kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Süper Fare
07:45Rubi
08:45Teletubbies
09:25Cedric
10:05Beyblade
10:45Yaz Sabahı
13:30Aynalı Kahve
15:30Dadı
16:30Çocuklar Duymasın
18:00Avrupa Yakası
19:30atv Ana Haber Bülteni
20:15Spor Haberleri
20:30Saklambaç
22:15Dolunay
23:45Transfer Dosyası
00:05Prens'in Karısı
01:35Homedrom
02:05Haberci

 
  13:30 Aynalı Kahve
Aynalı Kahve kısa bir aradan sonra yeniden atv'de. Programı bu kez Tuluğ Çizgen ve Melda Gür sunacak
Klasik kadın programlarına alternatif getiren Aynalı Kahve kısa bir aradan sonra yeni sunucuları evinize konuk olmaya devam edecek. Melda Gür ve Tuluğ Çizgen'in sunacakları Aynalı Kahve'de güzellik, estetik ve dekorasyon, sağlık gibi konuların yanı sıra Rahşan Gülşan'ın sunduğu X-Large köşesi izleyenleri ekrana toplayacak.

İŞİMİZ MİNDER KOMİKLİĞİ
Aynalı Kahve'nin yeni sunucularından Tuluğ Çizgen yıllardır hayalini kurduğu bir işi hayata geçirmekten dolayı mutlu. Çizgen, "Kadınların ilgisini çekecek her şey Aynalı Kahve'de olacak. Ünlü konuklarımızla eğlenceli dakikalar yaşatacağız. Uzmanlar sorunlara çözüm önerileri getirecekler. Neşeli bir program olacak. Konuklar canlı şarkı söyleyebilecek. Tamamen kendimizi ortaya koyacağız. Şimdilik işimiz minder komikliği..." diyor. Çıtır Kızlar albümünden tanıdığımız oyuncu Melda Gür ise izleyenleri eğlendirirken bilgilendireceklerini söylüyor.
atv 13.30
 
  20:30 Saklambaç
Fidan, Laz Kadir ile nikâh masası oturuyor. Ama Coşkun'un Okşan'ı istemediğini öğrenince son anda fikrini değiştiriyor
Sibel Can, Talat Bulut ve Yıldız Kenter'i buluşturan, "Saklambaç" sezon finaliyle geliyor ekrana. Üç çocuğuyla çaresiz kalmış genç bir kadının, onların varlığını saklayarak yatılı hizmetçi olarak girdiği evde yaşadığı komik olayları anlatan dizide bu akşam: Coşkun, evlilik kararı alan Fidan'ı kendisi ile evlenmek istediğini düşünerek kırmıştır. Oysa Fidan, Laz Kadir ile evlenecektir. Gerçeği Bağdagül'den öğrenen Coşkun yaptıklarına pişman olur. Ancak Fidan, kararını vermiş ve villadan ayrılmıştır. O gece, Okşan'ı istemeye gidecek olan Meliha ve Naşit, hazırlık yapmaya başlarlar. Bütün bu olanlardan Coşkun'un haberi yoktur.

ÇOCUKLAR NEREDE?
Kendini affettirmek için Fidan'ın yanına giden Coşkun, Fidan'ın Laz Kadir ile yemeğe gittiğini öğrenir. Fidan, döndüğünde çocuklarını bulamaz. Telaşla villaya gider ve Coşkun'a çocuklarını nereye kaçırdığını sorar. Ama Coşkun'un hiç bir şeyden haberi yoktur. Ani bir kararla, Laz Kadir ile hemen nikâh masasına oturan Fidan, gelinlikler içindeyken Satılmış'tan, Coşkun'un Okşan ile evlenmek istemediğini öğrenir. İşte o an Fidan nikâh salonundaki herkesi şaşkına çevirir.
 
  22:15 Dolunay
Dolunay'da bu akşam Şükriye, vakfı kendisinin kurmadığını iddia eden gazetecileri kovuyor. Serap'ın ise Şükriye'ye büyük bir sürprizi var
atv'nin ilgiyle izlenen dizisi "Dolunay" 6. bölümüyle sürüyor. Başrollerini ünlü balet Tan Sağtürk ile Yeşim Büber'in paylaştığı dizi güzel bir aşk hikâyesinin yanı sıra toplumun kanayan yarası sokak çocuklarının dramını da işliyor. Dizinin bu akşamki bölümünde: Şükriye, gazetecileri sert bir biçimde vakıftan kovar. Vakfı, Işıl'ın kurduğunun söylenmesi Şükriye'yi öfkelendirir. Füsun da Şükriye'yi sakinleştirmeye çalışır.

ŞÜKRÜ'DEN TEHDİT
Gazeteciler sert geçen bu röportajda Şükriye'nin saldırgan, öfkeli fotoğrafını çeker. Yapılan bu muamelenin hesabını soracaklardır.... Şükrü haberleri gördüğünde Şükriye'ye öfkelenir. Elindeki son kozu kullanarak Şükriye'yi tehdit eder. Yaşar, bu yaşananlardan dolayı Şükriye'den özür diler. Yaşar, Şükriye'ye, Işıl'ın yalan haberlerinden söz eder. Yaşar bu haberlerin devamının geleceğinden korktuğundan Badegül'le kendisinin vakıftan ayrılmaları gerektiğine karar vermiştir.

AHMET ŞAŞKIN
Ahmet ve Derya hastanedelerdir. Derya televizyonda vakıfla ilgili haberi görünce Ahmet'e, bu vakfı Şükriye'nin kurmadığını, şarkıcı Işıl'- ın kurduğunu ve Şükriye'nin yalancı olduğunu söyler. Ahmet şoke olur. Özgür'le Şükriye'nin ilişkileri giderek ilerlemektedir. Ahmet'in Şükriye'ye duyguları ise her geçen gün artmaktadır. Bu arada Serap'ın hem Şükriye'ye hem de Ahmet'e yaptığı bir sürpriz çok şeyin değişmesine neden olacaktır.
atv 22.15
ATİLLA DORSAY
Star 20.00 Hızlı Ve Öfkeli
Zamane gençleri arasında...
MESUT YAR
Sahi bu mudur çağdaş TRT?
Türkiye'de çocukların...
 
Akdeniz Geceleri
TRT 1 / 01:00
Aynalı Kahve
atv / 13:30
Hızlı ve Öfkeli
Star / 20:00
Saklambaç
atv / 20:30
Arena
CNN TÜRK / 21:10
Pi
CNBC-e / 22:00
Aşk Her Yaşta
Kanal D / 22:00
İçişleri 2
TRT 1 / 22:15
Dolunay
atv / 22:15
Yerli Dizi Asla Unutma
Show TV / 22:30
2. Uluslararası İstanbul Adalar Festivali başladı
2. Uluslararası İstanbul Adalar Festivali başladı
Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada'nın en güzel mekanları,...
Çeşme yine hareketli
Çeşme yine hareketli
Havuz başında bira keyfi
Ünlü sanatçı Hande...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.