kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Süper Fare
08:45Teletubbies
09:25Cedric
10:05Beyblade
10:45Yaz Sabahı
13:30Aynalı Kahve
15:30Dadı
16:30Çocuklar Duymasın
18:00Avrupa Yakası
19:30Korcan Karar ile atv Ana Haber Bülteni
20:15Spor Haberleri
20:30Melekler Adası-Yeni bölüm...
22:15Özel Hat
23:45Ünlüler Kampta
01:15Son Haber
01:25Homedrom

 
  10:45 Yaz Sabahı
atv'deki "Yaz Sabahı"nın sunucuları Bekir Aksoy ve Asuman Krause, "İnsanları aşağılayarak ve onlarla dalga geçerek reyting almak istemiyoruz. Biz televizon komiği değiliz" diyorlar
atv ekranlarında her sabah keyifle izlenen bir ikili var: Asuman Krause ve Bekir Aksoy... "Yaz Sabahı" adlı programı birlikte sunan ikili yazın neşesini ve dinamizmini ekrana yansıtıyor. Hafta içi her sabah canlı yayımlanan program, ünlü konukları, yarışmaları ve renkli içeriğiyle kısa sürede büyük bir izleyici kitlesinin beğenisini kazandı. Eğlenceli yarışmaların izleyenlere DVD player, televizyon, ev aletleri, tatil gibi armağanlar kazandırdığı programda magazin haberleri ve astrolojiyle ilgili yorumlar da var.

GÖBEK ATTIRMIYORUZ
"Yaz Sabahı"nın sempatik sunucuları Asuman ve Bekir iyi bir takım oluşturduklarını söylüyor, "Birbirimizi tamamlıyoruz" diyorlar. İkili programın her geçen gün iyiye gittiğini söyleyerek "Biz, izleyenler el şaklatsın göbek atsın diye değil de, insanlar bizden bir şeyler alsın, biz onlardan bir şeyler alalım, pozitif duygular yaşalım diye yola çıktık. İnsanları aşağılayarak ve dalga geçerek reyting almak istemiyoruz. Biz televizon komiği değiliz. Sadece sohbet için ve o anları yaşamak için varız" diyorlar.
 
  20:30 Melekler Adası-Yeni bölüm...
Entrikalarla dolu öyküsüyle heyecanla izlenen "Melekler Adası" bu akşam yayımlanacak bölümüyle sezona veda ediyor
Salı ekranının en çok izlenen programlarından biri olan, heyecanı hiç bitmeyen "Melekler Adası", sezonun son bölümüyle ekrana geliyor. Nuran Devres'in yazdığı, yönetmenliğini Cankat Ergin'in üstlendiği "Melekler Adası" nda Hande Ataizi (Zinnur), Devrim Nas (Hasan), Neriman Uğur (Gülseren), Ertaç Özden (Hazım), Selçuk Uluergüven (Bedri), Ufuk Karaali (Dursun), Feriha Eyüboğlu (Tahire), Sema Öztürk (Nursen), Gazanfer Ündüz (Altemur) Kenan Kalav (Ferhat) ve Altan Karındaş (Bedia) oynuyor.

BEDRİ SIKINTIDA
Bu akşamki bölümün konusu şöyle: Döne, Tahire ve Bedri eve giderler. Ancak Mustafa evde yoktur. Döne polise haber verir. Bedri çok sıkıntılıdır. Ferhat hastaneden çıkar. Hilal geri dönmeyeceğini, onunla kalacağını açıklar. Hilal kalmakta ısrar edince Ferhat bir sevgilisi olduğunu, bebek beklediğini ve onu ikinci eşi yapacağını söyler. Nil ve Nursen güzellik salonu için hazırlık yapmaya başlamıştır. O sırada Zinnur gelir, hafızasının geri geldiğini onlara anlatır. Ayşe'nin hamile olduğunu öğrenmiştir ve yine şeytani planlar peşindedir...

TAHİRE'NİN ŞÜPHESİ
Bedri, Döne'nin bahçesine çiçek eker. Bu durum Tahire'nin hoşuna gitmez. Zinnur, Ayşe'ye bebeğini doğurunca kendilerine vermesini söyler. Ferhat'ın durumunu ona anlatır. Ferhat'ın annesi ve Hilal ise Zinnur'u, Ferhat'ın çocuğunu taşıdığı için kabullenmişlerdir. Bu arada Bedri'nin bahçeye fazla ilgi göstermesi Döne'nin dikkatini çeker ve gizlice bahçeyi kazar.
 
  22:15 Özel Hat
Boşanma kararı alan ünlü sanatçı Sibel Can ile eşi Sulhi Aksüt arasında neler oluyor? Ayrılığın gerçek sebebi ne? Bugün "Özel Hat"ta
atv'nin her hafta ilgiyle izlenen magazin programı "Özel Hat" çarpıcı görüntülerle, özel haberlerle ve röportajlarla ekranı renklendirmeye devam ediyor. İşte, Vatan Şaşmaz'ın sunduğu programın bu akşamki bölümünden bazı satırbaşları: Sibel Can-Sulhi Aksüt boşanmasının perde arkasında neler oluyor? Gülben Ergen kendisine 'Paçalı don giyip sahneye çıkıyor' diyen Petek Dinçöz'e verdi veriştirdi. Güzel oyuncu Doğa Rutkay, Çeşme'de, plajda bikinisini değiştiriken nasıl yakalandı? Özcan Deniz'in kanatları arasına aldığı Pınar Erol yoksa ünlü sanatçının sevgilisi mi? Tatil beldeleri; Bodrum, Antalya, Çeşme ve Kuşadası'ndan hiçbir yerde göremeyeceğiniz eğlenceler, İstanbul gece hayatından kaçamaklar... Hepsi bu akşam "Özel Hat" programında ekrana gelecek.
 
  23:45 Ünlüler Kampta
"Ünlüler Kampta" programında Dost Elver'in elenmesinin ardından neler yaşandı? Ayrıntılar ve ilginç görüntüler bu akşam ekranda
Ünlülerin 8 afacanla başbaşa kaldıkları kamp günleri ilginç gelişmelerle sürüyor. Seray Sever'in sunduğu programda bu akşam ikinci elemenin ardından yaşananlar ekranlarınıza gelecek. "Ünlüler Kampta"nın ilk serisinde Erol Derviş, Çelik, Ege, Dost Elver, Zeynep Tunuslu, Ziynet Sali, Didim Erol ve Doğa Bekleriz yeraldı. İlk elemede Ege, pazar akşamı yapılan ikinci elemede ise Dost Elver, kampa veda etti.

TARTIŞMA ÇIKTI
Programda bu akşam ayrılmak için can atan ve istediği gibi çocuklardan en az oyu alarak kampa veda eden Dost Elver'in yolcu edilişini ayrıntılarla izleyeceksniz. Kampın iki afacanı Selçuk ile Ezgi'nin kavgası, Çelik ile Selçuk arasındaki yakınlık, Erol Derviş ile Doğa Bekleriz arasında yaşanan tartışma da ekrana yansıyacak.
ATİLLA DORSAY
INDIANA JONES: SON MACERA Kanal D 20.30
Serinin son...
MESUT YAR
Çocukların dünyasından şaşırtmacalar...
atv'deki Ünlüler...
 
Cinayetin Gizemi
Show TV / 00:15
Yaz Sabahı
atv / 10:45
Melekler Adası-Yeni bölüm...
atv / 20:30
Indiana Jones: Son Macera
Kanal D / 20:30
Belgesel: Hafızanın Gizemi
CNN TÜRK / 21:10
Özel Hat
atv / 22:15
Şaşkın Aşık
Kanal D / 23:00
Ünlüler Kampta
atv / 23:45
İade-i davet!
İade-i davet!
Ülkemizin kültür ve turizm elçiliğini üstlenen Ender Mermerci,...
Çifte kumrular
Çifte kumrular
Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Alaton'un, sevgilisi...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.