kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Aslan acılarını sette unutuyor
Aslan acılarını sette unutuyor
Evlatlık Görevimi Yapıyorum

Aslan acılarını sette unutuyor

'Nefes Nefese' dizisiyle ilk kez kamera karşısına geçen Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu Mehmet Aslan, babasının ölümüne rağmen çalışmalarına devam ediyor. Aslan, onun için dua ederek babasına olan evlatlık görevini yaptığını söylüyor.

atv ekranlarında yayınlanan 'Nefes Nefese' adlı dizi, kısa sürede herkesin beğenisini kazandı. Bu diziyle ilk kez kamera karşısına geçen Mehmet Aslan da oyunculuğu ile televizyon seyircisinden geçer not aldı. Geçtiğimiz günlerde vefat eden 'Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu olan Mehmet Aslan, yaşadığı üzücü olaya rağmen setteki çekimlerine ara vermeden devam ediyor. Oyunculuğun çocukluk hayali olduğunu söyleyen Aslan, bundan sonra da oyunculuğu hobi olarak devam ettireceğini belirtiyor.

* Önce herkesin merak ettiği bir soru ile başlayalım, babanı nasıl ikna ettin? Bu benim ilk dizim ama ilk dizi teklifim değil, uzun zamandır teklifler geliyordu. Faruk Bayhan, babamla konuşmuş. Medyapım ile aslında bir yıl önce sözleştik. Babam bana "Yap ne olacak. Eğer kötüyse, ileride kendi çocuğuna yaptırmazsın" demişti.

ALKOLE ÖZENDİRMİYORUZ

* 'Nefes Nefese' önceleri ailelerden tepki almasına rağmen, artık her geçen gün izleyici tarafından seviliyor. Sizce ilk başlarda gelen tepkiler nedendi?
Her hafta hem seyircilerin bizi sevmesi artıyor hem de ratinglerde artış gözleniyor. Dizide yaşanan olaylar günümüzde pek çok lisede yaşanıyor. Artık bazı olaylara at gözlükleri ile bakmamak lazım. Dizide canlandırdığım 'Kaya' karakteri alkol içiyorsa, bu özendirici bir şey olmuyor. Aksine orada alkolün ne kadar kötü bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Bazı insanlar diziye ilk başta biraz önyargılı yaklaştı. Ama izledikten sonra dizinin içerisinde anlatılanlara hak verdiler. Biz gençlerin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek istiyoruz.

* Babanın vefatından sonra zor günler geçirdin. Bu süreçte diziyi bırakmayı hiç düşündün mü? Bir kere, bir söz verdim. Diziyi bırakma gibi bir durum olsaydı, buradan ekmek yiyen insanlar var. Belki yerime biri bulunabilirdi ama bu ne kadar aynı havayı verirdi, pek bilmiyorum. Bana güvenen insanlar ve verdiğim bir söz vardı. Ben bu sözü tutuyorum. Diziyi bırakıp hayattan kopsaydım, benim için çok daha kötü olurdu. Sete geldiğimde bazı şeyleri unutabiliyorum. Unutmaktan ziyade setteki arkadaşlarım bana çok iyi moral veriyorlar. Benim bu morale ihtiyacım var. Bu gibi durumlarda yalnız kalmak kötü. Ağlasan da giden geri gelmiyor işin acısı. İçimdeki acıyı kimse bilmiyor ve bilemez. İnsan yalnız kaldığında bütün acılar onun üzerine koşa koşa gelir.

OYUNCULUK HOBİ OLACAK

* Oyunculuk devam edecek mi?
Oyunculuk ana işim olmaz. Hayatımı kazandığım, hayat yolumu inşa ettiğim mesleğim oyunculuk olmaz, olamaz. Ticaret yapacağım. Bizim asıl işimiz turizm, gayrimenkul, gıda... O işleri elimin tersiyle itemem. Onlar devam edecek. O işler her zaman bende birinci sırada olacak. Hobi olarak oyunculuk da devam edecek. Amatör ruhla yapılmış ve maddi beklentisi olmayan sadece hakkım neyse onu aldığım bir iş. Herkesin bir hobisi olur ya, bu da benim için öyle. Küçükken herkese sorarlar 'ne olmak istersin' diye, ben hep oyuncu olmak isterdim.

MUSTAFA KIZIL MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 İşkolik koca bulun mutlu olun!
 Kavga eden soluğu mahkemede alıyor
 Sinema eleştirmeni ve yazarı çok sıkıldı
 Herkes kendine baksın, ben işimi yapıyorum
 Klibinin dekoru için sabahladı
 Torunları için masal yazarı oldu
 Cazibenizin sırrı ne
 Yeni hayat özlemi, yasak aşk ve zamana karşı yarış
 Keyif rehberi
SEDA KAYA GÜLER
Erkek karısından gurur duyarsa
Aşık olduğunuz ilk...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Piliçli omlet
Orta boy bir kapta...
Bahriyelilerin rock harekâtı
Bahriyelilerin rock harekâtı
Deniz Kuvvetleri'nde görevli bir subay ile bir astsubay birlikte rock...
'Frida' ile tiyatro sahnesine dönüyor
'Frida' ile tiyatro sahnesine dönüyor
Kadir İnanır'la başrol paylaştığı 'Bütün Çocuklarım' dizisinin...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.