kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
08:30Teletubbies
09:15Rubi
10:30Sabah Yıldızları
13:30Çocuklar Duymasın
14:45A'dan Z'ye
16:45Ya Şundadır Ya Bunda
19:00atv Ana Haber Bülteni
19:45Spor Haberleri
20:00Aşka Sürgün-Yeni bölüm
21:45Beyaz Gelincik-Yeni bölüm
23:30Santra
01:10Homedrom
01:40Haberci

 
  20:00 Aşka Sürgün-Yeni bölüm
Hazar, Zilan'ın tokadına aşkla cevap veriyor. Ve ona bir sürpriz hazırlıyor. Burcu ise çocuğunun babasını kazanabilmek için yeni bir atağa kalkıyor
Başrollerinde Mahsun Kırmızıgül ve Beren Saat'in oynadığı "Aşka Sürgün" geçen hafta sürpriz bir finalle noktalanmıştı. Dizinin bu akşamki bölümünde ise yine tutku ve heyecan var.

RESUL İSTANBUL'DA
Hazar, Zilan'ın tokadına aşk dolu bir cevap veriyor ve ona büyük bir sürpriz hazırlıyor. Ama aralarındaki buzların erimesi kolay olmayacak gibi gözüküyor. Hazar'ın eski sevgilisi Burcu ise kolay pes edeceğe benzemiyor. Çocuğunun babasını kazanabilmek için başka bir atağa hazırlanıyor. Bu bölümün en ilginç olaylarından biri de Resul'ün de artık İstanbullu olması. Resul, Nizar'ın işlerine ve Yusuf meselesine artık yakından müdahale edebilecektir. Nizar ise abisi Hasan'a karşı büyük bir öfke duymaktadır. Bu nedenle Nizar holdingdeki hisselerini satmak istiyor. Azizoğluarının olduğu kadar Resul'ün de bu karara nasıl tepki vereceği tam bir merak konusu... Bu arada Ahuzar, Nizar'dan gizli olarak liseyi bitiriyor ve hayatıyla ilgili yeni planlar yapıyor.

AMELİYAT GÜNÜ GELDİ
Öte yandan Yusuf da İstanbul'da... Bennu'yu görmek için her şeye hazır. Nizar, Yusuf'un kaçtığını biliyor ama silahını Bennu'ya teslim etmek zorunda kalıyor. Ve Resul'le karşılaşıyor! Civan ise sakat kalma olasılığına rağmen ameliyat olmakta kararlıdır. Cesur bu gerçeği öğrendiğinde kardeşinden bir kere daha düşünmesini ister.
atv 20.00
 
  21:45 Beyaz Gelincik-Yeni bölüm
Amcasının izini bulan Beyaz Gelincik Ceren çok önemli bir gerçekle yüzleşiyor. Ve ailesinin öldürüldüğü eve gitmeye karar veriyor
Pazartesi ekranının en çok izlenen dizilerinden biri olan "Beyaz Gelincik" yeni bölümüyle ekrana geliyor. Adana'da yaşanan sırlarla dolu bir aşk öyküsünü anlatan dizide Altan Erkekli, Mehmet Günsur, İsmail Hacıoğlu, Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğlulları oynuyor. Dizide bu akşam: Amcasının evine giden Ceren'i bazı sürprizler beklemektedir. Burada duyduklarından sonra, Ceren bu kez de kendi ailesinin evine gitmek ister. Ömer'in uzaklaşmaya çalıştığı Nar, şirket ziyaretinde önemli kararını açıklar. Ancak Ömer bu karardan pek de hoşnut olmaz.

SÜRPRİZ MEKTUBUN SIRRI
Bu arada Halil'e Fransa'dan bir mektup gelir. Bu mektup onun için hem keyifli hem de çok zor gelişmelerin başlangıcı olacaktır. Gülizar ile ilişkisini ve geleceğini belki de bu mektup şekillendirecektir. Gülizar ise Meryemce'yle ilgili tüm ailenin içinde, ortaya bomba gibi düşen bir çıkış yapar!
 
  23:30 Santra
atv 23.30
Ersin Düzen'in sunduğu, Ahmet Çakar, Kazım Kanat ve Gürcan Bilgiç'in yorumlarıyla renk kattığı spor programı "Santra"da bu gece Beşiktaş camiasında yaşanan sıcak gelişmeler değerlendirilecek.

DEMİRÖREN TEPKİLİ
Beşiktaş'ın Bolton'la oynadığı maçtan sonra taraftarın istifaya çağırdığı yönetim, ne yapmayı düşünüyor? Başkan Yıldırım Demirören kimlere nasıl tepki gösterdi?.. Yanıtları Santra'da... Programda ayrıca Galatasaray- Denizlispor, Malatyaspor-Fenerbahçe ve Konyaspor- Beşiktaş maçlarından özet görüntüler, tartışmalı posizyonlar, karşılaşmaların perde arkası ve röportajlar da yer alacak.
ATİLLA DORSAY
Sırılsıklam Aşık TRT-1 19.55
(Head over Heels)-...
 
Parmak İzi
Show TV / 00:15
Sırılsıklam Aşık
TRT 1 / 19:55
Aşka Sürgün-Yeni bölüm
atv / 20:00
Emret Komutanım
Show TV / 20:00
Sınırlar Arasında
TRT 1 / 21:40
Beyaz Gelincik-Yeni bölüm
atv / 21:45
Haziran Gecesi
Kanal D / 21:50
Asla Unutma
Show TV / 22:00
Sevdiğim Her Şey
CNBC-e / 22:00
Santra
atv / 23:30
Arena
Kanal D / 23:45
Yalan aşk!
Yalan aşk!
Ağustos başında Ender Mermerci'nin küçük kızı Derin ile popçu...
Paris'te ön balayı!
Paris'te ön balayı!
Sosyetenin güzel kızlarından Aslı Üstünkaya ile yazar Kürşat...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.