kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
08:30Teletubbies
10:30Sabah Yıldızları
13:00Gün Ortası
13:30Çocuklar Duymasın
14:45Esra Ceyhan Sizlerle
16:45Ya Şundadır Ya Bunda
19:00atv Ana Haber
19:45Spor Haberleri
20:00Büyük Yalan
21:45Yine Aşığım
23:45Savaş Ay'la Show Biz
01:45Son Haber
01:55Homedrom

 
  20:00 Büyük Yalan
'Büyük Yalan'ın bu bölümünde, sinirlerine hakim olamayan İbrahim Dinçer, Emirhan'a ateş ediyor ve onu ağır yaralıyor. Durumu öğrenen Ethem Bey ise kalp krizi geçiriyor
atv'nin cuma akşamlarına damgasını vuran dizisi "Büyük Yalan" 38'inci bölümüyle geliyor ekrana... Başrollerini Emrah, Sinem Öztufan ve Halil Ergün'ün paylaştığı dizinin bu akşamki bölümünün konusu kısaca şöyle: İşten kovulan Okan, Emirhan'a kendi ile ilgili tüm gerçeği anlatmaya karar verir.

BÜYÜK HESAPLAŞMA
İbrahim Dinçer de tam bu sırada Emirhan'la hesaplaşmaya gitmektedir. Okan, Emirhan'ın evine vardığı anda İbrahim Dinçer'le Emirhan'ın ağır hesaplaşması ile karşılaşır. Sinirlerine hakim olamayan İbrahim, Emirhan'a ateş eder ve onu ağır yaralar. Bu sırada Okan, şoka giren Reyhan'ı sakinleştirmeye, ve Emirhan'ı hemen hastaneye yetiştirmeye çalışır.

İNTİKAM PLANI
Emirhan'ın vurulduğunu öğrenen Vardarlılar, panik içinde hastaneye koşarlar. Emirhan ameliyata alınır. Tüm bu olanlara dayanamayan Ethem ise kalp krizi geçirir. İbrahim Dinçer'den bunun öcünü alacağına yemin eden Ethem, kendini iyi hissettiği ilk fırsatta hastaneden kaçar ve Dinçerler'in konağına gider. atv 20.00
 
  21:45 Yine Aşığım
atv'de yeni bir sit-com başlıyor: 'Yine de Aşığım'... Haluk Bilginer ve Şevval Sam'ı bir araya getiren dizi, yeni evli bir çiftin evliliğe alışmaya çalışırken yaşadığı komik olayları konu alıyor
Usta oyuncu Haluk Bilginer ve Şevval Sam'ı bir araya getiren sit-com "Yine de Aşığım" bu akşam ilk bölümüyle atv ekranlarında... Yapımcılığını "Belalı Baldız", "Dadı" ve "Tatlı Hayat" gibi dizileri de yayımlandığı dönemde büyük beğeni toplayan Medyapım'ın üstlendiği "Yine de Aşığım"da yeni evli bir çiftin, evliliğe alışmaya çalışırken başına gelen komik olaylar anlatılıyor.

DRAMA İÇİN ZAMAN YOK
"Tatlı Hayat" ve "Sayın Bakanım"ın ardından yine bir sit-com'la hayranlarının karşısına çıkan Haluk Bilginer dizide yönetmenlik yapan ve evlilik hayatına alışmaya çalışan Ali karakterini canlandırıyor. Usta oyuncu "Yine de Aşığım"la ilgili "Bu, yurtdışından adaptasyon bir sit-com... Yeni bir kadro, yeni bir heyecan ve yeni bir keyif. Biz keyif alarak çalışıyoruz. Umarım seyirci de izlerken keyif alır" diye konuşuyor. Dizi çalışmalarının yanında tiyatroya da devam ettiğini söyleyen Bilginer "Ben istesem de drama yapamam. Öyle bir vaktim yok. Haftada sadece 7 gün var. Zamandan dolayı sit-com'u tercih ediyorum. Drama çektiğinizde 5-6 gün çalışmak zorunda kalıyorsunuz" diyor.

EN BÜYÜK ŞANSIM HALUK
Dizinin kadın başrol oyuncusu Şevval Sam, Haluk Bilginer'in eşi Ayşe karakterini canlandırıyor. Halkla ilişkiler uzmanı olan Ayşe eşiyle beraber bir yandan evliliği öğrenirken, bir yandan da sözü geçen taraf olmak için kuralları istediği gibi çarpıtacak. Sam, "Benim bir tiyatro geçmişim yok. Ama zaman içerisinde kendimi geliştirdim ve bunun bu diziye yansıyacağına inanıyorum. "Yine de Aşığım"da en büyük şansım Haluk Bilginer gibi bir oyuncu ile oynamak" diyor.

SİT-COM TİYATRO GİBİ
Dizinin bir diğer önemli oyuncusu ise Dolunay Soysert... Geçtiğimiz sene Afife Tiyatro Ödülleri'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' seçilen Soysert 'Yine de Aşığım'ın kadrosunda olmaktan çok mutlu. Soysert "Sit-com'u tiyatroya daha yakın buluyorum. Hazırlanıp gelmek ve bir seferde burada halledip bitirmek daha kolay geliyor bana. Parçalanarak değil, konu bütünlüğü içerisinde hareket etmek daha keyifli. Gerçekten oynadığımı hissediyorum" diyor.
 
  23:45 Savaş Ay'la Show Biz
Savaş Ay'ın bu geceki stüdyo konukları ünlü sanatçı Emrah, olay manken Şebnem Schaffer ve söylemleriyle İslam dünyasını sarsan Zekeriya Beyaz Hoca olacak
İki hafta önce seyirciye 'merhaba' diyen "Savaş Ay'la Show Bizz" ilk günden beri ilgiyle izleniyor. Programa bu kez şarkıları ve keyifli sohbetiyle ünlü sanatçı Emrah konuk oluyor. Savaş Ay ve Emrah 8 yıl önce sokakta keşfettikleri ünlü şarkıcının ismini açıklıyor. "Nişanlıyken bekaretimi korudum" diyerek gündemi değiştiren manken Şebnem Schaffer da, Savaş Ay'a önemli açıklamalar yapıyor. "Eski nişanlısı Şenol İpek, Şebnem'e neden tuvalet kağıdı yetiştiremedi? Schaffer nişanlısını Özcan Deniz'le gerçekten aldattı mı?" Yanıtları ekranda. Daha bitmedi... Söylemleriyle İslam dünyasını sarsan Beyaz Hoca'dan bomba gibi bir açıklama daha: "Genelev kadınları namus şehididir"... "Hangisi Daha İyi" köşesinde bu kez Sezen Aksu ve Ajda Pekkan yarışıyor.
atv 23.45
ATİLLA DORSAY
Forrest Gump TRT-1 19.55
Aptallığa görkemli övgü Robert...
 
Yılan Gözler
Show TV / 00:00
Forrest Gump
TRT 1 / 19:55
Büyük Yalan
atv / 20:00
Hayat Bilgisi
Show TV / 20:00
Yepyeni Olacak O Kadar
Star / 20:00
Yabancı Damat
Kanal D / 20:00
beş N bir K
CNN TÜRK / 21:00
Yine Aşığım
atv / 21:45
Renkli Hayatlar
Star / 21:50
Ihlamurlar Altında
Kanal D / 21:50
Kızıl Ölüm
CNBC-e / 22:00
Şubat Soğuğu
Samanyolu / 22:00
Ayça Şen Harikalar Diyarında
NTV / 23:00
Savaş Ay'la Show Biz
atv / 23:45
Z Raporu-Canlı
Star / 23:50
Dünyaca ünlü markaları getiriyor
Dünyaca ünlü markaları getiriyor
Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Filiz Şahenk'in...
Babasının oğlu!..
Babasının oğlu!..
Tansa Ekşioğlu salı gecesi bebeğini kucağına aldı. Tansa...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.