kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Otomobil
    Detaylı Arama
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Pazar Sabah
    İşte İnsan
    Sinema
    20. YILA ÖZEL
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün içinden-1

Canlı yayına şok baskın
KARŞIYAKA
Kulübü "taraftarı" olduğu bildirilen bir grup, bölgesel yayın yapan Ege TV'de, spor programı yayınlandığı sırada stüdyoyu bastı. "Futbol Dosyası" programı sırasında, televizyonun Kahramanlar Semti'ndeki binasına gelen yaklaşık 20 kişi, güvenliği etkisiz hale getirerek binaya girdi. Gurubun stüdyoya girmesinin ardından televizyonda, canlı yayın kesildi. Dekora zarar verip, bardakları kıran grup daha sonra geldikleri araçlarlara binadan ayrıldılar. Durumun bildirilmesi üzerine televizyona gelen polis, saniye saniye kayıt olan görüntüleri inceleyerek zanlıların kimliklerini belirledi ve yakalamak için çalışma başlattı.

Rize'de jet hızıyla imza
ÇAYKUR Rizespor'da dün teknik direktör Sakıp Özberk, görevinden ayrıldı. Özberk, "Benden önceki yönetim 8 maçta 5 puan almıştı. Benim dönemimde 8 maçta 9 puan topladık ancak camia bu durumdan memnun kalmadı. Sözleşmeyi karşılıklı feshettik" açıklamasını yaptı. Özberk'in istifasından 2 saat sonra ise kulüp Güvenç Kurtar ile sözleşme imzaladı. Kurtar bugün takımın başında idmanlara çıkacak.

Blatter 6 oyuncuda ısrarlı
FIFA
Başkanı Sepp Blatter, kulüplerde yer alan yabancı oyuncu sınırlamasıyla ilgili ısrarcı davranıyor. Daha önce de bu konuya sıkça değinen Blatter, 2. Dünya Kulüplerarası Futbol Şampiyonası maçından önce şunları söyledi: "Kulüplerde, sahada 6 yerli oyuncu bulunacak şekilde yabancı oyuncu sayısı sınırlanmalı. Hatta en aza indirilmeli. Avrupa şampiyonu Liverpoll, bazen ilk 11'inde sadece 2 İngiliz oyuncu bulunduruyor. Bunun haksızlık olduğunu düşünmez misiniz?"

A.Gücü Sivas'a bileniyor
LİGİN
son 3 haftasını beraberliklerle geçen Ankaragücü, Sivasspor'la sahasında yapacağı devrenin son maçından galibiyetle ayrılmak istiyor. Kulüp basın sözcüsü Serhat Arıkan, "Coridon, Heverton ve İlhan Mansız'ın da kadroya dahil olmalarıyla eski gücümüze ulaşacağız. Sivasspor karşısında kart cezalısı Sedat ise tek eksiğimiz olacak. Bu maçta, seyirci desteğini de arkamıza alarak galip geleceğimize inancımız tam" diye konuştu.

Gençler istedi, alamadı
TEKNİK
direktör Mesut Bakkal'ın göreve gelmesiyle çıkışa geçen Gençlerbirliği, eski futbolcusu Beşiktaşlı Veysel Cihan ile Galatasaraylı Hasan Kabze'nin transferleri için girişimde bulundu. Her iki oyuncu için de kulüplerle görüşüldü ancak şartlarda anlaşma sağlanamadı. Öte yandan Diyarbakır maçında kolu kırılan kaptan Erkan Özbey'in en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Zafer Vestel ile anlaştı
G.SARAY'IN
genç oyuncusu Zafer'in Vestel Manisaspor'la anlaştığı açıklandı. Manisaspor Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, "Ersun Yanal ile geleceğin takımını oluşturuyoruz. Bu doğrultuda Zafer'le de anlaşma sağladık" diye konuştu. Sarı-kırmızılı kulüpte PAF takımda oynayan ancak A takımla idmanlara çıkan Zafer, bu sezon toplam 5 maçta 18 kişilik kadroya girdi. Bunların ikisinde son bölümde oyuna alındı. Toplam 9 dakika forma giydi.

Yanal engel tanımıyor
KAYSERİ'Yİ
tek golle geçen Vestel Manisa, Konya maçının hazırlıklarına başladı. Cezalı Petr Johana ve Karel D'Haene'nin yerine Özgür'ün forma vermeyi planlayan teknik direktör Ersun Yanal, takıma övgüler yağdırdı. Yanal şöyle konuştu: "Bu taraftar-takım-yönetim üçgeniyle aşamayacağımız hiçbir engel tanımıyorum. Taraftarıyla barışık takım bir güçtür."

Kayserispor'dan gözdağı
KAYSERİ,
Galatasaray maçı hazırlıklarını dün sabah yaptığı idmanla sürdürdü. Takımda Rashad'ın dışında sakat ya da cezalı oyuncu bulunmaması yüzleri güldürüyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam iddialı... "Bizim Galatasaray'a değil onların bize ve sistemimize karşı önlem alması gerekiyor. Bunu oyuncularıma da söyledim. Kaldı ki biz de lig üçüncüsüyüz. Belli bir kalitemiz var. Dolayısıyla bu kaliteyi sahaya yansıttığımızda bu maçı alacağımıza inanıyorum" diyor.

Mersin'den hakeme dava
İKİNCİ Futbol Ligi (A) Kategorisi takımlarından Mersin İdmanyurdu, Altay maçında çıkan olaylar nedeniyle maçın hakemi Süleyman Abay hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Abay'ın "görevi kötüye kullandığı, toplumda infiale sebebiyet vermek sureti ile taraftarları isyana tahrik ve teşvik ettiği" iddia edildi. Mersin Başkanı Hasan Ahi, "Gasp edilen puanımızı geri alana kadar savaşacağız" dedi.

Elektriği kedi kesmiş!
FENERBAHÇE'NİN
Kayseri Erciyesspor'la oynadığı maçta meydana gelen elektrik kesintisinin suçlusu belli oldu. Meğer elektrikler trafoya bir kedinin girmesi yüzünden kesilmiş. Yetkililer, "Mimarsinan Mahallesi Fuzuli Caddesi'ndeki PTT binasını besleyen trafoya giren bir kedi kısa devre yaptırınca elektrik kesintisi oldu" açıklamasını yaptı. Maalesef kedi hayatını kaybetti.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Tek İnsua yeter
 Fener %58 şampiyon
 Dev uyanacak
 Daum'dan teşekkür
 100. yıl için 'Say'gın eser
 Onur maçımız
 Ailton'a altın fırsat
 Özerklik mi? asla!
 Asla pes etme
 Kıran kırana bir lig
 4 oyuncudan 146 sayılık performans
 Real çıldırdı
 Futbol dansı
 Rangnick kovuldu
 Yine bahis skandalı
 Kartal'ın zor sınavı
 Miami'ye ağır şok
 Hüseyin All-Star
 Artık dört forvetten ikisi yedek kalacak
 Futbolcuların canı burnunda!
 İlginç teşekkür!
 Duran toplar İliç'in
 Vahid evine kapandı
 Ergün, Kayserispor deplasmanına hazır
 Güneş daha iyiydi!
 Okan Buruk Kadroda Yok
 'Yanlışsın Özerten'
 Çalımbay: Youla'ya talibim
 Süper Lig panoraması
ÖMER ÜRÜNDÜL
Erciyes galibiyeti küçümsenmemeli
Fenerbahçe için...
MURAT DEMİRYAS
Savunma golleri
Geçtiğimiz haftanın en önemli olayı,...
CIA'dan işbirliği önerisi
CIA'dan işbirliği önerisi
Ankara'ya gelen CIA Başkanı Goss, gün boyu görüşmelerde bulunduğu...
Din köylülükten kurtulmalı
Din köylülükten kurtulmalı
"AB'ye girildiğinde imam hatip mezunu köy imamı ile doktora yapmış...
'Figüran' mankenler
'Figüran' mankenler
Aysu Baceoğlu içini, Türkiye'nin en genç magazin dergisi "Kumsal"a...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu