kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

06:45Homedrom
07:15Türk Sineması "Yirmi Yıl Sonra"
08:55Teletubbies
09:30Çılgın Topaçlar
10:30Harika Pazar
13:00Gün Ortası
13:30Deko-Dizayn
14:45Airport
15:30Geo Belgesel-Kelebek Çiftliği
16:00Ünlüler Kampta-1. bölüm tekrar
18:00Sıradışı Değişim
19:30atv Ana Haber
20:15Spor
20:30Sinema "Yalancı Yalancı"
22:15Ünlüler Kampta
23:45Transfer Dosyası
23:55Kamp Günlüğü
00:05Sinema "Show Girls"

 
  00:05 Sinema "Show Girls"
Las Vegas'ın kızları
Las Vegas kulüplerinde striptease yapan kızların, özellikle de bir an önce yükselmek isteyen bir tanesinin hikâyesi... Yazar Joe Eszterhasyönetmen Paul Verhoeven ikilisini "Temel İçgüdü" den sonra yeniden bir araya getiren film, ne yazık ki ünlü "Temel İçgüdü"nün başarısına ulaşmaktan çok uzak kaldı. Ve Eszterhas "Hollywood'un en pahalı yazarı" ünvanını yitirdi. Film ayrıca Verhoeven'in kariyerine zarar verdiği gibi, başroldeki Elizabeth Berkley de sinemaya veda etmek zorunda kaldı. Oysa dikkatli bir gözle bakıldığında, filmin Las Vegas denen sahte cennete ilginç bir tanıklık getirdiği ve show sahnelerinin son derece profesyonelce yönetildiği söylenmeli. Ayrıca Gina Gershon ve Kyle MacLachlan da var.
 
  13:30 Deko-Dizayn
atv 13.30
Vahe Kılıçarslan'ın sunduğu, Dekodizayn bu hafta çok hareketli geçecek. "O Şimdi Asker" parçasıyla çıkış yapan güzel sanatçı Tuğba Ekinci, ayrıldığı eşi Fatih Özbilen'le birlikte konuk oldukları Dekodizayn'da tekrar evlendiler.

KEYİFLİ BİR SOHBET
Ayrıca Vahe, evinin kapılarını Dekodizayn'a açan Lerzan Mutlu ile hoş bir sohbet gerçekleştirdi. Kervan Mağazaları'nın katkılarıyla hazırlanan programda Sema Hanım'ın salonu da baştan aşağı yenilendi.
 
  14:45 Airport
atv 14.45
Güntay Şimşek'in hazırladığı, Esra Düzyol'un sunduğu havacılık ve turizm programı Airport, bu sezon son bölümüyle ekrana geliyor. Yeni yayın dönemine kadar tatile giren Airport'ta bugün; Türkiye ve dünyadaki önemli havacılık olayları var.

32 ÜLKE BİR ARADA
Programın rota bölümünde ise 15 ay boyunca gidilen 32 ülkeden en renkli görüntülere yer verilecek. "Airport"un bu bölümü cuma gecesi tekrar yayımlanacak.
 
  15:30 Geo Belgesel-Kelebek Çiftliği
Geo Belgesel'in bu haftaki konu başlığı; "Nepal'in Satılmış Kızları"... Nepal'de her yıl 10 bine yakın kız, umutlarını Hindistan'ın büyük şehirlerine bağlarlar. Çünkü orada kendilerini güzel bir geleceğin beklediğine inanırlar. Tüm tatlı sözler, hayat kadını olduktan sonra acı bir gerçeğe dönüşür. Ondan sonra tek umutları, kaçırılmış kızlara yardım eden organizasyon Maiti Nepal (Anne Nepal) olur. 26 yaşındaki Bobita Lama dört yıl önce Maiti Nepal tarafından kurtarılmış ve bugün kendisi de bu yardım organizasyonunda çalışmakta... Nepalli kızların dramı, tüm çarpıcılığıyla "Geo Belgesel"de.
 
  20:30 Sinema "Yalancı Yalancı"
Çağdaş toplumların sorunu olan 'ikiyüzlülük' üzerine göndermeler yapan "Yalancı Yalancı" bu akşam atv'de... Doyasıya gülmek için
Atilla DORSAY (Liar, Liar)- atv son yılların en güzel komedilerinden birini ekrana getiriyor: "Yalancı Yalancı". Film, mesleği icabı sürekli yalan söylemek zorunda olan bıçkın avukat Fletcher'la küçük oğlunun ilişkisi üzerine kurulu...

BABA YALAN SÖYLEME!
Babasının yalanlarından nefret eden küçük Max, beşinci yaş gününde doğumgünü pastası üflerken Tanrı'dan bir dilekte bulunuyor: Babası hiç olmazsa 24 saat yalan söylemesin diye... Ve küçük çocuğun dileği mucizevi şekilde kabul oluyor. Adamımız her yerde doğruları söylemeye başlayınca, işler çığrından çıkıyor. Fletcher bir yandan kendi durumuna adapte olmaya çalışırken, diğer yandan da oğlu ve eski karısının Boston'a taşınmasına engel olmaya çalışıyor.

'İKİYÜZLÜLÜK' ÜZERİNE...
'Yalancı, Yalancı', çağdaş toplumlardaki ikiyüzlülük üzerine nefis bir alay içeriyor. Bir eleştirmenin dediği gibi 'Çocuklar Jim Carrey'nin düşüp kalkma sahnelerine gülerken, büyükler için de üzerinde düşünmeye yetecek kadar malzeme var'. 1997 yapımı filmde Carrey'e Maura Tierney, Jennifer Tilly, Cary Elwes ve Swoosie Kurtz eşlik etmişlerdi.
 
  22:15 Ünlüler Kampta
Çekimleri Bodrum yakınlarında bir koyda yapılan atv’nin yeni yarışması "Ünlüler Kampta"da eleme heyecanı var. Bakalım minikler bu kez hangi ünlü ismi kamptan gönderecek?
atv'nin ilgiyle izlenen programı "Ünlüler Kampta" yeni bir eleme bölümüyle daha ekranlarınıza geliyor. Çekimleri Bodrum yakınlarında özel bir koyda yapılan programı Seray Sever sunuyor.

İLK ELENEN EGE OLDU
"Ünlüler Kampta"da 8 ünlü isim; Erol Derviş, Çelik, Ege, Dost Elver, Zeynep Tunuslu, Ziynet Sali, Didim Erol ve Doğa Bekleriz, bir hafta önce 8 çocukla başbaşa kalacakları bir maceraya başladı. Geçen hafta pop müziğin romantik sesi Ege, kamptan elenen ilk isim oldu. Bu kampta ünlüler, yaşları 7 ila 9 arasında değişen 8 çocuğun her türlü bakımından sorumlu... Her sabah saat 08.00'de çocukları uyandırarak güne başlayan ünlü kampçılar, akşam da onları yatırana dek uzman bir kamp müdürünün hazırladığı program çerçevesinde çocuklarla ilgileniyorlar. Elemeyi yine çocuklar yapıyor, oylarıyla kamptan kimin ayrılacağına karar veriyorlar. "Ünlüler Kampta" da bu akşam ikinci eleme heyecanı yaşanacak. Minik kamp sakinleri ünlü isimlerden birini daha kamptan gönderecek.

KAMP GÜNLERİ
Program, eleme heyecanının yanı sıra kamp günlerinden ilginç görüntülerle de renklenecek. Çocuklar arasındaki kavgalar, Dost'un elenmek için yaptığı çalışmalar, Selçuk'un Didem Erol'a olan tutkusu, çocukların çarpıcı yorumları, Çelik ile Dost'un itirazı, Selçuk'un Doğa ile yaptığı kavga ve cezalı olduğu odadan kaçma çabaları programda izleyecekleriniz arasında yer alacak.
ATİLLA DORSAY
Hastane CNBC-e 16.00
Çılgın hasta-doktor ilişkileri...
MESUT YAR
Emret Komutanım fenomen oldu!
Şu sıcak yaz günlerinin en...
 
Show Girls
atv / 00:05
Deko-Dizayn
atv / 13:30
Airport
atv / 14:45
Geo Belgesel-Kelebek Çiftliği
atv / 15:30
Hastane
CNBC-e / 16:00
Yalancı Yalancı
atv / 20:30
Sensiz Olmuyor
Kanal D / 20:30
I, Q
TRT 1 / 20:55
Ünlüler Kampta
atv / 22:15
Omuz Omuza
Kanal D / 22:15
Renkler
CNN TÜRK / 22:30
Ex başkan 42 oldu!
Ex başkan 42 oldu!
Beşiktaş Jimnastik Kulübü eski başkanı Serdar Bilgili, 42'nci doğum...
Sade şıklık...
Sade şıklık...
Moda Polisi
Tuba Ünsal-Cem Cantaş'ın düğün töreninde...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.