kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
  » Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
'Müslüman ordular Avrupa'ya girecek'
Akdeniz Kana Boyanacak
Son Papa'nın Adı Peter
13 Şubat'ta lidere suikast
Yarın

'Müslüman ordular Avrupa'ya girecek'

Şifre çözücülere göre Kâhin 2006'da Akdeniz'in çok kanlı bir deniz savaşına sahne olacağını anlatıyor. Kâhin ayrıca Roma'yı zor günlerin beklediğini ve Müslümanlar'ın Avrupa'yı işgal edeceğini de söylüyor.

Ünlü şifre çözücülerden Peter Lemesurier'de, Nostradamus'un 2006 yılı kehanetlerini yorumlamıştır. Ona göre ünlü kahin Yüzyıllar eserinin birçok dörtlüğünde 2006 yılını anlatmıştır. Akdeniz'de yaşanacak müthiş bir deniz savaşının sonucunda sular kana boyanacak, doğudan gelen Müslüman orduları Avrupa'yı istilaya niyetlenecek... Nostradamus bu kehanetini dokuzuncu cildinin 100'üncü ve birinci cildin 37'nci dörtlüğünde şöyle anlatıyor: Denizde savaşırken gece çökecek Batılı donanmalar yangınla yok olacak O zaman sancak gemisi kızıllara bürünecek Mağlupları gaza, galipleri yağmur karşılayacak Güneş batmadan kısa bir süre önce Savaş başlayacak, sonu belli olmayan büyük yarış Yenilgiye uğrayan liman kentinden ses yok Denizde iki kere gömülmeye katlanılacak

KİMYASAL SİLAH KULLANILACAK
Kahinin bu kehanetlerinden yola çıkan Lemesurier dörtlükleri şöyle yorumluyor: İlk çatışma Fransa ile Tunus'un oralarda bir yerde, güneşin batışından hemen önce olacaktır. Bu sırada termal ve kimyasal silahların kullanılacağına ilişkin imalar da vardır. Gecenin çökmesiyle birlikte Batılı donanma denizin dibini boylamış, amiral gemisi ise ya ele geçmiş ya da kan içinde yüzüyor olacaktır. Lemesurier, bahsedilen Batı donanmasının uluslararası nitelik (NATO) taşımakla birlikte, Fransa'nın inatla yardım göndermekten kaçındığı yorumunu yapıyor. Fransa'dan beklediği takviyeyi bulamayan Avrupa donanmaları düş kırıklığına uğrayacak. Nostradamus ikinci cildin 78'inci dörtlüğünde savaş ve felaketten daha açık bahsediyor. Büyük sel baskını altında İngiliz gücü Afrikalı ve Fransız kanı ile karışacak Neptün geç kalacağından Adalar kan içinde yüzecek. Açıklanan sırlar bile ondan daha az zararlı olacak.

AKDENİZ ÜLKELERİ HARAP OLACAK
Lemesurier'e göre kahin bu dörtlükte Yunanistan, Fransa, İtalya, İspanya da dahil olmak üzere, Avrupa'nın birçok bölümünün işgal edileceğini ve harap olacağını anlatıyor. Feci bir deniz savaşı sonunda istilacıların güney güçleri Afrika'dan güney Fransa'nın açıklarındaki Akdeniz adalarına çıkartma yapacak. Nostradamus'a göre İngilizlerin müdahalesi gecikecek. Denizaltılar oraya ulaştığında, denizin her iki tarafının kanlarla kıpkırmızı olduğu görülecek. Şifre çözücülerin 2006 yılı ile ilgili kehanetlerinde savaş yorumları devam ediyor. Jean Charles De Fontbrune, Nostradamus'un beşinci cilt 14'üncü dörtlüğünde İspanya'nın Libya ile girişeceği savaşa dikkat çekiyor. Satürn ve Mars Arslan'da, zavallı tutsak İspanya Libyalı komutanın eline geçmiş çatışmada Malta yakınlarında mirasçısı canlı yakalanacak, Ve horoz Romalı hükümdara dersini verecek. Fontbrune'a göre kahinin bu dörtlüğü şu anlama geliyor: Satürn ve Mars Arslan'da birleşeceği sırada (18 Haziran 2006) İspanya, Libyalı komutanla savaştan sonra işgal edilecek. Onların mirasçıları (İtalyanlar) canlı yakalanacak. Roma'daki iktidar (politik veya dini) Fransızlar tarafından alaşağı edilecek.

VATİKAN YAĞMALANACAK
Ünlü şifre çözücülerden Peter Lorie'ye göre, Yüzyıllar'daki kehanetlerin birçoğuna göre Roma Katolik Kilisesi yirmi birinci yüzyılın başında ciddi problemlerle karşı karşıya kalır. Yüzyıllar'daki dörtlükleri tarih sırasına soktuğumuzda bu problemlerin 2006 yılında, yani Hz. İsa'nın doğumundan tam 2000 yıl sonra olacak gibi görünmektedir. Ünlü şifre çözücü Lorie Nostradamus'un bu kehanetlerini şu dörtlükle örnek veriyor: Artık daha fazla canlı ya da barış içinde olmayan dünyada. Tek bir monarşi kurulacak Tüm bunlar kanun büyük bir çöküş içerisindeyken, Balıkçı teknesinin kaybolduğu zamanda olacak. Lorie bu dörtlüğün iki şey anlattığını söylemekte: Yeni bir dünya liderinin ortaya çıkması ve aynı zamanda Vatikan'ın sonunu getirecekmiş gibi görünen sorunlara, gömülmesi söz konusu olabilir. "Balıkçı teknesi" Nostradamus'un Katolik Kilisesi için sıklıkla kullandığı bir benzetmedir. Nostradamus'a göre son Papa'nın adı Peter olacaktır. Ve Peter'in vücudu saygısızca Roma sokaklarında dolaştırılacak, Vatikan yağmalanacak ve Kilise yıkıntı haline gelecek.

Sertaç AKDOĞAN


1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 İsmail ve İrem'in yeni bir ailesi var
 Güneş arabaları
 Çok acele aşk mektubu aranıyor
 İpucu 'beyaz mendil'
 Bursalı Neron yine işbaşında
 Yankesicinin başına 'talih kuşu' kondu
 Sualtı âşığı milli oluyor
 Urcan'ın sahibi yaşamını yitirdi
 Kapkaççı, polisin parmağını kırdı
 Azrail küçük Karim'in peşini bırakmadı
EMRE AKÖZ
Kurtuluş Savaşı'na romantik bir bakış
Dün 30...
MEHMET BARLAS
Otomobil markaları mı Karlofça'nın koşulları mı?
Okulda...
SAİT GÜRSOY
Karşılaştırmalı edebiyatçılar öğretmenlik hakkı...
SAVAŞ AY
"Roman çocuğundan orkestra şefi mi olur?"
Duyunca canım...
HINCAL ULUÇ
Kenan Işık, "Doğrusu"nu yapamadı!..
Cengiz Özdemir,...
İLKER SARIER
Biz nerede yanlış yaptık?
Günlerdir, akide şekeri gibi...
Balkan mafyası
Balkan mafyası
Sebat-Kayseri maçıyla patlayan bahis skandalının arkasından Balkan...
Geldesin gelirim gitdesin giderim
Geldesin gelirim gitdesin giderim
Fatih Hoca'nın döndüğü gün Milli Takım'a çağrılacağıma inancım...
Sessiz devrim oldu ama tatmin olmayacağız
Başbakan Tayyip Erdoğan, dün gece TV kanallarından yayınlanan...
Güler, "CHP'den daha solda" deyip Anavatan'a katıldı
CHP'yi 'Sağa kaymakla ve tutucu olmakla' suçlayarak istifa eden...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu