kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
09:40Teletubbies
10:20Cedric
11:00Yaz Sabahı
13:00Gün Ortası
13:30Yeter Anne
16:30Çocuklar Duymasın
18:00Avrupa Yakası
19:30atv Ana Haber
20:15Spor Haberleri
20:30Büyük Yalan
22:15Naciye'yi Kim Sevmez
00:00Sinema "Öldüren Gerçek"
01:45Son Haber
01:55Homedrom
02:25Haberci

 
  20:30 Büyük Yalan
Yeni bölümleri haftaya başlayacak olan "Büyük Yalan" kadrosuna yeni bir isim daha ekledi... "Bütün Çocuklarım" dizisinde Kadir İnanır'ın oğlunu canlandıran Murat Yıldırım bu sezon "Büyük Yalan"da Halil Ergün'ün oğlu olarak karşınıza çıkacak
atv'nin sevilen dizisi 'Büyük Yalan' şok edici olaylarla sezona ara vermişti. Yeni bölümü haftaya yayımlanacak olan dizi bu akşam atv'de, saat 20.30'da kolajıyla ekrana gelecek. Muğla'da çekimleri tüm hızıyla devam eden "Büyük Yalan"ın Emrah, Halil Ergün ve Sinem Öztufan'lı kadrosuna yeni sezonda yeni isimler eklendi. Bu isimlerden biri de Murat Yıldırım... Dizide Halil Ergün'ün canlandırdığı Ethem Vardarlı'nın, varlığını yeni öğrendiği oğlu Okan'ı canlandıracak olan Yıldırım, geçen sezon 'Bütün Çocuklarım'da Kadir İnanır'ın oğlunu canlandırmıştı. Yıldırım'la oyunculuk ve diziler hakkında konuştuk.
* Oyunculuğa nasıl başladın? İstanbul'a makine mühendisliği okumaya geldim. Ancak tiyatro bölümünde okuyan arkadaşlarım vardı. Zaten benim de tiyatroya merakım vardı. Daha sonra üç yıl amatör olarak oynadım. Tiyatro çalışmalarım devam ederken BKM'nin dizisi 'Ölümsüz Aşk'ta rol aldım. Sonra 'Bütün Çocuklarım' da Kadir İnanır'ın oğlunu canlandırdım.
* Bütün Çocuklarım'da Kadir İnanır ile çalıştınız, şimdi de Halil Ergün ile çalışıyorsunuz. Türk Sinemasının iki devi ile oynamak nasıl bir duygu? Kadir İnanır Türkiye'nin en iyi oyuncularından biri. Şimdiye kadar 182 sinema filmi çekmiş. Yani o filmlerin hepsinin içinde ben de vardım sanki. Onun ile göz göze oynamak gerçekten çok keyif verici bir şeydi benim için. Şimdi de diğer bir usta oyuncu Halil Ergün... Sinemanın iki devi ile karşılıklı oynamak gerçekten çok gurur verici.
* Kendini şanslı hissediyor musun? Kesinlikle şanslıyım. Ama adımlarımı atarken biraz akıllı davranmaya çalışıyorum. Mesela bu projeyi Halil Ergün var diye kabul ettim. Başka işlerde başrole yakın teklifler vardı fakat daha pişmem gerektiğine inanıyorum. Bu duygu 60 yaşına geldiğimde de devam edecek. Oyunculuk bitmeyen bir şey.

YALANIN PARÇASI OLACAĞIM
* Büyük Yalan'a gelirsek....
Yalanın bir parçası olacağım. 'Bütün Çocuklarım' da canlandırdığım karaktere çok zıt bir karakter. İzleyici inşallah burada da sever beni. Halil Ergün'ün gerçek oğlunu canlandıracağım. Biraz aykırı ve serseri bir tip. Ancak yaptıklarını tamamen annesi için yapıyor. Babasından intikam almaya çalışıyor.
* İzleyicinin tepkisini alacak bir karakter anladığım kadarıyla... Bu seni korkutmuyor mu? Ara ara seyirciden korkuyorum. İzleyici diziye gerçekten çok fazla inanıyor. Dikkat ederseniz bazı oyuncular sinemada hangi rolü isterseniz oynarım ama dizide oynamam diyorlar. İzleyiciler bazen tek açıdan bakıp iyi adam ya da kötü adam diye hemen kararını veriyor. Okan aslında kötü bir insan değil. Eğer seyirci benim tarafımdan da bakarsa olay daha keyifli hale gelecek. Bazen 'Acaba bu rol üstüme yapışır mı? İnsanlar beni kötü karakter olarak mı görürler?' diye düşünmeden edemiyorum. Oyuncu her rolü oynamak istiyor ama seyirci bazen kısıtlıyor.
* Emrah'ın canlandırdığı Emirhan ile Okan arasında zıtlaşmalar olacak herhalde... Emrah'la çalışmak çok keyifli. Çok güzel bir elektrik aldım. İyi de rol pasları atıyoruz birbirimize. Ama zıtlaşmalar olacak. İlk sahnemizde zaten bir paslaştık, bakalım ilk golü kim atacak.

OYUNCULUK DERSLERİ BKM'DEN
* Yanılmıyorsam oyunculuk dersleri de alıyorsun?
BKM'de ders almaya devam ediyorum. Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ ve Altan Erkekli gibi ustalardan ders almak gerçekten çok güzel. Yani oyunculuğun yanı sıra öğrencilik de devam ediyor.
* Hem oyunculuğunuz hem de tip olarak ben sizi Ozan Güven'e benzettim... Benzetenler oluyor... Ozan Güven iyi bir oyuncu. Ona benzetilmem benim için dezavantaj. Çünkü ayrı insanlarız. Ama onun oyunculuğunu beğeniyorum.
 
  22:15 Naciye'yi Kim Sevmez
Yaz aylarında cuma ekranının vazgeçilmezleri arasına giren "Naciye'yi Kim Sevmez" bu akşam sezon finaliyle karşınızda
Gerçek Sağlar, Alp Emre Kököz, Bülent Bilgiç, Aydemir Akbaş ve Erdal Tosun'un oynadığı "Naciye"yi Kim Sevmez" dönem finaliyle ekranda. Karadeniz'den İstanbul'a uzanan duygu dolu öyküsüyla kısa sürede gönülleri fetheden "Naciye'yi Kim Sevmez" sevgi dolu bir kadının; Karadeniz'li Naciye'nin hikâyesini anlatıyor.

İKİ AŞK ARASINDA
Dizide bu akşam: Yılmaz'ın Ümit konusundaki baskısı Naciye'- nin kafasını karıştırmıştır. Bir yandan Yılmaz'a hayır diyemeyen Naciye, öte yandan Ümit'le evliliğe de sıcak bakmamaktadır. Naciye'deki durgunluk Leyla ve Tülay'ın gözünden kaçmaz. Durumu öğrenirler... Naciye bu gidişle Yılmaz'a hayır diyemeyecek ve Ümit'le evlenecektir büyük olasılıkla... Ümit'i Yılmaz'ın gözünden düşürecek bir oyun planlanır Başhemşire Tülay'ın odasında... Ümit bir sınavdan geçecektir. Villada, Kemal Bey, aile bireylerine yüklenmekte, gerginlik artmaktadır. Kemal'in eleştirileri, Nazlı'yı çok etkiler. Teselliyi içkide arayan Nazlı'yı Burak engelleyemez.

NAZLI HAMİLE
Nazlı'nın daha büyük bir sorunu vardır. Nazlı hamiledir... Burak bu habere deli gibi sevinirken, Nazlı bu sevinci paylaşmaz... Naciye'ye yakın olabilmek için komşu eve taşınan Turgay ise, kendisini mahallenin bakkalı olarak bulur. Tabii ki bu iş de Naciye'nin başının altından çıkar. Ümit konusunda, Nermin'den destek isteyen Yılmaz, Naciye'yi yumuşatmak için bir plan yapmıştır. atv 22.15
MESUT YAR
Pascal'ın ahı mı tuttu?...
Canlı yayın zor bir iş. Bunu...
 
Mesut Yar'la En Yeniler
Star / 01:10
Büyük Yalan
atv / 20:30
Madalyon
Show TV / 20:30
Renkli Hayatlar
Star / 22:10
Naciye'yi Kim Sevmez
atv / 22:15
Kalimerhaba
Show TV / 22:30
Sinema Mafya
Kanal D / 23:45
2-1 öne geçiyoruz!
2-1 öne geçiyoruz!
Uludağ gazozlarının veliahtı Ömer Kızıl'ın da başı bağlanıyor!...
Simavi'den kültür turu
Simavi'den kültür turu
Kültür ve Sanat Varlıklarını Koruma ve Tanıtma Vakfı'nın...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.