kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Süper Fare
08:45Teletubbies
09:25Cedric
10:45Yaz Sabahı
13:30Aynalı Kahve
15:30Dadı
16:30Çocuklar Duymasın
18:00Avrupa Yakası
19:30atv Ana Haber
20:15Spor Haberleri
20:30Yerli Dizi "Naciye'yi Kim Sevmez"
22:15a Magazin
23:45Işın Show
01:35Airport
02:45Homedrom

 
  20:30 Yerli Dizi "Naciye'yi Kim Sevmez"
"Naciye'yi Kim Sevmez" ilgiyle izleyeceğiniz bir bölümle ekranda... Bu akşam Naciye, Yılmaz'ın ısrarına daha fazla dayanamaz ve Ümit'le buluşur. Ancak buluşma ilginç bir sürprizle başlayacaktır
atv'nin kısa sürede gönüllerde taht kuran dizisi "Naciye'yi Kim Sevmez" 5. bölümüyle devam ediyor. Başrollerinde Gerçek Sağlar, Alp Emre Kököz, Bülent Bilgiç ve Aydemir Akbaş'ın oynadığı dizide bu akşam: Başhemşirenin odasına işten atılma korkusuyla giren Naciye'yi bir sürpriz beklemektedir.

AŞK TRAFİĞİ KARIŞTI
Naciye'yi aklından bir türlü çıkaramayan Nazif, kılığına çeki düzen verip kendini ona göstermek için hastaneye gider. Ancak Nazif orada hiç aklına gelmeyecek bir şeyle karşılaşır. Diğer yandan, balıkçı Hasan da bir türlü göremediği Naciye'yi görmek için elini kesip hastaneye gider. Ama Naciye ile Nazif'i yan yana görünce aralarında bir şey olduğunu zanneder. Hasan, eli sarıldıktan sonra hastaneden ayrılır. Bu sırada Nazif de Hasan'la Naciye'yi görür.

BAHANELER HAZIR
Sıra Turgay'dadır. O da bir bahaneyle hastaneye gelir ve Naciye'ye kendisi için ev bulup bulamadığını sorar. Bu konuşmaya tanık olan Yılmaz, Turgay'ı tersler. Aynı gün içinde, Nazif, Turgay ve Hasan'ı hastanede Naciye ile gören Yılmaz planına hız verir ve sonunda Naciye ile Ümit'i tanıştırır. Naciye bu tanışmadan tedirgin olmuştur. Nermin ve Yılmaz içinse Ümit, Naciye'nin hayatını düzene sokacak bir melektir sanki. Öyle ya, onların tanıdıkları Ümit, Naciye için biçilmiş kaftandır. Yılmaz ve Nermin'in ısrarlarına dayanamayan Naciye, zorla da olsa Ümit'le yemeğe çıkacaktır. Ama bu buluşma ilginç bir macerayla başlar.
 
  22:15 a Magazin
atv'de bu akşam yeni bir magazin programı başlıyor. İpek Özkök'ün sunacağı "a Magazin" starların pırıltılı dünyasının perde arkasını gözler önüne serecek
atv izleyenleri bu akşam yepyeni bir magazin programı ile tanışıyor: "a Magazin"... "a Magazin", starların pırıltılı dünyasından en son haberleri, magazin dünyasının perde arkasını, bilinmeyen yönleriyle ünlülerin yaşamlarını ve birbirinden ilginç röportajları ekrana getirecek.

SEVİYELİ BAKIŞ
Sunuculuğunu İpek Özkök'ün yapacağı program hızlı temposu ve magazin olaylarına seviyeli bakışıyla magazin programları arasında üst sıralarda yer almaya aday... Özkök, "a Magazin" ile magazin programlarına yeni bir soluk getireceklerini söylüyor. Güzel sunucu aslında ekranlara yabancı değil... Özkök daha önce Hıncal Uluç'la beraber Lig TV'de yayımlanan "Derin Futbol" isimli bir spor programın da sunuculuğunu yapıyordu.

DİZİDE OYNADI
Sunuculuğun yanı sıra modellik ve oyunculuk da yapan Özkök, "Camdan Papuçlar" ve "Gümüş" adlı dizilerde de rol aldı. Oyunculuk eğitimi almaya başlayacak olan Özkök, programın sunuculuğunun yanında eylül ayında ekrana gelecek bir dizide de rol alacak. Ve Fikret Kuşkan, Cansu Dere, Işıl Yücesoy gibi isimlerle beraber kamera karşısına geçecek.
 
  23:45 Işın Show
Işın Karaca atv'deki show programında ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'yi ağırlayacak
Pop Müziğin sevilen sesi Işın Karaca, canlı performansı, neşeli sohbetleri, skeçleri ve ünlü konuklarıyla cuma gecelerine keyif katmaya devam ediyor.

ŞARKILAR CANLI
Karaca bu haftaki programında Türk Pop Müziği'nin çok sevilen sesi, besteleriyle ve yorumlarıyla milyonların gönlünde taht kuran sanatçı Yıldız Tilbe'yi, atv'nin sevilen sunucusu Vatan Şaşmaz'ı ve podyumların ünlü ismi, "Yaz Sabahı"nın çiçeği burnunda sunucusu Asuman Krause'yi konuk edecek. Canlı söylenecek şarkılarla, hoş sohbetlerle keyifle izlenecek programın skeçlerinde Işın Karaca yine kadın-erkek ilişkilerini kendince yorumlayacak. Programa konuk olacak astrolog da ünlülerin yıldız fallarını yorumlayacak.
MESUT YAR
Tuğba Özay'ın egosu geriyor
Her Şey Yolunda'nın iki...
 
Günün Ardından
TRT 1 / 00:05
Akdeniz Geceleri
TRT 1 / 00:25
Güllerin Savaşı
Kanal D / 00:30
Mesut Yar'la Tuhaf Şeyler
Star / 01:10
Yemek Bahane
KanalTürk / 12:00
Naciye'yi Kim Sevmez
atv / 20:30
a Magazin
atv / 22:15
Ah Mary Vah Mary
Kanal D / 22:30
Ölümsüz
Show TV / 22:45
Işın Show
atv / 23:45
İstanbul elitleri Göcek'e göçtü!
İstanbul elitleri Göcek'e göçtü!
Hürriyet Gazetesi'nin eski sahibi Erol Simavi'nin eşi Belma...
Farkı fark edin!
Farkı fark edin!
Geçenlerde bir konserde merhum Sakıp Sabancı'nın kızı Dilek...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.