kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
  » Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Teknoloji
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
KEŞKE HİÇ BULAŞMASAYDIM Semra Yücel ve Baba Hamit Türk tabutun başından uzun süre ayrılamadı. Semra Hanım, Keşke hiç bulaşmasaydım dedi.
Evlatlarınıza sahip çıkın!
Olay, Reyting Terörüdür'
Şehit aileleri Semra Hanım'a büyük tepki gösterdi

Çocuğunuza sahip çıkın

Ata'nın cenazesi dün İstanbul'a getirildi. Oğlunun cenazesini gözyaşları içinde karşılayan annesi Semra Hanım "Hakkımı helal ediyorum... Medyanın damadı... Görün halini... Siz çocuklarınıza sahip çıkın" diye bağırdı. Fatih Camisi'ndeki törende de izdihamdan fenalaşan Semra Hanım cenaze namazını beklemeden evine döndü...

Evlatlarınıza sahip çıkın!

'Gelinim Olur musun' programının Ata'sı dün İstanbul'da toprağa verildi. Cenazede basın mensupları ve korumalar arasında kavga çıkarken, anne Semra Hanım, "Medyanın damadı... Görün halini de salmayın çocuklarınızı" diye haykırdı.

"Gelinim Olur musun?'' adlı televizyon programıyla tanınan ve Adana'da bir otel odasında ölü bulunan Ata Türk, İstanbul'da toprağa verildi. Ata'nın cenazesi, sabah saatlerinde Bayrampaşa'daki evinin önüne getirildi. Şiddetli yağmura rağmen evin bulunduğu sokağı terketmeyen meraklı vatandaşlar, cenazenin geldiği sırada izdihama neden oldukları için, anne Semra Yücel cenaze arabasının yanına gelmedi. Semra Hanım, binanın alt katındaki pencereden oğlunun tabutuna bakmakla yetindi. Kalabalığa seslenen Semra Yücel, oğlunun tabutunu işaret ederek, "Ağlamayın!.. Medyanın damadı. Görün halini de salmayın çocuklarınızı" dedi. Ata'nın cenazesi, evinin önünde okunan duanın ardından Fatih Camisi'ne götürüldü.BİNLERCE KİŞİ KATILDI... Ata Türkün cenazesi Fatih Camisine ulaştığında, büyük bir kalabalık karşıladı.Anne Semra Yücel de cenazenin gitmesinden bir süre sonra evinden çıktı. Güçlükle bir otomobile binen Semra Yücel'in, "Keşke hiç bulaşmasaydım. Hepiniz askersiniz. Annenizin babanızın yanından ayrılmayın" dediği duyuldu

BASINA MÜDAHALE ETTİLER
Cenaze Fatih Camisi'ne ulaştığında kalabalık çoktan yerini almıştı. Yeşil bir örtüye sarılı olan Ata'- nın cenazesine cami avlusunda Türk Bayrağı örtüldü. Semra Yücel, kızı Seçil ve küçük oğlu ile birlikte uzun süre tabutun başından ayrılmayarak göz yaşı döktü. Semra Yücel, aşırı izdiham nedeniyle tabutun başından ayrılmak zorunda kaldı. Cami avlusunu dolduran kalabalığın yüzde 80'nini oluşturan kadınlarBASINA SALDIRDILAR!.. Korumaların saldırısına uğrayan basın mensuplarının kameraları parçalandı.avludaki cenazeye ulaşmak için adeta birbirlerini ezdi. Zaman zaman kendi aralarında, zaman zamanda basın mensupları ile tartışan kadınlar, cenazeyi korumakla görevlendirilen özel güvenlikçilere de zor anlar yaşattı. İzdiham nedeniyle zaman zaman yaşanan gerginlik en sonunda kavgaya dönüştü. Tören sırasında, görüntü almaya çalışan basın mensupları ile koruma oldukları ifade edilen bazı kişiler arasında arbede çıktı. Cenazeye katılan gençler ile görevini yapan kameramanlar arasında yaşanan kavga nedeniyle cami avlusunda bulunan çocuklar ezilme tehlikesi geçirdi. Cenaze namazının başlamasından 10 dakika önce meydana gelen kavgadan sonra cenazeye katılanların büyük birCANER SEVGİSİ SINIR TANIMADI... Benimle evlenir misin programından Caneri görenler, fotoğraf derdine düştü.bölümü cami avlusunu terk etti.

CENAZE BAHANE...
Baba Hamit Türk, kavga sırasında oğlunun tabutuna sarıldı. Ata'nın televizyon programındaki gelin adayı Sinem ile yanındakiler de kavgadan sonra cenazenin başından ayrıldılar. Cenazede yaşanan kavga ve arbede görevlilerin araya girmesiyle yatıştırıldıktan sonra cenaze namazına geçildi. Ancak imamın uzun süren ikazlarına rağmen kadınlar saf tutanların önünden çekilmemekte ısrar etti. Kimileri de 'Biz Evleniyoruz' yarışmasının Caner'i gibi, daha önce televizyon ekranlarından izledikleri tanıdık yüzlerin fotoğrafını cep telefonları ile çekmek için birbirleriyle yarıştı.

Erhan DOĞAN - Murat KEKLİKÇİ MERKEZ / İSTANBUL


1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
 Hocaların hocasına son veda
 Şehit babasını omuzladı
 Kadastrocu Doğan, mayın kurbanı oldu
 Gazilerin yaralarına yeşil sinekli tedavi
 Batman'da PKK'lı kadın terörist
 Irak'tan dört yaralı tedavi için geldi
 Ülkü Ocağı'na 'haraç' baskını
 Hizb-ut Tahrir'in üyesi kamerayla yakalandı
 'Sessiz ayakkabılar' Taksim'de yürüyecek
 Kurdele kesilmeyince altından geçtiler...
 Fikri Sağlar'ın 'Gerçek' sevinci
 Sevimli balinalar hasta
YILMAZ ÖZDİL
Şimdi sırada bu var: Benimle ölür müsün?
Rahmetli...
UMUR TALU
Tamam mı!
Soru çok basittir aslında. Cevabı da öyle...
FATİH ALTAYLI
Galataport ihalesi tekrarlanmalı
Özelleştirmelerde Sabah...
ERDAL ŞAFAK
3 Ekim'de bebek sağlıklı doğacak mı?
Avrupa Birliği...
Yine, yeni, yeniden seçim!
Sandıktan kaos çıkan Almanya'da, Merkel ve Schröder başbakanlıktan...
İngiliz askeri, tanklarla hapishaneyi bastı
Basra'da bir Iraklı polisi öldüren iki İngiliz askeri tutuklandı.
Yerim 9.5 numara
Yerim 9.5 numara
"Geçen sene sağdaydım. Şimdi daha çok istediğim yerdeyim. En uçta da...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu