kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Süper Fare
08:45Teletubbies
09:25Cedric
10:05Beyblade
13:30Aynalı Kahve
15:30Dadı
16:30Çocuklar Duymasın
18:00Avrupa Yakası
19:30atv Ana Haber
20:30Çılgın Yuva
22:15Son Yüzleşme
23:45Thai Kickbox Super Ligi
01:15Sinema "Cesur Dövüşçü"
03:00Haberci

 
  20:30 Çılgın Yuva
Çılgın Yuva'da bu akşam Tolga'nın hayatı tehlikeye giriyor. Yuvayı yıkıp yerine alışveriş merkezi yapmak isteyen Çetin, Tolga'yı öldürmek için bir plan yapıyor
Tulu Çizgen, Cezmi Baskın, Ayşen Gruda, Tolga Garipoğlu ve Nefise Karatay'ın oynadığı "Çılgın Yuva" 3. bölümüyle ekranda. Dizi, teyzesi Sacide Hanım'ın vasiyetiyle bir anda yuva sahibi olan Tolga'nın değişen hayatı ve yuva etrafında gelişen olayları anlatıyor.

MACERACI MİNİKLER
Sacide Hanım'ın ve karşı köşkün sahibi Hamdi Bey'in öldükleri halde dizide yer almaları hikayeyi gizemli kılıyor. Yuvadaki afacanların maceraya düşkünlükleri, zekâ ve becerileriyle birleşince bu kokteylin tadına doyum olmuyor. Tolga ve Azra arasında doğan ama su yüzüne çıkmayan aşk öyküsü de diziye heyecan katıyor. Bu akşam: Yuvaya avukatlar gelir ve Çetin'in de yuvada yüzde elli hakkı olduğunu söyler. Ama bu bile yuvayı yıkıp yerine alışveriş merkezi yapmayı planlayan Çetin'e yetmemektedir. Önündeki tek engel Tolga'dır. Öyleyse Tolga ortadan kaldırılacaktır. Bir plan yapar ve Tolga'yı öldürmeye karar verir. Peki Çetin bunu başarabilecek mi?

TEYZE YARDIM EDİYOR
Tolga ise olanlardan habersizdir. Başka düzlemde yaşayan ve gerçekleri bilen Sacide Teyze'nin papağan Hilmi'ye durumu anlatmasıyla bilgi sahibi olan çocuklar Tolga Abi'lerini bakalım kurtarabilecekler mi?
 
  22:15 Son Yüzleşme
atv'nin fantastik dizisi "Son Yüzleşme" beşinci bölümüyle geliyor ekrana. Dizide bu akşam ablasının bebeğine bakmak zorunda kalan genç bir kadının dramı anlatılıyor
atv'nin fantastik öyküleriyle dikkatleri çeken draması "Son Yüzleşme" 5. bölümüyle sürüyor. Her bölümünde ayrı bir öykünün farklı kişiler tarafından dramatize edildiği dizide bu kez Eylem Şenkal, Ayça İnci ve Murat Parasayar rol alıyor. Yelda Kaya'nın canlandırdığı ve ölen kişilerin gözlerini açtıklarında ilk karşılaştıkları kişi olan Sima karakteri ise dizinin her bölümünde var.

ÖLÜMÜN SOĞUK YÜZÜ
Hiçbir suçu olmayan masum kişiler gün gelir bir cinayete kurban giderler. Kim tarafından ve niye öldürülmüşlerdir? Son Yüzleşme bu soruların yanıtını arıyor. Dizinin 'Bebek' başlıklı bölümünün özeti şöyle: Anneleriyle birlikte yaşayan Handan ve Halime orta halli bir yaşam sürmektedir. Halime manken olmak istemektedir ve bu yüzden ailesi ile arası açıktır.

SIKINTILAR BİTMEK BİLMEZ
Sonunda Halime, evi terk ederek ünlü bir mücevherat zincirinin sahibi ile beraber yaşamaya başlar. Kısa bir süre sonra anne üzüntüden ölür. Tek başına kalan Handan bir kuyumcuda iş bulur. Ancak sıkıntılar bitmez. Erken doğum yapan Halime de ölür ve bebek teyzesi Handan'a kalır. Artık hayat daha da zorlaşmıştır.
 
  23:45 Thai Kickbox Super Ligi
Thai-Kick Box Süper Ligi'nde bu gece üç heyecan verici karşılaşma ekrana gelecek
atv, Thai-Kick Box Süper Ligi maçlarıyla yaz ekranına heyecan katmaya devam ediyor. Yaz boyunca birbirinden önemli final maçlarını ekrana getiren atv, 24 Eylül'de İstanbul'da yapılacak Thai-Kick Box Süper Ligi büyük finalini de canlı yayımlayacak.

ZORLU MÜCADELE
Programda bu akşam 3 heyecan verici karşılaşma var. Maçların ilkinde, Danimarka adına dövüşen Demiryumruk lakaplı Ole Laursenbaguio ile Fas asıllı Aslan Kral lakaplı Kamal El Amrani arasındaki mücadele yer alacak. 2. karşılaşmada 39 maçta 30 galibiyeti, 9 mağlubiyeti olan Portekiz adına dövüşen Jose Reis ile Alman Rene Müller arasındaki mücadeleyi izleyeceksiniz. Gecenin son maçı ise Alman Timo Bonfiglio ile Taylandlı Malaipet Sitrapom arasında yapılacak.
ATİLLA DORSAY
Kanal D 20.30 LARA CROFT- YAŞAMIN KAYNAĞI
Ailenizin...
MESUT YAR
Buyrun bu da üçlü polemik
Mahsun Kırmızıgül'ü...
 
Çılgın Yuva
atv / 20:30
Yaşamın Kaynağı
Kanal D / 20:30
Yüreğimin Sesi
CNBC-e / 22:00
Son Yüzleşme
atv / 22:15
Geleceğe Dönüş 3
TRT 1 / 22:15
Canlı Canlı
Kanal D / 22:30
Thai Kickbox Super Ligi
atv / 23:45
Kuralını bozmadı
Kuralını bozmadı
Bodrum Marina'daki bir kebapçının açılışı için Bodrum'a gelen...
Yeni yaşına üzgün girdi!
Yeni yaşına üzgün girdi!
Ünlü modacı Cemil İpekçi'nin dün akşam Bodrum'da doğum günü...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.