kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Seksi Didem de Mersinli'ymiş
Seksi Didem de Mersinli'ymiş

Aynı yıllarda aynı pastanede dondurma yediğinizi öğrendiğiniz birisiyle hemen hemşehri geyiğine girersiniz değil mi? Ben de öyle yaptım... Sonra da koşu bandı heyecanı, ağırlık gösterisi, havuzbaşı keyfi ve light yemek şenliği....

Günlerden cuma. Hava ne kadar sıcak anlatamam. Hafta sonu geliyor. Sevgilim binbir numara ile hafta sonunu yine bensiz geçirmeyi planlıyor. Maddi durum sakat. Beynim de galiba çoktandır sakat. Allah'tan artık bu gizli cuma sendromuyla ilgili önlemimi önceden alıyorum. Bu cuma Metroctiy Essporto'da Didem Taslan ile spor yapacağım. Geçen hafta Cityzen'de Pilates yaparken keşfettim Essporto'yu. Şehrin göbeğinde küçük bir vahayı andırıyor. Yarı olimpik yüzme havuzu, onlarca koşu bandı, tenis kortu, basketbol sahası, açık yürüyüş alanları bile var. Gelip burada spor yapmak gerek diye düşündüm. Ama yalnız gelmeyeyim. Yanıma güzel bir manken kız veya ünlü birini de alayım dedim. Neden böyle söylediğimi bir sonraki paragrafta açıklayacağım. Şişman olduğunuzda özellikle havuzbaşı organizasyonlarınız etraftaki "Allah'ım! Böyle kilolu olmadığım için şükürler olsun!" diye iç geçiren zayıflar kalabalığı tarafından ilgiyle izlenir. Çantanızdakileri çıkarmak üzere eğildiğinizde en korkunç frikiği verirsiniz. Üzerinizdekileri çıkarıp mayonuz ve zavallı ruhunuzla çırılçıplak kaldığınızda dokunsalar ağlarım moduna girersiniz. Hemen suya atlamak konusunda zaten talimlisinizdir.

YEMİŞ YEMİŞ KİLO ALMAMIŞ
Amaaaa yanınızda
güzeller güzeli bir hatun var ise ve bir de meşhursa tüm ilgiler ve bakışlar bir anda ona yönelir. Ve siz o 'bir an' adı verilen ve uzaydaki en küçük zaman birimlerinden biri olan sürede özgürlüğünüze kavuşuverirsiniz. Artık zayıf bir insan kadar görünmez olabilirsiniz. Bu yüzden Essporto deneyimime Didem Taslangötürdüm. Didem zaten üyeymiş. Ve sabahın köründe spor yapmaya gidiyormuş. Hain planım işlemeye başlamıştı işte. "Didemciğim, mümkün olduğu kadar seksi şeyler giyersen iyi olur" dedim. Essporto'nun uzun koridorlarında yürürken onu koşu bandının başında buldum. Tüm bakışlar üzerinde idi. Merhabalaştık. Koşu bandında hiç bu kadar mesut olmamıştım. Etlerimi sallaya sallaya koşturdum durdum. Bu arada Didem ile geyiği de kurduk. Diyaloğumuzun üçüncü dakikasında aynı yıllarda Mersin'de farklı okullarda okuduğumuzu öğrendik. Hiç tanışmamıştık ama o da Kıratlı'nın dondurmasına bayılırmış. Yosun Pastanesi'nin şekerparesini hala özlermiş. Maşallah yemiş yemiş ama hiç kilo almamış hanımefendi. Dumlupınar Lisesi'nden mezun olmuş. Ben Tevfik Sırrı Gür mezunuyum. Bizim okuldakiler Dumlupınar'a sinir olurdu. Ben pek takılmazdım. Kulaklığımı takar yırtık kotumla Heavy-Metal'cilik oynardım. Didem de mankencilik oynarmış. Koşu bandında tam 1 saat kalıyor. Kalp atışını 120 üzerinde tutmaya çalışıyor. Çok da azimli. Tam saati dolmadan benimle ilgilenmedi. Koşu bandının ardından özellikle belini çalıştırmayı tercih etti. Ardından ben de acı kuvvetimi göstermek için birkaç hareket gösterdim. Sonra havuza geçtik. Essporto'da yarı olimpik bir yüzme havuzu var. Üstü kapalı ama yanı açık. Yani güneşlenilebiliyor. Öğlen saatleri idi. Tam duşumuzu alacaktık ki, Didem halay çekmeye başladı. Nedense bizim oralarda böyle açık bir yer bulunca "Hayda!" diye halay çekilir. Bu karizmatik spor merkezinde halay çeken ilk mikroorganizmalar olarak tarihe geçtik sanırım. Hem de Kasap Havası'nı ağzımızla çalarak. Didem halaybaşı oldu. Ben de halay tombişi... Didem gibi kızlara bizim orada 'karakız' derler. O pek değişmemiş. Sanki bir narenciye kralı ile evlenip Mersin'de kalmış ve yıllar sonra yeniden karşılaşmışız. Bu taşralı olma durumunu seviyorum.

DEVE GÜREŞİ BİLE YAPTIK
Ardından havuza girdik. Yine bizim oralarda suya girer girmez metamorfoza uğrayıp, deve olma geleneği vardır. Sanırım Akdeniz böyle bir etki yaratıyor insanda. Metrocity'nin tepesindeki bu şık yüzme havuzunda da durum değişmedi. Otomatik olarak deve güreşi moduna girdik. Tabii klüp yöneticileri böyle bir ihtimalden haberdar olmadıkları için etrafa sadece 'Atlamak yasaktır' tabelası koymuşlar. 'Deve Güreşi yasaktır' tabelası yok... Yöneticiler demişken, Essporto; Mehmet Aytek'in girişimi. Diyarbakırlı olan Aytek, son 5 yıldır kafayı Anti-Ageing'e takmış. Ardından da İspanya'ya gidip Essporto firmasının sahipleriyle tanışmış. Bu arada İspanyolca öğrenmiş. Ve bu markayı Türkiye'ye sokmuş. Ama onun da yaşam tarzı olduğu için adaptasyon sorunu yaşamamış. Mehmetciğim, Şirinciğim (Günaydın yayın koordinatörleri), canlarım, ben yine işe gelemiyorum. Günün geri kalanını Didem ile mersin usulü kısır veya batırık yaparak geçireceğim. Ardından karakuş tatlısı yaparız belki. Bu arada da bol bol güneşleniriz herhalde. Geçen hafta dediğim gibi, maaş olayını halledersiniz değil mi? Havuzbaşından sevgiler. (Bu pis işi de birinin yapması gerekiyor değil mi ama?)

Rahşan Gülşan

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 'Büyük sorumluluk aldım ama ekranların yeni yüzü olacağım'
 15 günlük tatilde en iyisi 2 kilo vermek
 Kısa film yarışması için başvurular başladı
 Helin yine şov yapıyor Özlem aşkını ilan ediyor
 Bu ne sinir Lara!
 Genç kızlara taş çıkarttı
 Bayan reyting tatilde
 Karadenizli Naciye ilk günden reyting listelerini alt üst...
 Sadelik ve ferahlıktan ödün vermiyor...
 Sözler camda ölümsüzleşiyor
 Su yatakları sağlıklı uyku vaat ediyor
 Dayanıklı bahçe mobilyaları
 Banyolara perde
 Ne alacağım, derdi bitti
 Alüminyum geri döndü
 Evin her köşesinde
 22 yaşında müzikal besteledi
 Kıskançlığı yenin!
 Bacak dekoltesi yürekleri hoplattı
 Tommy'ye mi dönüyor?
 Gündemden düşmek bilmiyor
 Stone ödüllendi
 Ruslana coşturdu
 Yağmur altında Shapplin konseri
 Düzeltme Ve Özür
HAKAN & UTKU
Transfer Günlüğü
Florya'ya bir taksi şoförü tarafından...
AYŞE TÜTER
Keyifle Okuyun, Zevkle Pişirin, Afiyetle Yiyin
Piliç...
'İlk gece' kadın erkek herkesi korkutuyor
'İlk gece' kadın erkek herkesi korkutuyor
Cinselliğin, toplumun büyük kısmında hâlâ tabu olarak kabul edildiği...
Yenisi de sporcu
Yenisi de sporcu
Sosyetede şimdilerde kulaktan kulağa merhum Sakıp Sabancı'nın...
Aşk bitmiş!
Aşk bitmiş!
Tuğçe Kazaz, modellik yapmak için gittiği New York'ta...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.