kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Ozyilmazel @ SABAH
 

Onlar erdi muradına...

'Ha bugün, ha yarın evlenecekler', "Aa yine mi ertelediler?" derken, bizimkiler iki günde apar topar evlendi!! Güzeller güzeli Tülin Şahin'le (25), iki yıllık nişanlısı Mehmet Özer (36) yani... Neden mi apar topar? Eh iş gücü bekleseler, 2015'de bile evlenemeyeceklerdi de ondan. Malum Tülin Türkiye'nin en çok çalışan mankeni. Mehmet de yoğun adam. Öyle kırk gün kırk gece düğün hazırlıklarına ayıracak zamanları yok!

'AYIN 5'İNDE BOŞ MUSUN?'

31 Ağustos gecesi, Tülin yine yurt dışında, Mehmet İstanbul'da telefonda konuşurken bir anda Mehmet Tülin'e "Ayın beşinde boş musun?" diye sormuş. Tülin ajandasına bakmış ve oleyyy işte düğün günü!!! Aynı gece önce Tülin'den sonra Mehmet'te zırrr telefon "Biz evleniyoruuzzzz, Pazartesi hiçbir yere söz verme!" Söz verirsem namerdim, kambersiz düğün olur mu hiç! Tülin Hülya Avşar'ın elbisesini gelinlik yaptı, Mehmet mekanı ve müzikleri ayarladı. En yakın elli kişi çağrıldı. Düşünsenize, ikilinin aileleri bile düğün günü tanıştı! Hadise Swiss Otel'in, Swiss Chalet bölümüne gerçekleşecek. Her taraf çim, nikah masasının önüne beyaz giydirilmiş sandalyeler dizilmiş, Mehmet "Müzisyenler nerede kaldı?" diye dolanıyor, bir yandan Tülin'le telefonda konuşuyor. Tülin kuaförden bir türlü çıkamamış. Davetliler gelmeye başladı, Tülin hala piyasada yok! "Eh Tülin, eh Tülin" diye söylenirken, gelinliği üstünde, elinde makyaj çantası, tek başına çıktı geldi. "Şimdi bu cidden Hülya Avşar'ın elbisesi mi?"

GELİNLİK HÜLYA'DAN
Valla öyleymiş. Tülin geçen ay, moda çekimi için Helin Avşar'ın Nişantaşı'ndaki mağazasının ikinci el bölümünden, Hülya Avşar'ın daha önce giydiği krem rengi bir elbisesini almış. Çekimler bitmiş, elbiseyi eve getirmiş. Elbiseyi gören nişanlısı Mehmet de "Bu gördüğüm en güzel elbise, mutlaka bir davete giymelisin" demiş Aniden evlenmeye karar verince de, Tülin'in aklına Hülya Avşar'ın elbisesi satın alıp, gelinliğe çevirmek gelmiş. Bunu duyan Hülya Avşar da elbiseyi hediye etmiş. Elbise daraltılmış, kolları kısaltılıp uçlarına dantel eklenmiş, duvak da takınca işte size gelinlik! Konuklar bahçede, ben Tülin'le baş başa Chalet'de tuvalette son hazırlıkları yapıyoruz. Tülin "Karnım ağrıyor, mideme kramplar giriyor", "Annem nerede kaldı?"diye kıvranıyor. Mehmet de 'nikahtan önce gelin görülmez' kuralını hiç iplemiyor. Zırt pırt içerde! "Git" diyorum, dinleyen yok! Tülin: "Şimdi gerçekten biz bu işi becerdik mi yani, yoksa çekim mi?" Mehmet: "Fotoğrafçı nerede kaldı yahu?" Ben: "Allah'ın izniyle 'evet' deyin de..."

DARISI BAŞIMIZA...
Sonunda Hıncal Uluç, Çağla Kubat, Şansal Büyüka, Metin Aşık'ın da aralarında bulunduğu konuklar toplandı, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk cüppesini giydi, hazır ve Tülin, Mehmet'in kolunda geliyor. Kızlar "Ayyy ne tatlılar, darısı başımıza" diye iç çekiyor. Haydaaa! Acele işe şeytan karışır diye boşuna dememişler. Tülin adımı ayakkabısının altına yazmadı! Yaz-ma-dı!! Ey anneciğim; benden ümidi kes diye boşuna söylemedim. Tülin'in nikah şahidi Acun Ilıcalı, Mehmet'inki Fenerbahçe eski Başkanı Metin Aşık'tı.

AVAZ AVAZ BAĞIRDI
Mikrofon olmadığından Mehmet avaz avaz 'evet' diye bağırmak zorunda kaldı. Nikahtan sonra Tülin ve Mehmet konuklarla, bol bol resim çektirdiler. Anı defterine herkes üç beş cümle yazdı. Kadınların topukları çimlere battığından bol bol takılıp düşenler, ayy imdaat diye çığıranlar oldu. Hıncalım tüm kadınların namına beni "Chalet'ye topuklularla gelinir mi?" diye fırçaladı. Konuklar nefis kanepeler, karidesler, börekler yedi. Pasta beyaz balonlar eşliğinde geldi. Gelin buketini de Metin Aşık'ın kızı Eda yakaladı... 17.30'da başlayan düğün 19.30 gibi bitti. Yeni tanışan ve kaynaşan aileler düğünden sonra yemek yedi. Ertesi sabah Tülin ilk uçakla Antalya'ya , Mehmet de iş yerine toplantıya gitti. Ne derler; onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine...

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Siyah yaşlı gösterir, bize imaj danışmanı gerekir   / 05-09-2005
 Hülya Avşar sarı, Seda Sayan bordo giymemeli   / 02-09-2005
 Gamze 'ben değilim' diyorsa olay bitmiştir   / 31-08-2005
 Erkekler tatlı kız istemezmiş   / 29-08-2005
 İsveç köfteli, evde monte etmeli Ikea   / 26-08-2005
 Ebru Gündeş ve Madonna kuskusuma dokunma   / 24-08-2005
 Gülşen vücutlu olsanız ne giyerdiniz?   / 22-08-2005
 Musti çıtır olmuş!   / 19-08-2005
 Taşınmak sinirden kaşınmaktır...   / 17-08-2005
 Don da bir şey mi?   / 15-08-2005
AYŞE ÖZYILMAZEL
Onlar erdi muradına...
'Ha bugün, ha yarın...
HAKAN & UTKU
Tarihten birkaç yaprak
Ya ne demek sizin yaptığınız bu...
AYŞE TÜTER
Kara lahana dolması
Kara lahana yapraklarını bol kaynar...
Anaflaksi hastaları yanlarında sürekli adrenalin taşımalı
Anaflaksi hastaları yanlarında sürekli adrenalin taşımalı
Alerjinin en tehlikeli şekli olan anaflaksi, ülkemizde her yıl 100...
Şamdancılar'a müjde!
Şamdancılar'a müjde!
Türkiye'nin klasik olmuş ender mekanlarından Şamdan, kış sezonunu...
Garson dövmüş!
Garson dövmüş!
Kendinden 9 yaş büyük sevgilisi Çiğdem Kayalı ile aşk yaşayan Tarkan...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.