kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
09:40Teletubbies
10:20Cedric
11:00Yaz Sabahı
13:30Türk Sineması "Neşeli Günler"
16:30Çocuklar Duymasın
17:30Avrupa Yakası-Tekrar
19:00atv Ana Haber Bülteni
19:45Spor Haberleri
20:00Avrupa Yakası
21:45Sinema
23:45atv Yaz Konserleri
01:45Son Haber
01:55Homedrom
02:25Haberci

 
  20:00 Avrupa Yakası
"Avrupa Yakası" sezonu bu akşam sürprizlerle açıyor. Cem'in ailesi nihayet İstanbul'a geliyor. Dergiye ise yeni bir idare müdürü başlıyor
Yönetmenliğini Jale Atabel Özberk'in üstlendiği, senaryosunu, başrolünü de oynayan Gülse Birsel'in yazdığı "Avrupa Yakası" bu akşam yeni bölümüyle karşınıza geliyor. Dizinin kadrosuna bu sezon üç ünlü oyuncu; Engin Günaydın, Rutkay Aziz ve Suna Keskin de katılıyor. İşte bu bölümün konusu: Sütçüoğlu Ailesi tatilden dönmüştür. Cem'in annesi babası artık İstanbul'dadır ve Aslı'yı istemeye gelmek üzeredirler. Cem, Aslı'yla oturacağı yeni eve taşınacaktır ama evin Çengelköy'de olması Sütçüoğlu rezidansında infial yaratır. Aslı ve Cem'in hemen Nişantaşı'nda bir ev bulması şart koşulur!

VOLKAN'A SEVGİLİ ARANIYOR
Bu arada Volkan uzun zamandır sevgilisizdir ve ümitsizce kız aramaktadır! Avrupa Yakası ekibinin takılmaya başlayacağı yeni mekân "Asparagus"un romantik çiftler için özel bir odası vardır. Açılış gecesi, Volkan manken Gözde'yle, Aslı ise Cem'le gelince, oda paylaşılmaz ve yoğun bir trafiğe sahne olur. Ama esas macera Volkan'ın Gözde'yi Cem'in evine götürmesiyle başlayacaktır.
 
  21:45 Sinema
Yaz ekranında fırtına gibi esen "Aşk Oyunu" adlı dizi adres değiştirdi. Ekin ile Sarp aşk oyununu bugünden itibaren atv ekranlarında oynayacak
Ekranda romantizm rüzgârları estiren, ayrı dünyalara ait iki gencin hikâyesini anlatan "Aşk Oyunu" Kanal D'den atv'ye transfer oldu. Dizi, yeni bölümleriyle bu akşamdan itibaren atv'de olacak. Başrollerini Keremcem ile Yasemin Ergene'nin Kuzey Vargın ve Nazlı Tosunoğlu ile paylaştığı dizi yaz ekranında büyük beğeni toplamıştı.

YOLUN SONU GELDİ Mi?
Dizinin bu akşamki yeni bölümünde, Sarp ve Ekin yüreklerinin sesini bir kenara bırakıp ayrılmaya karar verirler. Ama bu ayrılık o kadar da kolay olmayacaktır. Nasıl sahte evliliklerini ailelerine kabul ettirmek için binbir türlü oyunun içine girmişlerse, şimdi de ayrılmak için aynı yollardan geçmek zorunda kalırlar. Ekin ve Sarp bu dertle uğraşırken Teksoylar'ın malikânesi yeni bir konuğu ağırlar: Sarp'ın dayısı Süha tüm görkemiyle aileye katılır. İflah olmaz çapkın Süha'yı görünce Sarp ve Serkan'ın kimi örnek aldığını anlarız. Ama bu hiç de kolay olmaz. Özellikle Orhan ve İsmet'in bunu kabul etmesi o kadar kolay olmayacak. Fakat Sarp ve Ekin ne yapıp edip ailelerini aralarında bir sorun olduğuna ikna etmeye çalışırlar. Birbirini deliler gibi seven iki aşık, kanlı bıçaklı iki düşmana benzemeye çalışırlar, kısmen başarırlar da ama gözleri onları hep ele verir. Aşıklar için yolun sonu geldi mi? Yoksa aşk her şeyi yenecek mi?

POPÇU KEREMCEM BU DİZİYLE PARLADI
Pop müziğin yeni yeni adını duyuran şarkıcılarından Keremcem'in yıldızı "Aşk Oyunu" ile parladı. Oyunculukta da başarılı olduğunu kanıtlayan popçu dizide başrolü Yasemin Ergene ile paylaşıyor.
 
  23:45 atv Yaz Konserleri
atv'nin "Yaz Konserleri"nde bu gece Candan Erçetin'in Harbiye Açıkhava'da verdiği konser var
Türkiye'nin en ünlü sanatçılarını müzikseverlerle buluşturan Açıkhava Konserleri'nin bu geceki bölümünde Türk Pop Müziği'nin sevilen sesi Candan Erçetin yer alıyor. Açıkhava Tiyatrosu'nu dolduran binlerce hayranı karşısında muhteşem bir konser veren Erçetin dillerden düşmeyen şarkılarını söyledi. İşte sanatçının söylediği şarkılar: Sitem, Sensizlik, Bahane, Yaşıyorum, Unutama Beni, Yalan, Sevdim Anladım, Elbette, Annem, Gamsız Hayat, Sevdan Olmasa, Unut Sevme, Sallasana Mendilini, Telgrafın Tellerine, Çapkın, Sevdim Sevilmedim, Melek...
ATİLLA DORSAY
Armut Ağacı TRT-2 20.30
Çocukların dünyasına...
 
Avrupa Yakası
atv / 20:00
Yağmur Zamanı
Show TV / 20:30
Sinema Büyüsü: Armut Ağacı-Albero Del Pere
TRT 2 / 20:30
Sinema
atv / 21:45
Kapıları Açmak
Kanal D / 21:50
Bir Başka Dünya
CNBC-e / 22:00
Yanık Koza
Show TV / 22:30
atv Yaz Konserleri
atv / 23:45
Kaybedecek Bir Şey Yok
Kanal D / 23:45
Büyük aşk bitti!
Büyük aşk bitti!
Üç senedir flört eden ve evleneceklerine kesin gözüyle bakılan Emir...
Bu telaş niye?
Bu telaş niye?
"Radyo Tantana" adlı filmde tanışıp iki ay içinde evlenmeye karar...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.