kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
İdeal partnerler Balık ile Yengeç
İdeal partnerler Balık ile Yengeç
İyi yönleriniz
Kötü yönleriniz

İdeal partnerler Balık ile Yengeç

Önyargılarına yenikdüşen ve düzenarayan Başaklar,ruhlarına en iyihitap edecekpartnerleri Balık ve Yengeç burçlarındabulurlar. Oğlak ile dengelibir dostluk kurarlar.

Sevgili Başaklar, kuşkularınızdan kurtulabilirseniz, gerçekleri daha iyi göreceksiniz. Aşmanız gereken çok şey var. Başkalarını incitmemeye çalışarak, duygularınızı daha iyi anlatma çareleri arıyorsunuz. Güven duygunuzu geliştirmek istiyorsanız, yapacağınız şeyleri iyi belirlemelisiniz. Dıştan gelecek olaylara karşı gücünüzü yitirmekten korkuyorsunuz. Zayıf noktanızın, yumuşak yüreğiniz olduğunu göreceksiniz. Öğrenmeniz gereken sözcüklerden biri 'hayır'dır. Çünkü siz, gözyaşlarına dayanamıyor ve başkalarının acılarını benimsiyorsunuz.

DÜZEN ARARSINIZ
İyileştirme konusunda oldukça başarılı olduğunuz için, vazgeçme kelimesi ile sürekli savaşıyorsunuz. Yeteneklerini iyi kullanamayan kişileri eleştirirsiniz. Her zaman en mükemmel olanı arayacak ve insanların acılarını ve nedenlerini araştıracaksınız. Amaçlarınızdan şaşmamayı öğreneceksiniz. Mantık ve duygu karmaşası yaşadığınız için, sürekli düzen arayışı içindesiniz. Gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inandığınız için ön yargılı olmaktan kendinizi alamazsınız.

YENGEÇ SİZİ İYİ ANLAR
Yengeç bu dünyaya, sevginin fedakarlık olduğunu öğretmek için gelmiştir. Çekingenliğinin tersine iyi bir önder olmayı bilir ve geri planda kalmayı istemez. Duygusal ve koruyucudur. Özveri sahibidir ve karşılık beklemez. Aslında bu duygular size yabancı değildir. Yengeçle iyi bir frekans tutturursunuz. Fakat her zaman aranızda farklılıklar olabileceğini unutmayın. Siz mantığınızla hareket ederken, Yengeç duygularının sesini dinleyecektir. Sürekli değişim gösteren bir kişi ile anlaşmanız zorlaşabilir. Fakat sizin maddeye olan bakış açınızı Yengeç çok iyi algılayacak ve para biriktirmenize yardım edecektir. Sizin detaycılığınız da, onun hoşuna gidecek ve birlikte güzel bir frekans tutturacaksınız. Yengeç'in kıskançlığını körüklemediğiniz müddetçe her şey mükemmel gidecektir.

BALIK İLE YOĞUN DUYGU

Balıklar sonsuz aşka ve romantizme inanır. Hayal güçleri çok kuvvetlidir. İçsel kırıklıkları yaşamlarından hiç eksik olmaz fakat yine de aşkı aramaktan vazgeçmezler. Aşamadıkları kalp ağrılarına rağmen, her yeni aşka umutla bakarlar. Duyguları sürekli karışıktır. Güven arayışı içinde oldukları için, bazen yanlış ilişkiler yaşamaları her şeyi yeni baştan başlatmalarına neden olur. Kalp acılarını çabuk unuturlar ve yeniden aşık olurlar. Evliliğe en yatkın ve arzulu burçtur. Mantığınızdan kaçtığınız anlarda sığınabileceğiniz bir liman olacaktır. Karşılıklı birçok deneyimi birlikte paylaşacaksınız.

REHBERİNİZ OĞLAK'TIR
Oğlaklar, pratik, yetenekli ve düzenli kişilerdir. İçsel bir çekingenlikleri vardır. Karşısındaki kişiden emin olmadıkları müddetçe, duygularını ortaya çıkarmaktan hoşlanmazlar Beraberliklerinde karşısındaki kişinin fiziksel özelliklerinden çok, akıl ve mantık yönünün güçlü olmasını beklerler. Geleneksel bir yapıları olduğu için de, ailesinin onay vereceği kişilerle yaşamlarını birleştirmek isterler. Flörtçü bir yapıları yoktur. Soğuk görünüşlerinin altında sıcacık bir kalp taşırlar. Oğlak bu dünyada sevginin bir zeka işi olduğunu öğretmek için gelmiştir. Birlikte çoğalacak ve birikimlerinizi birleştireceksiniz. Yaşama birlikte imza atacak ve hayatı beraber taşıyacaksınız. Paylaşacak o kadar çok şeyiniz var ki, yapacaklarınıza bir ömür yetmeyecektir.

YARIN: TERAZİ BURCU

Filiz Özkol

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Ünlüler Kampı start alıyor
 'Koro'nun şarkısını Türkçe yorumladı
 I-Pod'u elden ele dolaşıyor
 Tatile çıkmadan mutlaka okuyun
 'gnçtrkcll'lilerin Amerika çıkarması
 Modacılardan stil önerileri
 Karadenizli, kendi denizini tercih ediyor
 Kangal sahiplerine uzman önerileri
 Antik Kentte yeni kazılar
 Şifalı çamura büyük ilgi
 Yavrulara uçuş dersi
 Tatile çıkmadan
 Sevgi Sözcükleri
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Keyifle Okuyun, Zevkle Pişirin, Afiyetle...
Prof. Dr. BENGİ SEMERCİ
Kimlik bunalımı ve kimlik karmaşası
"Ergenliğin...
Duygusal birliktelik olmadan cinsel ilişki sağlıklı değil
Duygusal birliktelik olmadan cinsel ilişki sağlıklı değil
Uzmanlara göre, cinsellik için duygusal bir ilişki şart değil. Böyle...
'Popçular ortalıktan yok oldu, çok da iyi oldu
'Popçular ortalıktan yok oldu, çok da iyi oldu
Rol aldığı dizi vemüzikalle oyunculuk yeteneğini gözlerönüne seren...
Baba olunca başrolü kaptı
Baba olunca başrolü kaptı
Yılmaz Erdoğan'ın projelerinin vazgeçilmez adamı olan Tolga Çevik'in,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.