kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Aslanlar, Kova ve İkizler'le anlaşır
Aslanlar, Kova ve İkizler'le anlaşır
Astrolojiye göre ruh eşinizi bulma rehberi
İyi Yönleriniz
Kötü yönleriniz

Aslanlar, Kova ve İkizler'le anlaşır

Aşka aşık olan Aslanlar ruh eşini ararken, Kova, Yay, Koç ve İkizler'in etkisi altına girer. Kova ile zıt karakterde oldukları için birbirlerine çekilirler. İkizler'le yaşanacak beraberlik ise onları tümüyle büyüler.

Siz Aslanlar irade ve savaşmayı simgelersiniz. Ruhunuz bu yaşamda güçlü olmayı öğrenecektir. Gerçekten istediğiniz şey, sevgi görmektir. Başkalarının sevecen enerjisini hissetmeye doymak bilmez bir ihtiyaç duyarsınız. Koşullar size yaslanacak bir omuz bulmadan kendi başınıza ayakta durmayı öğretecektir. Yaşamın, sizi daha iyi duruma getireceğini göreceksiniz. En çok gereksinmeniz olduğu anlarda yalnız kaldığınızı görecek ve bu duruma zaman içinde alışacaksınız. Gerginlik anlarınızda yanınızda arkadaşlarınız hiç olmayacak. Bu yüzden de, uzun yalnızlık dönemleri sizin için olağandır. Bir çok yaşamı incelemiş ve başkalarının davranış biçimlerinden dersler çıkarmışsınız.

ENERJİNİZ AZALMIŞ
İdealleriniz için, gerçek kimliklerinizi unutup, başkalarının davalarına kendinizi feda etmişsiniz. İşte bu yüzden geçmişteki çocuk enerjiniz çabuk tükenmiş. Bu yaşama, bu sorununu çözmek ve eski unuttuğunuz coşkunuzu yaşatmak ve içinizdeki çocuğu yansıtacak ilişkileri özleyerek geldiniz. Yaşama ciddi bir şekilde katılmaktan adeta korkuyorsunuz. Artık, bireysel yaratıcılığınızı ödüllendiren meslekleri tercih edecek ve merkezi sahne olan işlerinin ortasından dünyaya bakacaksınız. Enerjinizi herkesle paylaşmayı yeğleyeceksiniz. Eğer kuşkularınızın üzerine çıkabilirseniz, önderlik niteliklerinizi kullanabilirsiniz.

BAŞARI ÇOK OLACAK
Zihninizi dağıtmadan, kararlı ve amacınıza yönelik olmayı öğreneceksiniz. Kendi kurallarınızı kendiniz koyacaksınız. Amaçlarınızı ve hedeflerinizi yüksek tutuğunuz anda çok şey başaracaksınız. Adalete inanıyor ve yanlışını anlayan kişileri hemen bağışlıyorsunuz. Yalnızlık duygusunu benimsediğiniz için, evli olsanız bile aile üyelerinden kendinizi bazı zamanlar uzak tutmak isteyeceksiniz..

ROMANTİK AŞIKLAR
Sıcak romantik, ateşli aşıklarsınız. Birlikte olduğunuz insanın ayaklarını yerden kesersiniz. İyi bir konuşmacı olduğunuz için de, güzel aşk sözleri söylemekte üstünüze yoktur. Bulunduğunuz her ortamda sevgi krallığınızı ilan etmeye hazırsınız. Karşı cins her zaman size çekici geliyor. Cinsel açıdan yoğun yaşadığınız duygularınızı denetlemede güçlük çekersiniz. Partnerinizden sürekli olumlu sözler duymaktan hoşlandığınız için, en küçük bir ilgisizlik karşısında tüm dengelerinizi yitirirsiniz. Yaşamın karizmatik oyuncuları olduğunuz için, çevreniz daima kalabalıktır.

KOVA SİZİ ÇEKECEK
Aşk sizin yaşam biçiminizdir. Aşık olduğunuz zaman, mutluluktan ışıldayan gözlerinizle, duygularınızı herkesle paylaşmak istersiniz. Sevdiğiniz kişi aradığınız kişi ise tutkuyla bağlanır ve asla ondan ayrılmak istemezsiniz. Alevli kişiliğiniz hiç kimseyle boy ölçüşemez. Kova sizin zıt tipinizdir. Birbirlerinizi her anlamda çekersiniz. Siz kendinize benzeyen fakat bu farklı kişiden çok hoşlanacaksınız. Onu gördüğünüz anda kişiliğinden etkilenecek, aralarınızda ortak bir çok payda oluşturacaksınız. Birbirlerinizi büyülemeyi başaran bir çift olarak, kültür düzeyleriniz eşit olmak şartıyla bu beraberlik ömür boyu sürecektir. Üstün zekaya sahip Kovalar, ilginç ve marjinal tarzlarıyla, kendi imajlarını ilişkinize yansıtacaklardır. Fazla kıskanılmaktan hoşlanmadıklarını sade bir dille karşısındaki kişiye anlattıkları için sizinle saygılı bir beraberliği paylaşacaklardır. Küçük tartışmaların bile kolay atlatıldığı bu ilişki için, olumsuz bir şey söylemek imkansız diyebiliriz.

YARIN: BAŞAK BURCU

Filiz Özkol

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Bekârlığa veda partisi verdiler
 Dekolteden vazgeçti
 'Sevda Tepesi'ne özel köfte partisi
 Hisar İstanbul'u büyüleyecek
 'Açıkhava'da Sanat'la Avrupa'ya yolculuk
 Sevginin ifadeleri
 Hayatınıza bir renk katın
 Destiny's Child ile Serena aynı sahnede
 150 bin dolar yardım topladı
AYŞE ÖZYILMAZEL
Türkbükü güzelleri, siz tatilde misiniz yani?
Peki peki...
HAKAN & UTKU
Katil eden tatil diyalogları
(Bir evin salonu Adam...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Soslu erişte
Ev eriştesini büyük...
Hem sigaradan kurtulun hem toksinlerden arının
Hem sigaradan kurtulun hem toksinlerden arının
Sigarayı bırakmak isteyenlerin en çok tercih ettiği tedavi...
Cinsel ilişki sırasında, beyinde ödüllenme hormonu salgılanıyor
Cinsel ilişki sırasında, beyinde ödüllenme hormonu salgılanıyor
Cinsel ilişki sırasında beynin salgıladığı hormonların insan hayatını...
Olan Emre ile İrem'e oldu!!!
Olan Emre ile İrem'e oldu!!!
Sosyetenin günlerdir diline doladığı "Suşi Skandalı"nda taşlar yerine...
Adrenalin tutkunu...
Adrenalin tutkunu...
Manken Tuğçe Kazaz, Biket İlhan'ın yapımcılığını üstlendiği,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.