklerle, DKNY, yılbaşı gecesinde cezbedici bir görünüme kavuşmanız için elinden geleni yapıyor. Seçim size kalmış!

RIVER ISLAND
Kış günlerine renk, heyecan ve enerji getiren River Island, 18-30 yaş arası moda tutkunlarına hitap ediyor. Orijinalliği seven kendine güvenen River Island kadını yeni yıla hem kadınsı hem de romantik girecek. Parlak trikolar, kadife ceketler, düşük omuzlu rahat trikolar, altın renginin kullanıldığı dar denimler yılbaşı alışverişinin öne çıkan parçaları. Saten kumaşlar, kürk ve taşlarla kaplı aksesuarlarla lüks hava yaratılan kıyafetler sayesinde bütün dikkatler üzerinizde olabilir!

MORE & MORE
Spor ve şık görünümü bir arada yansıtan kıyafetlere ağırlık veren marka, bu yılbaşı koleksiyonunda feminenlik ön planda. Koleksiyonda özellikle siyah şifon ve saten elbiseler dikkat çekerken, elbiseleri süsleyen dore detaylar başka bir ayrıntı . Elbiselerin altına giyilen şifon ve tüller elbiseleri farklılaştırırken, renkli taşlarla süslenen satenler koleksiyonda dikkat çekiyor.

VİVİD
Vivid gece koleksiyonu, yüzde 50'ye varan indirim fırsatı ve kaçırılmayacak taksit seçenekleriyle çok çeşitli alternatifler sunuyor. Romantik temaların yanı sıra; mürdüm, vizon, kahve, petrol mavisi, aristokrasi ve eleganlığın simgesi siyah gibi renkler başrolde. Bazen tek, bazen de iki parça olarak karşımıza çıkan kıyafetlerde; şifon, saten, tafta ve kadife gibi kumaşlar dikkati çekiyor. Payet, fırfır, boncuk, drapeli yaka, büzgü, dantel gibi zarif, şık detaylar, balon etekler cazibeyi ve seksiliği adeta kaçınılmaz kılıyor. Feminen bir detay olarak karşımıza çıkan ve tasarımlara rafine bir hava kazandıran bolerolar, şık, gösterişli abiye çantalar ve kolyeler ise; gece koleksiyonunu tamamlayan en çarpıcı aksesuarlar arasında öne çıkıyor.

VAKKO
Vakko bu yıl yine inceliği, zarafeti detaylarla buluşturarak yılbaşına hazırlıyor. Dünyaca ünlü birçok markayı bulunduran Couture koleksiyonunda yılbaşı gecesinde sizi özel kılacak tasarımlar yer alıyor. Elizabeth Hurley, Nicole Kidman ve Kate Moss gibi stil ikonlarını giydiren Jenny Packham; Jessica Simpson ve Paris Hilton gibi ünlüleri giydiren tasarımcı Nicole Miller; Sharon Stone, Heidi Klum gibi ünlülerin gelinliklerini tasarlamasıyla gerçek bir marka haline gelen Vera Wang, couture tasarımlarıyla Vakko'da o özel gece için sizleri bekliyor

NETWORK
NetWork yılbaşı koleksiyonunda asimetrik kesimlerin ve çarpıcı dekoltelerin yanısıra masumiyet ve feminenlik dozu yüksek kadife, saten, ipek ve j a r s e l e r e ağırlık veriliyor. Deri, kürk ve aksesuvarlarla zenginleştirilen giysilerde payetler ve kristal pırıltılar göze çarparken jarse elbiselerin üstünde şal yaka angora mantolar yılbaşı gecesinin şıklığını yansıtıyor. Tek parça gece elbiselerin yanısıra, farklı ve şık kombinler yaratma olanağı sağlayan NetWork kadın koleksiyonunda ipek bluzlar, saten smokinler, siyah ve beyaz renklerde takım elbiseler yer alıyor.

FABRİKA
Fabrika'nın son yeniliği "B" koleksiyonu, yılbaşı gecesi için farklı çözümler sunuyor. Fabrika şıklığı ile birleşen B koleksiyonu bu özel gece için elegan, şık ve doğal seçenekler sunuyor. İpek kadifeler, tüvitler, balık sırtı ve ekose yünlülerin geçmişe gönderme yaptığı koleksiyonda plise yapılmış, dantellerle süslenmiş şifon elbiseler, payet işlemeli etekler ve bluzlar yılbaşı gecesine romantik bir hava katıyor. Siyah, mor, yeşil, petrol mavisi ve lacivertin yanı sıra, camel, kahve ve kavuniçi gibi kışın en sıcak renklerinin birbirine harmanlandığı koleksiyon; sedef, kemik, bakır ve altın aksesuarlarla tamamlanıyor... Ayrıca alışverişlerde yüzde 50 indirim ve Axcess karta özel 1 ay taksit ertelemeli 12 taksit imkanı sunuyor.

Esra ÇORUH

DİĞER ALIŞVERİŞ HABERLERİ
 Her eve ve her zevke uygun
 Giysiler fiyonkla seksileşiyor
 Takıldıklarımız
 Çarpıcı ve rahat
 Fabrika Altınyıldız'da 7 taksit fırsatı
 Bayramda Sarar şıklığı ile göz kamaştıracaksınız
 Dizaltı elbiseler
 Bayram alışverişi için en uygun adresler
 Çocuklar için uygun fiyata bayram alışverişi
 Sezonun yeni gözdesi panço
 Zoom Erkek
 Zoom Style
 Takıldıklarımız
 Sarar Group'tan güçlü bir marka daha: CCS
 Brooksfield erkeği
 Daniel Hechter'den outlet fırsatları
 Çarpıcı bir stil
 Takım şıklığı
 Takıldıklarımız
    Yazarlar
    Yaşam
    Ajanda
    Güncel
    Gezi
Daum çocukça davrandı
Daum çocukça davrandı
"Derbide Daum'un çocuksu duygusallığı vardı. Bizim sürekli...
Şipşak taktiği
Şipşak taktiği
Denizli maçında "kaza" istemeyen Daum, Erciyes ...
Daum çocukça davrandı
"Derbide Daum'un çocuksu duygusallığı vardı. Bizim sürekli oturduğumuz kulübeyi...
Şipşak taktiği
Denizli maçında "kaza" istemeyen Daum, Erciyes ...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.